Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dawno nie przeglądałem, hav7n kiedy i dlaczego zmieniłeś obóz?

Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz klapie

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Sama okrojona beta Uncharted 4 jest lepsza niz pelna wersja tego raka od microsyfu, korytarzykowy quantum break, beka janusze. Ostra beka.

Opublikowano

Sama okrojona beta Uncharted 4 jest lepsza niz pelna wersja tego raka od microsyfu, korytarzykowy quantum break, beka janusze. Ostra beka.

Tak tak...czołganie się jak dałn w kierunku totemu... :geek:

Opublikowano

doom :obama: ale to będzie rozpyerdol licze że gierka będzie jeszcze lepsza od wolfensteina ostatniego

Opublikowano

crapcharted4 to ta gra w 900p i 30fpsach która wystraszyła się kwietniowej premiery QUANTUM FUCKING BREAK i musieli przenieść na maj? Codzienna porcja beki z niebieskiego szamba, to już tradycja :)

Opublikowano

crapcharted4 to ta gra w 900p i 30fpsach która wystraszyła się kwietniowej premiery QUANTUM FUCKING BREAK i musieli przenieść na maj? Codzienna porcja beki z niebieskiego szamba, to już tradycja :)

w 60 fpsach.

Opublikowano

W multi 900p i 60 klatkach a za to zyleta 1080p w epickim singlu. Jak ND mialo by sie wystraszyc premiery tego guwna qb na tej martwej konsoli od microsyfu ? Przeciez to zadna konkurencja dla nich. Juz widze mine Januszy od Remedy jak ta gra fatalnie sie sprzeda, hehe.

No, ale że najpotężniejsza konsola na świecie wyświetla grafikę rodem z Uncharted 3 HD (w 900p) to już srogi trolling ze strony ND ;//

W singlu dziala w 1080p i stalych 30 fpsach. Obraz jak zyleta, po epickim singlu zostanie multiplayer na ktorym spedze mnostwo godzin, w tym quantum break po paru godzinach pif paf korytarzowania i cofania czasu jak w Forzie zostanie nic, beka Janusze

Opublikowano

no to chyba w to nie grałeś, bo jeśli to jest DEMO to fukju

Opublikowano

Grafa w singlu zjada te (pipi) z obozu zielonego szamba na śniadanie.A dla was powodzenia w nudnym w chuy korytarzyku :kaz:

beka z was, zielone robaczki

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

o, przypomnialo mi sie czemu nikt nie podejmuje dialogu z uzytkownikiem kacperking

Gdybym tylko wiedział jak ten motyw wyglada to i ciśnienie byłoby o połowe niższe, a tak nie wiem czy żałowac że nie mam premiuma czy miec wywalone  :/

Kurwaaaaaa nie zdazylem   :(((((((((((

Dostalem info od admina, ze jutro znowu ma byc 10 kodow.

To dobrze.

Jak można zdobyc te konto premium ?

Ja jak zwykle nie mam szansy niczego dostac.Czy w takim razie ktoś kto ma szanse widziec i juz ma motyw podzieli się ? Bardzo prosze.Jakby co Pw

:dafuq: 

Opublikowano

xD to była dobra beczułka

Opublikowano

Dat czołganie po schodach a la down! Dat selfi! Dat totemy! A nade wszystko i przede wszystkim dat widzenie przez ściany co by januszowe niebieskie insekty czasem nie straciły orientacji! :rofl:

No beka klapownusie!

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Opublikowano

Od razu widac ze multi robil team od tlou xd

Opublikowano

00:41-00:44

czy ta typiara jest z waty? na oko to waży 500g. super fizyka kur,wo

Opublikowano

Uncharted 3.5 w 900p. Hahahahahahahaha.

Opublikowano

No ale klapy zbiorowa branzlerka...najlepsze multi evah! Uduszenie z beki grozi mi coraz bardziej! :yao:

Opublikowano

-wiesz co? mogło być gorzej

-chyba tracę przytomność

:mog:

Daje już nie dałem rady oglądać, co za Januszowe multi.

Na prawdę TYM się klapy podniecają i w tym widzą mesjasza dla Swojej konsolki?

Beka wnusiu.  :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.