Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W oczach większości graczy - Sony samo ora się tym sprzętem i każdy wie jaki będzie jego los. Tymczasem oni świadomie plują na swoich odbiorców, wydając takiego powtorka i wiedzą, że na tym zarobią. :frog:

Branża [*]

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak patrzę na te obrazki poglądowe Sony VR i oczom nie dowierzam, że tyle dodatkowych kabli trzeba będzie podpiąć, żeby w ogóle odpalić wirutalną rzeczywistość... Jakby to był odpustowy sprzęt za 150-200 dolców, to jeszcze bym zrozumiał, ale takie cuda za 400?! Oj branżunio branżo, nie jesteś jeszcze gotowa wejść z VR na salony. Dosłownie.

A do tego trzeba jeszcze kupić kamerkę za kolejne 50 dolców, by czytało ruchy głowy. Kolejne wydatki i kolejne kable.

Dodatkowo 2 PS Move, po 20$ każdy daje kolejne 40$. I oczywiście kolejne kable, bo przecież trzeba je jakoś ładować.

Aha, a PS4 ma tylko 2 porty USB, więc żeby wszystko sensownie pracowało i żeby na bieżąco ładować kontrolery, trzeba kupić HUBa usb = JESZCZE WIĘCEJ KABLI :dynia:

Czyli za 400+50+40 = 490 dolarów otrzymujemy najtańsze gogle VR, a za tę cenę otrzymujemy kilometry kabli, wszystkie porty zajęte, dodatkowe gniazdka na prąd zajęte, kable, kable po podłodze, kable w powietrzu, dwa świecące dildosy do spółki ze świecącym jak psu jaja odpustowym kontrolerem. A wszystko to po co? żeby grać w gry wyglądające jak te z smartfonów :facepalmz:

Dajecie się ruchać, Sony tak Was wyrucha jak Was Microsoft nigdy nie wyruchało. Powinno się Was (pipi)ać. Wy Sonowskie (pipi).

A w momencie w którym Microsoft faktycznie coś robi dla  graczy, tworzy bardziej zunifikowaną platformę do grania, udostępniając nawet część swoich exów na własną osobną cyfrową platformę na PC, by więcej ludzi doznało przyjemności z grania, PRZYCHODZI DO WAS Z OTWARTYMI RAMIONAMI PEŁNYMI GIER I MÓWI - BIERZCIE - Wy to odrzucacie, kręcicie bekę, że M$ upadło, że dali dupy i Spencer knur i koń trojański. Nie widzicie ile dobrego M$ stara się ostatnio zrobić.

Wy widzicie tylko swoje odbicie w lustrze, w które patrzycie tępym wzrokiem podczas gdy Kaz rucha was w wasze wypięte dupy.

Branża [*]

Opublikowano

, PRZYCHODZI DO WAS Z OTWARTYMI RAMIONAMI PEŁNYMI GIER I MÓWI - BIERZCIE -

Problem w tym ze nikt ich nie wolal.

Opublikowano

Jak Horizon i Ostatni Strażnik wyjdą w tym roku to o ja jebię :banderas: Uneczarted, Raczet, Horizon, Guaradian o Jezusiczku :fsg::banderas::obama:

a xboty dupa cicho :kaz::yao:

Opublikowano

W Horizon Forzę 2 grałem i nie szanuję. Wyścigi gdzie każdy z zakrętów pokonujesz w poślizgu :yao: Dla dzieci ok, nawet kolorową graficzkę dali, szkoda, że o tekturach zapomnieli :/ Wolę DriveClub i forumkowe wyzwania :fsg:

Opublikowano

Coś dla Ficusia - przedstawiciel Square Enix tłumaczy brak wersji Vita gry Setsuna.

"Of course, there is the technical market aspect as well. Unfortunately the Vita market isn't as large as the console and the PC-based [market] ... that's the sort of direction the team decided that they wanted to take for the U.S. release, was to rely on the players that are on the Steam platform as well."

