Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

normalna kolej rzeczy mi tam always online nie przekadza jak serwery działają . Nic dziwnego że sony nie chce always online :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

może bym się zaśmiał gdybym co najmniej raz w tygodniu nie spotykał się z informacją, że live znowu nie działa :)

Opublikowano

Klapy coś często ostatnio widzą padnięty xbl oraz gry na swoim trójnogu. Widać opary tego rumuńskiego plastiku oraz jego trzaski jednak pozytywnie wpływają na wyobraźnię.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Poproszę o taką emotkę.

Opublikowano

a tymczasem mesjasz UBI

Do tej pory, zamówienia przedpremierowe były głównie domeną gier. Mnóstwo dodatkowych zachęt by zapłacić za dany tytuł jeszcze przed premierą - DLC, steelbooki czy czasowa wyłączność na bety. Ubisoft idzie krok dalej i oferuje preordery na kinowe bilety.

Oczywiście, podobnie jak w przypadku gier, dostajemy bonusy za zamówienie biletu przed premierą. Z tym, że oferty są znacznie droższe niż w przypadku gier. Najdroższa odda wam poza biletem także replikę hiszpańskiej kuszy Aguilara.

7_crossbow.png?c7e3ac

Za 500 dolarów do biletu dostaniecie wysokiej jakości figurkę, wykładając $100 - oficjalną, licencjonowaną bluzę. Za $60 - ukryte ostrze zrobione przez firmę Kernel. Za $25 - koszulkę z logo, a najtańsza packa, za $15 da nam zmywalne tatuaże, bilet i kolekcjonerski zegarek.

Do każdego zamówienia przedpremierowego dostaniemy dodatkowo cały scenariusz w wersji cyfrowej, więc jeśli nam będzie na coś potrzebny - to dodatkowa zachęta.

Dla przypomnienia, kinowe Assassin's Creed pojawi się w kinach 21 grudnia tego roku.

Blantman, mam nadzieję że nas nie zawiedziesz, weźmiesz tego za 500$ i zagrasz.... wróć!!! Obejrzysz na premierę

320familiada.jpg

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Co te boty to ja nie wiem, teraz przywalają się o jakość plastiku.

Rozumiem że na waszej konsoli gier brak i prawdopodobnie multiplayer w gears of War 4 w 900p no ale Panowie.. Jeżeli już o tym piszemy, zobaczcie jaki wygląd nosi konsola wasza zielona konsola, przecież wyglądem przypomina to generację wchodzenia magnetowidow na rynek, ps4 wygląda prawilnie, nowocześnie i pokazuje pazur swoim wyglądem. Poprawione modele, chodzą cichutko, psn działa stabilnie. Gier będzie masa, widać że sony dba o swoich klientów.

Lekko mówiąc, marka PlayStation ma się bardzo dobrze i trzyma dominację.

Opublikowano

On i tak kupi

Opublikowano

Gier będzie masa :dynia:

Opublikowano

.Rozumiem że na waszej konsoli gier brak i prawdopodobnie multiplayer w gears of War 4 w 900p 

Potwierdzone 1080p/60fps w multi 

BURN

Opublikowano

a tymczasem mesjasz UBI

Do tej pory, zamówienia przedpremierowe były głównie domeną gier. Mnóstwo dodatkowych zachęt by zapłacić za dany tytuł jeszcze przed premierą - DLC, steelbooki czy czasowa wyłączność na bety. Ubisoft idzie krok dalej i oferuje preordery na kinowe bilety.

Oczywiście, podobnie jak w przypadku gier, dostajemy bonusy za zamówienie biletu przed premierą. Z tym, że oferty są znacznie droższe niż w przypadku gier. Najdroższa odda wam poza biletem także replikę hiszpańskiej kuszy Aguilara.

7_crossbow.png?c7e3ac

Za 500 dolarów do biletu dostaniecie wysokiej jakości figurkę, wykładając $100 - oficjalną, licencjonowaną bluzę. Za $60 - ukryte ostrze zrobione przez firmę Kernel. Za $25 - koszulkę z logo, a najtańsza packa, za $15 da nam zmywalne tatuaże, bilet i kolekcjonerski zegarek.

Do każdego zamówienia przedpremierowego dostaniemy dodatkowo cały scenariusz w wersji cyfrowej, więc jeśli nam będzie na coś potrzebny - to dodatkowa zachęta.

Dla przypomnienia, kinowe Assassin's Creed pojawi się w kinach 21 grudnia tego roku.

Blantman, mam nadzieję że nas nie zawiedziesz, weźmiesz tego za 500$ i zagrasz.... wróć!!! Obejrzysz na premierę

320familiada.jpg

Nie ja nawet nie planowałem oglądać tego filmu w kinie . Jakoś growe adaptacje niezbyt miło wspominam . Tylko Silent Hill był w miarę ok.

Opublikowano

Blatman mam nadzieje ze alienation prawilnie ogramy w coopie na premiere  :ogor:

Opublikowano

Nie lubie takich gier ale obiecuje w tym czasie ograć uncharted kolekcje drake'a bo z figusiem mamy deal :D

Opublikowano

Ja też, ja też

Opublikowano

alienation i uncharted w 900p xddd juz lece po ps4

Opublikowano

900p? już sie nachylam panie kaz

Opublikowano

Za to wy gracie w 720p i 15fps więc :reggie:

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Tak to Ty grasz na Swoim Nexusie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Granie w gry na xbox one to jak lizanie lizaka przez papierek.Niby można ale po co się tak katowac, skoro jest o wiele lepsza platforma do grania czyli ps4 ?

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez KacperKing

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.