Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

RDR-owi będzie ciężko, kanwa westernu jednak ma pewne ograniczenia, a pierwsza część mocno je eksploatowała. Jest jeszcze parę inspiracji, może całość osadzić w czasach wojen z Indianami (albo w ogóle pozwolić wcielić się w czerwonoskórego), albo dla odmiany zrobić bardziej zapata i wsadzić całość do Meksyku. Mogliby też rozwinąć napady na bank w stylu GTA V czy ogólnie zrobić dowodzenie całą szajką.

Grunt żeby nie j*bało nudą jak w GTA V ;)

Ja bym przygarnąl sequel gdzie John jest w bandzie z Dutchem i resztą. Robisz napady na banki, jadące pociągi i ogolnie jesteś złym typem. Zabijasz kobiety i indian, napier.dalasz z dwóch rewolwerów naraz. Takie bym bym brał.

A właśnie, w cebupromocji na PSS jest Bully z PS2. Hm, czy zestarzała się na tyle godnie, że można bez zniesmaczenia dziś w to zagrać? ;)

Grałem jakiś czas temu w wersje Scholarship i jest spoko ta z ps2 ma mocne spadki framerateu i ogolnie pachnie prąciem już.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Rime z listy prawdy yetiego nawet nie istnialo czyli jednak prawda ze klapy fapuja do gier widmo xD

Opublikowano

Ale niby co jest lepsze? BladBorn? :dynia:

No a skąd wiesz? Nie graleś przecież stulejarzu numer 2

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wizerunek Rayosa w tym temacie to jest jakiś nieudany eksperyment doradcy ds. wizerunku, czy co?

Opublikowano

Ale niby co jest lepsze? BladBorn? :dynia:

No a skąd wiesz? Nie graleś przecież stulejarzu numer 2

A kto powiedział, że nie grałem...? 

Wizerunek Rayosa w tym temacie to jest jakiś nieudany eksperyment doradcy ds. wizerunku, czy co?

Twój wizerunek to najgorsze co można było stworzyć, także stfu (pipi)o ;) 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ja rdr2 biore w ciemno nawet jak by sie gralo wiadomo kim. Jedna z gier od ktorej nie szlo sie oderwac od poczatku do konca

Opublikowano

rdr prawdziwa gra generacji :banderas:

Opublikowano

Rayos w demko na standzie? Beka z ciebie.

Opublikowano

Rayos w demko na standzie? Beka z ciebie.

Lol, beka z Ciebie typie za ograniczoną krótkowzrocznośc. -9 przeszło z kobiety na Ciebie czy co? Czy po prostu dzisiaj marchewki jeszcze nie jadłeś?

Grałem parę godzin w bloodborne'a, pokonałem 

Father Gascoigne

.

także STFU :gayos:

chociaż grałem całkiem niedawno, to mogłeś tego jeszcze nie wiedzieć, więc wybaczam niewiedzę kalafiorku 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

ja pier.dole jaki ty jesteś żałosny

Opublikowano

No a gifaro dojechal na kuniu do bialego sadu wiec tez gral w wiedzmina

Opublikowano

ja pier.dole jaki ty jesteś żałosny

żałosne są Twoje beznadziejne teksty. Mało gralem w bladborna dlatego chciałem pożyczyć sprzęt i go prawilnie skończyć, by móc wydać pełny werdykt. 

Opublikowano

Nie czytam jego postów, ale to straszne co się z nim dzieje. Kiedyś może był jechany przez wszystkich, ale przynajmniej był sobą. Był Rayosem.

Teraz ten chłopiec lewituje nad różnymi osobowościami, nie mogący się zdecydować jak się zachowywać by przypodobać się popularniejszym na forumku. Czytasz jego posty w różnych tematach i masz wrażenie jakby udawał pięć różnych osób, wszystkich nieudolnie.

Szkoda chłopaka.

