Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jedna dobra gra na 2.5 roku życia konsoli, faktycznie dominacja xD 

Wolę kilka naprawdę dobrych gier, niż jednego wypasa  a resztę crapów.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jak to uncharted zalosnie wyglada przy nowych girsach, exy z xboxa moga wychodzic na pralke, lionhead moze byc palone na stosie ale dopoki ms wypluwa czwarte girsy to zawsze jest nadzieja w zielonym serduszku :banderas:

Opublikowano

@Yeti

To jest Twoja czasoprzestrzeń 

Rozczarowanie roku to co miesiąc zapodaje SONY i jej wypasione exy, Yeti zaginaj dalej tą czasoprzestrzeń cóż innego Ci pozostało xD

Wy takiego exa jak BB to chyba w tej generacji sie nie doczekacie, co najwyżej crapy z grafika jak afryka z halo 3 w hd jak to pięknie stwierdził DF.
W ogóle o czym my mówimy, xbon i exy? Haha, dobry rodzyn. Pod tym względem wystarczy ze Sony wypuści U4 i wygra, a gdzie Ratchet, Last Guardian, Horizon, Detroit, NiOh, Nier czy Person 5... :fsg:
X-taczer, najgorsze wersję multiplatformy i... exow.
xDDD

CO ZA DOMINACJA, ZUPELNIE JAK ZA CZASÓW PS2.
:banderas:

Ps. Multi w Girsach, shotgun, shotgun i shotgun xD

A to rzeczywistość 

YETI, jak tam Twoje gierki na PS4?  :kaz:

Przypominam:

najmocniejsze 7 na rynku na zamkniętych trasach vs najlepszy arcade racer open world tylko w Zielonym Królestwie i do tego najlepszy symulator  :banderas:

5IOo8Ye.png 7ADAeML.png RuZ6ZQd.png

Co dalej? "Najlepszy" fighter na rynku vs faktycznie najlepsza mordoklepka, ponownie, tylko w zielonym królestwie  :fsg:

38BfaGM.png 0YEnXpV.png

Chcesz więcej?

łączenie kropek vs cudowna gra przygodowa

yEmkTXd.png JxeoBFL.png

Halo killer?  :yao:

gcnxyuS.png VLMjfzL.png

U4? Pięty może lizać Pannie Croft  :dynia:

IOorXrg.png

Remastery, remaki?  :kaz:

UKOaDeC.png 7Ot6TJ7.png A2Hod23.png 8UAdUbu.png

Platformówka/metroidvania?  :gayos:

1bQEuyP.png qur8DSI.png

OBUDŹ SIĘ CHŁOPIE BO ŻYJESZ W JAKICHŚ UROJENIACH! Sprawdź lepiej czy jakiegoś grzyba mózgu nie złapałeś przy budowaniu tego domu   :whistling: 

Aha, nawet gry PC-PS4 zbierają lepsze oceny na PC  :dynia:

pRA17Yj.png VV0WzRg.png TSQApGI.png tutaj nawet VITA lepsza średnia niż PS4 XDD

Wyjdź stąd Yeti, ochłoń, przejdź się, sprzedaj szrota i chodź do zielonego królestwa. Wybaczymy Ci te wszystkie głupoty i omamy którymi nas karmiłeś przez ostatni czas  :sorcerer:

:daddy: I CO TERAZ  :daddy:

Pisz sobie ile chcesz o Xbox Zero, o braku exów, 19 vs 3 i tak dalej. Okłamuj się dalej! TO MY WYGRYWAMY, a na Was możemy co najwyżej POPATRZEĆ z politowaniem i poklepać po główce, Wy małe niebieskie pędraki co to true gamingu nie znają 

I tak już nieaktualne bo SF V ma 78  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Oj biednie to multi w u4 wygląda niestety

Opublikowano

Doczekałem się momentu, w którym cytują moje posty w których orałem kogoś innego, mogę umrzeć w spokoju :ohboy: 

Opublikowano

Boże, jaka masakra niebieskiego robactwa. :obama: Składani jak scyzoryki przez prasę, forum, gry i własnego wydawcę. XboxOne niczym DreamCast nowej generacji przegrywa sprzedażowo, ale do grania w najlepsze w najlepsze w swoich gatunkach nie ma lepszego miejsca.

BEKA Z KLAPÓW

BEKA Z SONY

BEKA BEKA BEKA!!

Opublikowano

i skończy jak dreamcast, zapomniany, w rynsztoku, przypominany przez fanatyków i psycholów 

:kaz: :kaz: :kaz: :kaz:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

X-korki ma tyle mocy, że starcza na ładna grafikę i fantastyczny gameplay. :banderas: Namówiłem dwóch kupli z pracy na zakup One'a i są zachwyceni, bo jest w co grać. Kupując PS4 skończyliby BB i konsola do żyda.

