Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Psp fajnie się wstrzelił w swoje czasy, po wgraniu pirackiego softu dawał możliwośćodpalania wielu emulatorow i roznych aplikacji. Teraz sa smartfony.

Na dobra sprawe psp miało chyba tylko jeden system seller, Monster Hunter, które potrafiło się rozejść w prawie 5 mln sztuk a Sony nie potrafiło tej serii zatrzymać u siebie. No a tak to przenosniaki od Sony  nie kojarza mi sie z zadna marka, kupujac takiego 3ds wiedzialem czego sie spodziewac.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ja głownie vite mam do indyków, wiem ze na PC ogralbym więcej taniej no ale wygoda robi swoje

Opublikowano

Od ponad roku nie odpaliłem vity. Mam gdzieś w szafie i się kurzy. Może sprzedam? Ale kto teraz to (pipi) kupi?

Opublikowano

nie kumam czemu sony majac swoje locoroco i patapony nie zrobily wersji vitowych, tym bardziej ze zyroskop pod lococoro i tylki panel jako bebenek w pataponach + oled i jego kolory to by byly epickie exy

zamiast tego sony poszlo droga stacjonarki w kieszeni, ktora jak widac sie nie sprawdzila, do tego vita jest kozlem ofiarnym najgorszego okresu finansowego w dziejach sony. Po zapewnieniu solidnego (imo i to bardzo) pierwszego roku konsoli chyba niespodziewali sie, ze sprzedaz nie ruszy z kopyta, dalsze inwestycje w ten segment majac na uwadze kondycje firmy, rozwoj smartfonow i prace nad ps4 daly to co widzielismy, odstawke konsoli z roku na rok

ceny kart pamieci, pozbycie sie wylacznosci na monster hunter (czyli niesmiertelnosci w kkw), brak dedykowanego gta czy final fantasy czy tragiczne wrecz koszmarne konwersje call od duty czy assasins creed(a i tak obok uncharted golden abyss to najlepiej sprzedajace sie gierki) to tez byly cegielki do grobu zwanego vita

Opublikowano

PSP też było stacjonarką w kieszeni, oni taki target wybrali i tego się trzymali przy obu konsolach a, że przy vicie nie wyszło to nawet nie ratowali jej.

Opublikowano

Co te ubi :( Kiedys wydawali tak dobre gry, a nawet perełki pokroju przygód Jade, ale ta firma zeszła na psy...

tak gdzieś od Assasyna 2. Ale fakt faktem parę mniejszych gier wydali, które były ok
Opublikowano

Wtrące wam się w temat bo przypomniał mi się najważniejszy argument za ubisoftem i jego wielkością. Szczochacie w majty z powodu tego średniaka jakim jest u4. Po ostatnim trailerze (swoją drogą taki se) yeti i fanek doszli robiąc sobie sternika nawzajem. Nawet wasze naughty dog uznaje wielkość ubisoftu. W ostatnim trailerze złożyli ukłon serii assassin's creed. Najbardziej przełomowej i nietuzinkowej serii xxi wieku. Gry której każda kolejna odsłona wprowadza multum inowacji i powoduje że nasz świat staje się piękniejszy.

Opublikowano

Ja jak grałem w FC4 to co chwila zastanawiałem się jak by te tereny wyglądały 12 tysięcy lat temu. Teraz już nie muszę się zastanawiać :banderas:

Opublikowano

Nie mogę... wyżywają się na Ubisoft, a potem idą odpalić kolejny remake czy remaster na swoim Gumpstation 4 #fucklogic

Opublikowano

No Man's Sky aka Minecraft 2.0 kosztuje 249 w PSS. 

INDYK

2,5 STÓWKI

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

INDYK

2,5 STÓWKI

giphy.gif

Opublikowano

Cokolwiek powiecie i tak ten szrot o imieniu Xbox teraz #nikogo, wiec :reggie:

1426453c6ea62e5FernandoRiviera.gif

Opublikowano

INDYK

2,5 STÓWKI

A kto powiedział, że ta gra to indyk?

Opublikowano

Chcialbym z calego serca podziekowac Sony i epickiemu Naughty Dog za przesuniecie daty Uncharted 4. Dzieki temu przejde na spokojnie epickie przygody Ratchet & Clank. Przynajmniej bede w 100% wiedzial, ze psiaki zrobia arcydzielo jak zawsze, hehe. Microsyf jak zawsze rucha swoich graczy wypuszczajac kotlet za kotletem(seria Forza) lub jakies korytarze dla Januszy.

Opublikowano

INDYK

2,5 STÓWKI

Niezależne małe studio robi i wydaje swoją grę. Co to niby jest jak nie indyk? 

Opublikowano

Ale coś sie dziwić, że chcą tyle za grę? Robią ją od 5 lat a w 2013 zalało im studio wiec chcą sobie teraz odbić na frajerach a, że są pod skrzydłami sony to się uczą od najlepszych :kaz:

Wymyślasz nową definicje słowa indie?

Opublikowano

Na ps4 taka bida ze i tak sie dobrze sprzeda

Opublikowano

Za to na Xbonie za chwile w ogóle nie będzie exów, i wszyscy ostatecznie s(pipi)ą z tego tonącego szamba :reggie:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Nazywanie No Man's Sky indykiem to jak nazywanie Big Cyca undergroundem.

Ciekawa propozycja cenowa $59.99 za No Man's Sky. #4theplayers :gayos:

Opublikowano

Chcialbym z calego serca podziekowac Sony i epickiemu Naughty Dog za przesuniecie daty Uncharted 4. Dzieki temu przejde na spokojnie epickie przygody Ratchet & Clank. Przynajmniej bede w 100% wiedzial, ze psiaki zrobia arcydzielo jak zawsze, hehe. Microsyf jak zawsze rucha swoich graczy wypuszczajac kotlet za kotletem(seria Forza) lub jakies korytarze dla Januszy.

Rozumowanie klapersów

Dziękujemy za przekładanie jedynej gry, będzie czas na wymasterowanie remstaerów xD

tak samo jak jeti dziękował pewnie za brak gier. Za oszczędzone pieniądze, które wydałby na szpile postawił dom. Grunt to zawsze widzieć dobre strony. Murzynki dziekują za głód w Afryce, murzynki nie martwią się wysokimi rachunkami za prąd, które generują lodówki :sorcerer:

Sony takie piękne, dziękujemy, wszystko dla graczy!

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Rozumowanie klapersów

Dziękujemy za przekładanie jedynej gry, będzie czas na wymasterowanie remstaerów xD

tak samo jak jeti dziękował pewnie za brak gier. Za oszczędzone pieniądze, które wydałby na szpile postawił dom

Sony takie piękne, dziękujemy, wszystko gra graczy!

Dla Uncharted 4 warto być klapem, ale nie warto być botem dla QB, to się nie kalkuluje, za duże pośmiewisko : /

Opublikowano

Rozumowanie klapersów

tak samo jak jeti dziękował pewnie za brak gier. Za oszczędzone pieniądze, które wydałby na szpile postawił dom

Sony takie piękne, dziękujemy, wszystko gra graczy!

Lepsze to niz granie po raz 3 w ta sama forze, przeciez ta seria stoczyla sie jak NFS, co roku to samo. Nie mowiac o innych eksach dla Januszy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.