(...) When asked if the company still sees the Vita as a viable platform, Hashimoto laughed. (...)

xdddd 

No ale Killzone, a na 3DSy to panie, tak ze trzy gry interesujące. Nie licząc tych wszystkich rimejków, conje Ficuś,.

http://www.polygon.com/2016/3/15/11238124/i-am-setsuna-vita-western-release

Opublikowano

Uncharted i persona 5 jeżeli obu tych gier nie s(pipi)ą to przeproszę się z ps4 na kilka dni przy premierze każdej z tych gier. W last guardiana wierzyłem tak 6 lat temu teraz nie czekam w ogóle.  Zastanowie się nad zakupem jeżeli recenzje będą mega pozytywne na forum innych osób niż figaro czy yeti.  Horizon od twórców Shadow fall ... .nie dziękuję oni nie wydali nigdy dobrej gry co najwyżej jeden średnio dobry k2 .

Opublikowano

Widze, ze Blantman dalej sieje siarna zje.byzmu w Cw. Nic sie nie zmienilo.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Przecież to co napisał, to czysta brudna prawda.

Opublikowano

Dla mnie KZ2 było gotyg giereczgą, singiel do zaorania, ale multiczek to ojoj :fsg:

Opublikowano

Nie bądźmy tacy okrutni dla GG. Multi trójeczki było bardzo przyjemne i spędziłem przy nim masę godzin. Problem jest taki, że Holendrzy wymyślili ciekawe uniwersum, gdzie nie wszystko jest czarno-białe, ale za Chiny Ludowe nie mają pojęcia jak ciekawie to przedstawić. Sony albo powinno przekazać KZ innemu teamowi albo załatwić posadę w GG jakiemuś konkretnemu scenarzyście (C. Hudson chyba nic w MS nie zrobiła).

Opublikowano

Jak Horizon i Ostatni Strażnik wyjdą w tym roku to o ja (pipi)ię :banderas: Uneczarted, Raczet, Horizon, Guaradian o Jezusiczku :fsg::banderas::obama:

a xboty dupa cicho :kaz::yao:

Cóż za rok, a wczoraj pojawił się Salt and Sanctuary ze średnią 9.3 od graczy :fsg:

Perła za perłą, nie dla psa kiełbasa biedne, zielone robaki, nowa generacja tylko u Sony.

:banderas:

A już niedługo Alienation, Ratchet, Uncharted 4, gdzie w zielonym szambie QB na 9h do ogrania na laptopie za pomocą DS4. :yao:

Hhahaha, jaka generacja, niech trwa jak najdłużej. :fsg:

Opublikowano

Yeti, przyjacielu, zapomniałeś dodać o ocenach na Metacriticu (ponoć bardzo ważne dla zielonej zarazy) - 9.3 dla Salt and Sanctuary :banderas: Czy jakiś tytuł dosięgnie takiej oceny na Xtosterze? Wontpię.

Opublikowano

W sensie podzielasz jego zdanie co do jarania się U4 i P5 Hum? :reggie:

P5 nikogo, ale U4 kiedyś tam przejdę... tfu! - obejrzę na pożyczonej konsoli. :reggie:
Opublikowano

poziom botów. p5 ble u4 no bardzo chętnie ogram

Opublikowano

Przeciez to crap na 8

Opublikowano

Yeti, przyjacielu, zapomniałeś dodać o ocenach na Metacriticu (ponoć bardzo ważne dla zielonej zarazy) - 9.3 dla Salt and Sanctuary :banderas: Czy jakiś tytuł dosięgnie takiej oceny na Xtosterze? Wontpię.

Z tego co kojarzę, to zielone barachło ostatni raz dostało grę ze średnią powyżej 90% w 2011 roku.

(pipi), co za nędza i malaria, niżej są tylko blachary.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti, Person 4 ograne prawilnie na ps2 rozumiem?

Chie, Rise czy Yukiko?

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.