Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dawno nie przeglądałem, hav7n kiedy i dlaczego zmieniłeś obóz?

Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz klapie

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Sama okrojona beta Uncharted 4 jest lepsza niz pelna wersja tego raka od microsyfu, korytarzykowy quantum break, beka janusze. Ostra beka.

Opublikowano

Sama okrojona beta Uncharted 4 jest lepsza niz pelna wersja tego raka od microsyfu, korytarzykowy quantum break, beka janusze. Ostra beka.

Tak tak...czołganie się jak dałn w kierunku totemu... :geek:

Opublikowano

doom :obama: ale to będzie rozpyerdol licze że gierka będzie jeszcze lepsza od wolfensteina ostatniego

Opublikowano

crapcharted4 to ta gra w 900p i 30fpsach która wystraszyła się kwietniowej premiery QUANTUM FUCKING BREAK i musieli przenieść na maj? Codzienna porcja beki z niebieskiego szamba, to już tradycja :)

Opublikowano

crapcharted4 to ta gra w 900p i 30fpsach która wystraszyła się kwietniowej premiery QUANTUM FUCKING BREAK i musieli przenieść na maj? Codzienna porcja beki z niebieskiego szamba, to już tradycja :)

w 60 fpsach.

Opublikowano

W multi 900p i 60 klatkach a za to zyleta 1080p w epickim singlu. Jak ND mialo by sie wystraszyc premiery tego guwna qb na tej martwej konsoli od microsyfu ? Przeciez to zadna konkurencja dla nich. Juz widze mine Januszy od Remedy jak ta gra fatalnie sie sprzeda, hehe.

No, ale że najpotężniejsza konsola na świecie wyświetla grafikę rodem z Uncharted 3 HD (w 900p) to już srogi trolling ze strony ND ;//

W singlu dziala w 1080p i stalych 30 fpsach. Obraz jak zyleta, po epickim singlu zostanie multiplayer na ktorym spedze mnostwo godzin, w tym quantum break po paru godzinach pif paf korytarzowania i cofania czasu jak w Forzie zostanie nic, beka Janusze

Opublikowano

no to chyba w to nie grałeś, bo jeśli to jest DEMO to fukju

Opublikowano

Grafa w singlu zjada te (pipi) z obozu zielonego szamba na śniadanie.A dla was powodzenia w nudnym w chuy korytarzyku :kaz:

beka z was, zielone robaczki

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

o, przypomnialo mi sie czemu nikt nie podejmuje dialogu z uzytkownikiem kacperking

Gdybym tylko wiedział jak ten motyw wyglada to i ciśnienie byłoby o połowe niższe, a tak nie wiem czy żałowac że nie mam premiuma czy miec wywalone  :/

Kurwaaaaaa nie zdazylem   :(((((((((((

Dostalem info od admina, ze jutro znowu ma byc 10 kodow.

To dobrze.

Jak można zdobyc te konto premium ?

Ja jak zwykle nie mam szansy niczego dostac.Czy w takim razie ktoś kto ma szanse widziec i juz ma motyw podzieli się ? Bardzo prosze.Jakby co Pw

:dafuq: 

Opublikowano

xD to była dobra beczułka

Opublikowano

Dat czołganie po schodach a la down! Dat selfi! Dat totemy! A nade wszystko i przede wszystkim dat widzenie przez ściany co by januszowe niebieskie insekty czasem nie straciły orientacji! :rofl:

No beka klapownusie!

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Opublikowano

Od razu widac ze multi robil team od tlou xd

Opublikowano

00:41-00:44

czy ta typiara jest z waty? na oko to waży 500g. super fizyka kur,wo

Opublikowano

Uncharted 3.5 w 900p. Hahahahahahahaha.

Opublikowano

No ale klapy zbiorowa branzlerka...najlepsze multi evah! Uduszenie z beki grozi mi coraz bardziej! :yao:

Opublikowano

-wiesz co? mogło być gorzej

-chyba tracę przytomność

:mog:

Daje już nie dałem rady oglądać, co za Januszowe multi.

Na prawdę TYM się klapy podniecają i w tym widzą mesjasza dla Swojej konsolki?

Beka wnusiu.  :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.