Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wiecie jak to z tymi klapami, oni mieli dobre usługi sieciowe na ps2 i otwarty świat nawet w gran turismo

wystarczy szanowac markę

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pes 5 lub 6 na kanapie z ziomem to było goty multi na ps2. Nic tego nie przebije!

Pes na kanapie z ziomem  na xboxie, bo nie nie klatkowało pod bramkom i można było w cywilizowany sposób grać. Już wtedy zaczeło mi coś świtać, że plastjeszyn ch*uj 

Opublikowano

Taki crasher, że nawet nie wiesz jak się gra nazywa.

Wy nawet nie macie gdzie zrobić błędu, bo taka pustynia na x-trupie.

Zaraz wyznaczające standardy graficzne i fizyczne Quantum Break i beta Gearsów 4 oraz DLC do jednej z najlepszych platformowek ever czyli Ori and The Blind Forest.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#BiałystokDostarcza

Ten post jest tak śmieszny, a zarazem tak prawdziwy (może z wyjątkiem tych standardów xDDD), że nawet mi was nie żal. Taka marka jak xbox, a tak tragicznie skończyła.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Chcialbym z calego serca podziekowac Sony i epickiemu Naughty Dog za przesuniecie daty Uncharted 4. Dzieki temu przejde na spokojnie epickie przygody Ratchet & Clank. Przynajmniej bede w 100% wiedzial, ze psiaki zrobia arcydzielo jak zawsze, hehe. Microsyf jak zawsze rucha swoich graczy wypuszczajac kotlet za kotletem(seria Forza) lub jakies korytarze dla Januszy.

Rozumowanie klapersów

Dziękujemy za przekładanie jedynej gry, będzie czas na wymasterowanie remstaerów xD

tak samo jak jeti dziękował pewnie za brak gier. Za oszczędzone pieniądze, które wydałby na szpile postawił dom. Grunt to zawsze widzieć dobre strony. Murzynki dziekują za głód w Afryce, murzynki nie martwią się wysokimi rachunkami za prąd, które generują lodówki :sorcerer:

Sony takie piękne, dziękujemy, wszystko dla graczy!

Ratchet and Clank to remake.
a do tego platformówek aaa już sie nie robi, zagram z chęcią
Opublikowano

Dobra yeti oficjalnie to powiem :

Wygrałeś s(pipi)ielu.

Ps4 goty konsola i jedyna ostoja tru gamingu.

Goty gry w tym roku i parę super z zeszłego, a na xtaczera nic.

# tylkoSony

:frog:

200_s.gif

Dales się nabrać, co? :Coolface:

Uncharted przesunięte, no man's sky za cenę pełnej gry AAA, Sony nigdy was tak nie ruchalo, a a Wy jeszcze wypinacie tylki xDDD

A u Microsoft? Killer instinct trzeci sezon na x1 i win10, quantum break, którego u4 się przestraszyło, definitywna wersja oriego :banderas: nigdy nie było tak źle z Sony! Jeszcze porównaj sobie plusa z goldem, B E K A!!! xddddd

Opublikowano

Co te boty to ja nie wiem..

Killer instynkt już dawno powinien wyjść w całości, dzielą tą pozycję niczym Capcom,a boty podjarke że dali nową żabę haha.

Xone ma problemy z V sync i brakiem wygładzaniem krawędzi.

Szrot, już niedługo straci status konsoli.

Xone tak kiepsko się sprzedaje i gry na niego, że ms musi połączyć konsole z PC (rozmazane ex), i dawać gierki w 20 FPS z x360.

Ms olał polskich botów, i nawet największy crap quantum bez pl lokalizacji (boty przez to prawie popełnili samobójstwo swoich konsol)

Ms spuszcza się na was, a Wy dalej go Kochacie...

Opublikowano

Sony spuszcza się w Wasze anusy, a Wy dalej go kochacie... :gayos:

Opublikowano

Sony spuszcza się w Wasze anusy, a Wy dalej go kochacie... :gayos:

Siadać, Pała.

Jeden i drugi.

Opublikowano

No ale to Ms robi z konsoli multiolatforme 100 procent

Ms kasuje polskie lokalizacje.

Ms daje wsteczna, bo gier ex już nie będzie.

Ms musi ratować się mocą chmury, żeby w Crapdown 3, móc niszczyć budynki z kartonu.

Opublikowano

Rejos. Kiedyś miły użytkownik ale od kiedy wpadł w zielone szambo to pluje nienawiścią w cw :(

Opublikowano

Mimo wszystko trochę beka z porównywania ofert GwG (lepsza) i Plusa (gorsza), dlatego że większość dużych tytułów pojawiających się na tym pierwszym była w plusie już lata temu. Co nie zmienia faktu, że to co prezentuje obecnie plus to jakieś (pipi)a nieporozumienie.

Opublikowano

Black Flag był w plusie? Lordsy też? Ciekawe, ciekawe. :obama: 

No chyba, że mówisz o jakiś tomb raiderze na ps3 tylko kogo obchodzi ps3 w 2016 roku oprócz Figaro i Mendrka? 

Opublikowano

Nie zdziwię się, jeśli wkrótce Sony zacznie dawać gierki tylko na PS4... albo zacznie powtarzać tytuły. Wtedy koniec, zwłaszcza przy tym drugim.

Opublikowano

Przecież gry z plusa nikogo, wystarczy najlepsza infrastruktura sieciowa i mocarne ex, na szrota gier nie ma, ex nie ma, to Ms musi dawać w gwg gierki co mają 10 lat w 20 FPS.

Opublikowano

:banderas: coś takiego zobaczycie może na PlayStation6

Kiedy to wyjdzie ? W 2020 ? Skończcie się ośmieszac, bo beka taka że pała mięknie.A no i, tydzień przed premierą oczywiście zapowiedzą wersje na peceta :kaz:

Opublikowano

Beta multiplayera odbędzie się latem tego roku. To nie gry na ps4, że trzeba na nie czekać do 2018. 

Opublikowano

na kanapie z ziomem na xboxie, bo nie nie klatkowało pod bramkom i można było w cywilizowany sposób grać. Już wtedy zaczeło mi coś świtać, że plastjeszyn ch*uj [/background][/size]

Klatkowalo pod bramka?

Mocarza jeszcze wtedy nie było to chyba klej z gimbazy braliscie z plastyki, że fpsy spadały wam na mozgu.

Poza tym pierwszy Xbox to była pod konsola dla Januszy.

Opublikowano

Przecież gry z plusa nikogo, wystarczy najlepsza infrastruktura sieciowa i mocarne ex, na szrota gier nie ma, ex nie ma, to Ms musi dawać w gwg gierki co mają 10 lat w 20 FPS.

Wiedziałem, że to troll konto :D Przyznać się, który to taki dow(nene)niś? :D

Opublikowano

3xup Grafika na poziomie jakiejś dupo gierki na x360, #nikogo

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

oj jak boli dupa, że taka zniszczalność otoczenia nie na plebstejszyn 4

Opublikowano

2xup Boli dupa, bo zniszczalność otoczenia ? Nie wiem co ćpiesz, ale rada na przyszłość, mniej tego używaj, bo prawie mózg ci zeżarło.                                                                                                             :kaz: #tylkoplaystation4 :kaz:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Rejos. Kiedyś miły użytkownik ale od kiedy wpadł w zielone szambo to pluje nienawiścią w cw :(

Przecież nadal jestem miły, w(pipi)ia mnie tylko ten bełkot klapków i Figaro :lapka:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.