Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Gra o podrywaniu dziewczynek i strzelaniu sobie w łeb...

XD

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mówisz do typa który zaczął grać w soulsy tylko dlatego, że bloodborne miałbyć exem na ps4, to samo z SF V. Takich błaznów nie ma co traktować poważnie. Gdzie byliscie jeti i stulejaro jak Ska Studios wydawało ekskluzywne gry na 360? The Dishwasher albo Charlie Murder?

Tfu, stulejarze gejmingu.

Opublikowano

YETI jak masz zamiar logistycznie rozwiązać problem rozdzielczości 900p w Multi U4? Singiel wiadomo, rasa Panów, ograsz na Soniaku. Tylko co z tym Multi? Będziesz przełączał konsolę pod HD ready?

Drugi tv to 50 calowa Bravia, więc będzie dobrze.

ragus, Person 5 to będzie mój debiut z tą serią, jestem mocno podekscytowany. Całe szczęście, że kupiłem PS4, gdzie różnorodność to jedna z zalet Nadkonsoli. Nie ominą mnie takie perły jak Nier, Ni Oh, TLG czy Person 5, a gdybym kupił x-taczera, to co? Halo5 z grafiką jak afryka z halo 3 w hd czy może cofanie czasu na zakretach po raz ósmy do ogrania na laptopie? Uff... na szczęście wygrałem życie, także w tym roku FFXV, Person 5, a w przyszłym Ni NO Kuni 2 i tylko sam Kaz wie co jeszcze :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ty Yeti to nie masz przypadkiem jakiejś ściany do wymurowania?

Opublikowano

Mendrek też myśli, że ma jakąś krucjatę.

Opublikowano

Ten się jara Ni No Kuni 2 jedynka oczywiscie nie ograna xD Konia waliłeś do dlc Bloodborne i też nie ograłeś boże co za podjeti

Opublikowano

Old Hunters, cóż za dodatek, ze średnią przewyższającą wszystkie "eksy" na taczera, no i ta muzyka

:fsg:

Opublikowano

Skąd wiesz, że jest takie dobre jak nie grałeś?

Kto ci tak powiedział, przećpany od kalafiora bólduper?

Opublikowano

SaS ogra się na lapku z padem od One. Dobrze, że nie muszę kupować Szrota by grać w te perełki. :banderas:

Do konca generacji mozna bedzie cytowac te slowa przy "ecosystem exclusivach" Ona :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ma większe credibility, niż Twoje, więc wiesz. Możesz udowodnić, że się mylimy.

edyta: ograne jak widzę po profilu. Zwróciłbym bym honor, gdyby było co zwracać, więc w tym przypadku przyznaję się do błędu.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

SaS robione przez kilka osob i jaki sztos :banderas:

Niech armia ludzi w Ubisofcie sie uczy :reggie:

Opublikowano

SaS, prześwietne :banderas: nie mogę się doczekać aż wyjdzie na Vitę :fsg: 

Opublikowano

Yeti jak dzisiaj niszczy kalafiorka i resztę robaków xdd

Yeti to niszczy sam siebie postami, które czytasz tylko ty.

Opublikowano

Fujaro już całkowicie przeniósł swój rozum w obszary wyobraźni. Wydaje mu się, że Yetiego ktoś bierze na poważnie. Tak samo wydaje mu się, że zagra w te wszystkie gry nad którymi się spuszcza.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Skąd wiesz, skoro nie czytasz?

Opublikowano

Skąd wiesz, skoro nie czytasz?

Nie trzeba czytać postów Yetiego, żeby wiedzieć, że pisze tam same brednie :gayos:

Opublikowano

To zupełnie jak Czeskimajster, Kacperkrul, Mendrek, Fujaro...

Fajny im się skład uformował.

Sony takie dobre, zawsze przyjmie do siebie największych Ulungów.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

jara się grami w które nigdy nie grał oraz ctrl+c, ctrl+v o dominacji

ziew.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.