Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kermit nie podpuszczaj go bo mi premierę kolejnej gierki spier,doli.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ty żabok a dostałeś kiedyś w ryj?

BTW Ragus kiedy mogę cię w SFa na(pipi)ać do zera?

Opublikowano

przeciez yeti sie jaral SFV a mowisz willy ze to najlepsza bitka na rynku, wiec chce sie upewnic ze bedzie tak tez w przypadku tych trzech gierek

Opublikowano

Ty żabok a dostałeś kiedyś w ryj?BTW Ragus kiedy mogę cię w SFa na(pipi) do zera?

Zrobię ci laga alt tabem i tyle z tego będzie.

Opublikowano

już nie mogę się doczekać...

ale to sie rusza, na zielonym guwnie obesranym nigdy nie zobaczymy takich gierek co za szpile jezusmaria, amplitude sie chowa

:whistling:

Opublikowano

Ta muzyka w trailerze Niera :fsg: szkoda tylko, że systemowo to kopiuj wklej MGR, no ale skoro nie ma co liczyc na sequela Raidena to dobrze że przynajmniej świetny system nie przepadnie.

Opublikowano

Heh. Raczej kopiuj/wklej z Bayonetty. Niektóre ruchy i animacje na moje oko są wręcz identyczne, co oczywiście jest dla mnie in plus biorąc pod uwagę, że mi ślina po brodzie ciekła za każdym razem gdy odpalałem Bayonetta 1 & 2.

Opublikowano

yeti tak bez cw powaznie pytam co sadzisz o gierkach nioh, nier i persona 5 bo dla nich bym poleciał po ps4, warto?

Biorę wszystkie day1. Jaranko okrutne.

Jak dobrze być klapem :banderas:

Opublikowano

Ze strony Microsoft Studios usunięto loga kolejnych pięciu developerów, a także grafikę dotyczącą Project Spark. Może to oznaczać, że z pracą pożegnają się nie tylko twórcy z Lionhead i Press Play. Co ciekawe, na liście znajdują się producenci oprogramowania dla gogli HoloLens, choć w tym przypadku najprawdopodobniej chodzi o zmiany marek, a nie likwidację firm.

Wczoraj pisaliśmy o zamknięciu studiów Lionhead i Press Play, co wiązało się z też m.in. z anulowaniem Fable Legends. Co ciekawe, na tym zmiany w Microsoft Studios wcale nie muszą się zakończyć. Ze strony producenta zniknęły loga kilku kolejnych producentów. Do wymienionej wcześniej dwójki dołączyli BigPark, Function Studios, Good Science, LXP i SOTA.

Jeśli Microsoft faktycznie zamyka kolejne studia, to wśród firm przygotowujących materiały w ramach Microsoft Studios pozostanie tylko 10 podmiotów. Będą to 343 Industries odpowiedzialne za serię Halo, The Coalition tworzące Gears of War 4, przejęty za gigantyczne pieniądze Mojang ze swoim Minecraftem, Turn 10 pracujący nad grami z serii Forza, Rare tworzące Sea of Thieves, a także marki Xbox Fitness, Microsoft Casual Games, Lift London, Microsoft Studios Global Publishing i ID@Xbox. W porównaniu do Sony lista tzw. producentów „first party” jest więc bardzo mała.

Będzie w co grać ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Co ten Spencer od(pipi)ia, odyebało mu ?  :yao:

Ale tak na serio, to każdy ex Xbona może zawitać na W10, aby pomóc zbudować dział gier Windows Store, który pewnie skończy jak GfWl :kaz:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Widzieliście nowy zwiastun :fsg: ALIENATION :fsg: ?

Tylko plejstejszon!!!11

No fajny klon Dead Nation z alienami

Opublikowano

Co z tego, że Sony ma devów first party skoro nic nie wypuszczają :) Przez dwa lata co zrobili z większych produkcji - KZ, Knack i DC (z litości wymieniam). MS puścił w tym samym okresie Forza 5 i 6 + Halo 5. Jakoś nie widzę tej przewagi. Większość gier jest second i third party w obu przypadkach.

Opublikowano

DN GOTY gierka, ta rywalizacja między państwami, ale widzę ze Alienation to będzie miazga, zwłaszcza w 4 osobowym co-opie, a na xbonie co tam? Kolejne gra skasowana?

Jak bym miał xbona, to bym się czuł jak jedna z tych ku.rew z brazzers wyruchana przez łysego.

:yao:

Opublikowano

Jak bym miał xbona, to bym się czuł jak jedna z tych ku.rew z brazzers wyruchana przez łysego.

:yao:

Rozumiem, że czułbyś zaszczyt i dumę? ;) ja bym czuł :rayos: 

Opublikowano

Gurwa piszesz o tym coopie tylko zapominasz o fakcie, że nikt z toba nie chce grać. 

Osoby, które widzę, że grają w coopie na playstation to taki bansai, kazub, willy, pawcio czy yano a nie ty stulejarzu. 

Opublikowano

Gurwa piszesz o tym coopie tylko zapominasz o fakcie, że nikt z toba nie chce grać. 

Osoby, które widzę, że grają w coopie na playstation to taki bansai, kazub, willy, pawcio czy yano a nie ty stulejarzu. 

Yeti gra co-op'a na dwie ręce ;) 

Opublikowano

YETI, jak kupię PS4 to zagramy razem? Chciałbym, żebyś mnie wprowadził w magiczny świat GOTY gier Sony 

Opublikowano
BigPark, Function Studios, Good Science, LXP i SOTA.

Zadne z tych devow nie mialo nawet w planach tworzenie gier na Xboxa. Wszyscy bylo odpowiedzialni za tech demka hololonsow i guwniaki na kinecta wiec ilosc gier na xboxa sie nie zmianila, a samo Global Publishing odpowiada za Scalebound, Recore, QB czy inne deale 2nd party wiec tak, bedzie w co grac ;)

Opublikowano

BigPark, Function Studios, Good Science, LXP i SOTA.

Zadne z tych devow nie mialo nawet w planach tworzenie gier na Xboxa. Wszyscy bylo odpowiedzialni za tech demka hololonsow i guwniaki na kinecta wiec ilosc gier na xboxa sie nie zmianila, a samo Global Publishing odpowiada za Scalebound, Recore, QB czy inne deale 2nd party wiec tak, bedzie w co grac ;)

Po prostu M$ wyrzuca wszystkie rakowe teamy, żeby mieć większy budżet na kolejne GOTY gierki od najlepszych twórców :banderas: Spencer jednak wie co robi, Spencer naszym królem :xboss: Wyobrazacie sobie teraz na 100% dopracowanego Scalebouda działającego w 60 fpsach i w full hd? Albo MMO od rare? olaboga, ależ to bedzie dobre :fsg: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.