No ja jednego znajomego z pracy namówiłem na X1 i jest zachwycony :banderas: z drugiej strony inny kumpel kupił PS4, pograł w destiny kilka/naście godzin, pograł chwilę w BB i od pół roku nie odpala bo nie ma w co grać :dynia:
U mnie na osiedlu też znalazł się odmieniec który kupił x-taczera. Zrobił to dla żony, bo chciała poskakac do kinekta. Poskakała tydzień i guwno leży i się kurzy. Tak kończą pantofle, beka z typa dobra, zwłaszcza gdy siedzimy ze znajomymi i gramy na PS4 turnieje osiedlowe w PES, zupełnie jak za czasów PS2, ktoś rzuci zawsze tekst, Damian przynieś xboxa to poskaczemy do kinekta tylko trzeba jakieś zielone kupić, bo na trzeźwo nie da rady. Damian wówczas ma taką minę jak Rayos każdego ranka przeglądając się w lustrze.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

dafuq I just read :dafuq: 

zapomniałeś się przelogować yeti na czezkimastera, na swoje bardziej ułomne konto

Opublikowano

Tak Xbox pręży muskuły przed E3:

Rash_Color_9.jpg

By z klasą rozjechać kitajski plastik:

J0Wzh1E.png

I na koniec roku powiedzieć - GAME OVER:

2HIWiDG.jpg

Opublikowano

Cudowny rok dla Xboxa, wg fanatyków w temacie Girsów 4. QB w kwietniu oraz Girsy w listopadzie, oba również na pececie. A, sorry, jeszcze czternasta Forza.

No GOTY rok się zapowiada Tyle różnorodności. Dobrze że zabili Press Play czy Lionhead. Studia pod skrzydłem MSu, które nie robią strzelanki?! Jak to tak?!

Obraz nędzy i rozpaczy, zapalny internetowy znicz na grobie x-taczer.

[*]

Opublikowano

Jezu jakie te wasze posty są dziś żenujące xd aż wzrok odwracam od monitora.

Opublikowano

serio po stronie klapow zostaly juz tylko takie ameby jak gifaro ktorych nawet rayos jedzie?

Opublikowano

No czlowiek wchodzi do CW i musi czytac ze Bialymstoku sprzedaly sie juz 2 Xboxy i ze Wezyr jednak ma jakiegos kolege w realu, z ktorym czuje dume, z faktu, ze "MS honorowo usmierca swoja konsole!" :facepalmz:

Opublikowano

I na koniec roku powiedzieć - GAME OVER

Też mi się wydaje, ze xbon pociągnie do końca roku, a później oficjalnie zaladuja reszta tego złomu na tiry i wywiozą na pustynie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dalej sobie wmawiacie że macie szanse wygrać tą wojnę ? żal mi was, zielone karakany z szamba  :dafuq:

Zyjcie sobie w zielony świecie iluzji, tylko nie zapomnijcie się obudzic. 

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

serio po stronie klapow zostaly juz tylko takie ameby jak gifaro ktorych nawet rayos jedzie?

Nie no sa jeszcze giganty pokroju yetiego, mendraka, kapcerkniga i czeskiegomastera xd

Opublikowano

jeszcze nigdy nie było tak dobrze z #sonydefenceforce   :obama:

Opublikowano

wymieniłeś 3 razy tą samą osobę

Nie no sa jeszcze giganty pokroju yetiego, mendraka, kapcerkniga i czeskiegomastera xd

Opublikowano

40mln kacperkingów nie mogło się mylić, ps4 najlepsza konsola

Opublikowano

I na koniec roku powiedzieć - GAME OVER

Też mi się wydaje, ze xbon pociągnie do końca roku, a później oficjalnie zaladuja reszta tego złomu na tiry i wywiozą na pustynie.

raczej ten złom odkupi sony, napisze na nim ps5, wyda remaster unczarted4 i witaj kolejna generacjo konsol

ale mogę się mylić, sony może użyć przy kolejnej generacji tego samego materiału co produkcji ps4, plastikowe kubeczki mogą jednak okazać się tańsze niż zezłomowane xbony

Opublikowano

No szkoda, ze MS skupil sie na materiale plastiku zamiast zrobic normalna konsole, ktora jednak wyswietlalaby wiecej klatek i pixeli niz paruletnia 360tka...

Oczywiscie nie ujmujac nic MS, bo przeciez w kazdym innym aspekcie takze zrobili pare krokow w tyl, co w polaczeniu z marketingiem na poziomie Dona dalo nam najgorsza i najbardziej osmieszona konsole w historii.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.