Mną może gardzi 90 procent forumka, ale przynajmniej dalej jestem sobą i nie próbuję na siłę się zmieniać by być popularniejszy.  :hi:

Co do GTA to właśnie kupiłem Vice City Stories, za godzinę zobaczę to sławne sterowanie od Rockstara :gayos:

Opublikowano

srajos dla ciebie już nie ma ratunku, ale przynajmniej mam trochę godności i nie mieszam twojego paszczura w kłotnie o gierki, lecz sie ku,rwa typie

Opublikowano

Sprawa jest prosta, Rayos jakoś musi odreagować kupno x-szamba. Pewnie nuci sobie pod nosem, znowu w życiu mi nie wyszło... :kaz:

Opublikowano

srajos dla ciebie już nie ma ratunku, ale przynajmniej mam trochę godności i nie mieszam twojego paszczura w kłotnie o gierki, lecz sie ku,rwa typie

Ok, przesadziłem z wyciąganiem -9, wybacz panie typie marczeweczko. 

Sprawa jest prosta, Rayos jakoś musi odreagować kupno x-szamba. Pewnie nuci sobie pod nosem, znowu w życiu mi nie wyszło... :kaz:

Nadal liczę na Twoją pomoc i wsparcie jak kupię PS4

Opublikowano

No ale co, miałoby znowu być 1. Okaryna 2. Doom 3. Half-Life 4. Super Mario 64 ? Przynajmniej (może) dali w tej nieistotnej liście reczywiście te tytuły, które uważają za najlepsze w ostatnich 20 latach.

Zgodziłbym się, ale no (pipi).a black flag czy mass effect 3? XD  

Może mieli sporo frajdy z tymi grami. Wiadomo, że kamienie milowe są bardziej prestiżowe, jak chcesz się pochwalić swoim wysublimowanym gustem, ale no ku.rwa. Jedną z gier z którą miałem najwięcej frajdy w życiu było Call of Duty 3 i co, miałbym to ukrywać i zamieniać na, nie wiem, Portala którego po prostu nie lubię, bo by to lepiej brzmiało?

Zresztą wiadomo o chodzi, ta dyskusja przewinęła się w cw kilkadzisiąt razy.

mate5? Zawsze szanowałem

Opublikowano

Nie czytam jego postów

Czytasz jego posty w różnych tematach i masz wrażenie jakby udawał pięć różnych osób, wszystkich nieudolnie.

To w końcu czytasz, czy nie czytasz?
Opublikowano

Stulejaro, przygarniał kocioł garnkowi. Twoje posty od jakiegoś czasu to niesamowita wręcz żenada i dowód, że wojenki to dla Ciebie coś więcej niż tylko zabawa. Z resztą sam masz pojechane równo, bo jesteś zwyczajnie chvjowy. Ale tak wiesz, naturalnie.

Opublikowano

Stulejaro, przygarniał kocioł garnkowi. Twoje posty od jakiegoś czasu to niesamowita wręcz żenada i dowód, że wojenki to dla Ciebie coś więcej niż tylko zabawa. Z resztą sam masz pojechane równo, bo jesteś zwyczajnie chvjowy. Ale tak wiesz, naturalnie.

No i takie posty (i wiele innych) udowadnia, że to dla was CW to coś więcej niż zabawa :)

Ale akurat ludziom z Białegostoku wybaczam.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

MESZJASZ PLAJSTASZON VR 

img_56e9aaf2f1356.jpg

img_56e9ab7b2607c.jpg

XDDDDDDDDDDDD

yeti projektuje swój dom w VR

Opublikowano

No i takie posty (i wiele innych) udowadnia, że to dla was CW to coś więcej niż zabawa :)

Ale akurat ludziom z Białegostoku wybaczam.

No wezyr chciał bić isisa za kłamstwa w cw.

BEKA

Opublikowano

MESZJASZ PLAJSTASZON VR

img_56e9aaf2f1356.jpg

img_56e9ab7b2607c.jpg

XDDDDDDDDDDDD

yeti projektuje swój dom w VR
Kisne XD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.