Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jakiekolwiek tytuły ekskluzywne > ekosystem=brak exów

no co zrobisz, nic nie zrobisz :reggie:

Edytowane przez KacperKing

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Lepiej kilka dobrych exów czy kilkanaście średnich? :/

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Lepiej fullhd i innowacyjność.

Opublikowano

Xone już nie ma ex, to konsola dla ludzi, którzy cenią sobie w jednym urządzeniu kablówke plus dodatek w formie gier, coś podobnego jak wbudowane gierki w tv..

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

ratchet1.0.gif

Kolejna świetna gra tylko na PS4 się zbliża. A boty co? Wciąż czekają na cokolwiek w tym roku. Przynajmniej mogą pograć w multiplatformy pokroju Division czy Quantum Break.

Opublikowano

I tak w to nie zagrasz stulejaro. 

Opublikowano

Ratchet goty platformówka, a boty co? Kolejny raz będą (pipi)ić że mają Ori i gierki sprzed 20 lat w kompilacji truposzy rare replay..

Opublikowano

Oj w Ratcheta zagram w kwietniu, zagram.

W Nexusa.

Chyba na jutubie fifaro :yao:

Opublikowano

o ratchet, czyli klapy dostaja po 2 latach odpowiedz na sunset overdrive, szkoda ze zamiast nowego ip odgrzewany kotlet

Opublikowano

I tak w to nie zagrasz stulejaro. 

:dynia: 

Opublikowano

Oj w Ratcheta zagram w kwietniu, zagram.

W Nexusa.

Nie no mam nadzieję że na standzie w MM dadzą Ci jeden level przejść :kaz:

Opublikowano

Ratchet goty platformówka, a boty co? Kolejny raz będą (pipi)ić że mają Ori i gierki sprzed 20 lat w kompilacji truposzy rare replay..

Xboxowa szlachta posiada również WiiU na, którym  są WYŁĄCZNIE goty platformówki. Więc zamknij twarz i do spania.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Z Ratcheta taka platformówka jak z Mario Kart symulator jazdy traktorem.

Opublikowano

Division goty gra od goty ubisoftu. Dzisiejsze granie w dark zone tylko potwierdza że producentem roku jest ubisoft. 

Ratchet naprawdę prawie nikogo nie obchodzi ja rozumiem orgazmy nad uncharted 4 ale ratchet ?  W ogóle nie czaję podjarki jak to nawet nie jest nowa część z nową fabułą. (pipi)a nie będę czegoś co mnie kilkanaście lat temu znudziło jeszcze raz przechodzić :D  Do czerwca i tak wychodzi tyle hiciorów że średnim ratchetem nie ma co się przejmować. Deus Ex, Quantum break , Uncharted 4 , teraz division zaraz Pokemon tekken :D 

DOBRANOC . Słodkich snów dla xbotów . Karaluchy pod poduchy a szczypawki do zabawy dla klapków .

Opublikowano

Ey...ale przecież bota też będą mieli rimejk starej gierki...Conker się nazywa chyba więc z tym Rachetem to słabo

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Porównywać Ratchet do sunset... Widzę że nocna dawka mocarza działa podwójnie..

Sunset ma dużo więcej elementów platformowych niż ratchet, z drugiej strony co to za platformówka w której przez 95% czasu strzela sie xD klapy nawet gatunków gier nie ogarniają

Opublikowano

Porównywać Ratchet do sunset... Widzę że nocna dawka mocarza działa podwójnie..

Sunset ma dużo więcej elementów platformowych niż ratchet, z drugiej strony co to za platformówka w której przez 95% czasu strzela sie xD klapy nawet gatunków gier nie ogarniają

No bez przesady z tym 95% strzelania, tym bardziej w jedynce gdzie te proporcje są najbardziej fair. Nie ma co za (pipi)ista seria i zakup day one.

Opublikowano

Przecież te gry robiło to samo studio. Przechodząc SO czuć jak cholera ich rękę. Do tego te wypasione i różnorodne bronie. Dzięki tym giwerom strzela się wybornie. Wbrew pozorom gry mają dużo wspólnego. Czy SO ma więcej elementów platformowych? Chyba bym się z tym nie zgodził.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.