Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

GTA IV było za(pipi)iste wow szoker tak do połowy potem mnie po prostu znudziło . Nosz powtarzalne i nudne. DLC były o niebo lepsze a RDR to dla mnie gra generacji.

@Rozi  ludzie kulturalni o gustach nie dyskutują. Jednemu może się podobać to innemu tamto dla mnie gta IV to była równia pochyła i nigdy nie skończyłem :D Fakt wtedy nie miałem za bardzo czasu na granie jak teraz i pewnie bym się zmusił aby skończyć no ale ... Pamiętam że grając w gta 4 grałem też jednocześnie w silent hilla chyba homecoming  .   Nie pamiętam pod tytułu ale pamiętam że go skończyłem a gta nie. W ogóle gta iv  męczyłem kilka miesięcy...Mimo nie skończenia gry miałem w niej nabite 30 h więc chyba mam prawo się wypowiadać. Bohater gta IV mnie wkurzał, poboczne poza wyjątkami też i sama gra meh.  W 2008 roku milej wspominam fable 2 czy dead space niż gta IV .

A zapomniałbym san andreas też nie trawie i nie skończyłem :D  Uwielbiam Vice City za to i przedłem na 95 % . Z GTA skończyłem 1,2 3, vice city i 5 :)

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jezu kto was nauczył tego 'o gustach się nie dyskutuje', kiedy większość rozmów opiera się na różnicy gustów.

Opublikowano

Gta iv ? Za(pipi)isty główny bohater i miasto, ale gierka nudna w chuy, troche z przymusu ukończyłem.

Opublikowano

swoją drogą zabawne hejtujecie W3 za mechanikę a ja hejtuję gta IV za nude , powtarzalny gameplay i taką se fabułę  :D  

Jak mam wybierać pomiędzy  świetną fabułą  a super mechaniką . ZAWSZE wybiorę dobrą fabułę. Baldurs gate też miało kijową mechanikę tak samo pilllarsy mnie irytowały i co z tego. Jak świat jest świetnie przedstawiony to można zniknąć dla świata a jak coś jest zrobione źle nie pomoże nawet najlepsza mechanika. 

Opublikowano

Mi się w czwórce podobał ten schemat misji, gdzie po prostu miałeś rozwalić gościa i tyle. Jak było coś bardziej skomplikowanego, to wychodziła chuyowizna mechaniki. No i brak checkpointów.

Opublikowano

wychodziła chuyowizna mechaniki. No i brak checkpointów.

:dynia: XDDDDDDDDDDDDDD

Filthy casual.

z mechaniką w GTA IV nie miałem nigdy problemów, oprócz tego, że początkowo miałem problem z opanowaniem samochodów :dog:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Wydaje mi się, że to wpisał jako plus. 

Opublikowano

Bluber jak forsuje swoją alternatywność :dynia:  Z Wiedźmina 3 beka bo zyebany system walki ale najnudniejsze GTA ze zyebanym sterowaniem które ratuje tylko główny bohater to mesjasz.

Opublikowano

Właśnie ten brak checkpointów jest spoko. Gra dzięki temu nie jest tak łatwa jak piątka, a i wkur.wia dużo mniej niż części z ps2, gdzie gdy zyebałeś, to musiałeś ponownie cisnąć do początku misji, zamiast jednym kliknięciem zacząć ją od nowa. 

Opublikowano

Muszę zgodzić się z Figaro brak checkpointów w(pipi)ia mnie w każdej grze nie soulso podobnej. Nie mam czasu powtarzać długich fragmentów kilka razy jak tak się dzieje z mojej winy jeszcze pół biedy ale pamiętam że w takim gta to był czasem po prostu brak szczęścia. Żyjemy w 21 wieku a nie w czasach psx i checkpointy częste to mus ma być przyjemnie . Ja po pracy chcę się zrelaksować.

BTW. Też tak macie że częste umieranie w dark souls albo bloodborne was nie wkurza a relaksuje. "O zginąłem chyba muszę wybrać inną drogę" lub " Kurde znowu mnie zabił Ornstein muszę inną taktykę zastosować może sprawdzę youtube" :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Wydaje mi się, że to wpisał jako plus. 

No nie wiem, zabrzmiało jak minus ...

Opublikowano
BTW. Też tak macie że częste umieranie w dark souls albo bloodborne was nie wkurza a relaksuje. "O zginąłem chyba muszę wybrać inną drogę" lub " Kurd znowu mnie zabił Ornstein muszę inną taktyk zastosować może sprawdzę youtube" :D

Dla mnie śmierć w Soulsach to już naturalna część gry, a nie w tradycyjnym sensie porażka. 

Opublikowano

Proszę :lapka:

20 tomb raider

19 ac iv black flag

18 unreal

17 bioshock

16 skyrim

15 diablo 2

14 cod mw

13 warcraft 3

12 sw kotor

11 heroes of might and magic 3

10 gta v

09 mass effect 3

08 quake

07 planetscape troment

06 final fantasy vii

05 baldur's gate 2

04 rdr

03 world of warcraft

02 fallout

01 wiesiek 3

Nie, nie i jeszcze raz nie. Nie zgadzam sie, ze CoD zajal 14 miejsce, powinien byc w pierwszej dziesiatce . Co te blachy wciagaja za smrody to ja nawet nie..

Opublikowano

Weźcie stąd tego szkodnika...

Opublikowano

Bluber jak forsuje swoją alternatywność :dynia:  Z Wiedźmina 3 beka bo zyebany system walki ale najnudniejsze GTA ze zyebanym sterowaniem które ratuje tylko główny bohater to mesjasz.

Sam jak ta alternatywność, po ch,uj mam piać jak wszystkie lemingi, że W3 takie goty jak gameplay czerstwy, że zęby bolą? Chyba na tym nie polega dobra gra kiedy masz w nią pograć i ci się odechciewa bo 

-system walki jest prostacki 

-SI przeciwników jest żadna

-na wyższych poziomach trudności przeciwnicy i potwory nie mają innych atutów oprócz wiekszego dmg i hp 

-rozwój postaci jest kiepsko zrobiony 

-sterowanie postacią jest zje.bane, hitboxy są dramatyczne a walka nie sprawia żadnej przyjemności bo nie czuć siły ciosów bo za czucie odpowiada dźwięk więc równie dobrze mógłbym bić w watę lub potwietrze bez różnicy 

Opublikowano

rozumiem blubi, że te setki nagród, wyróżnień i spustów nad W3 to jakiś masowy omam po mocarzach i tylko Ty i parę jednostek się temu oparło i głosi jedyną i prawdziwą prawdę? 

Opublikowano

Ehh Bluber robi to dobrze żeby ludziom dupy pękały. A reszta tylko pianę bije :popcorn:

Opublikowano

mroku podaj swoje top 10 . PROSZĘ :D

1. Cala seria CoD.

2. Cala seria NFS

3. Uncharted 2

4. TLoU

5. Cala seria Assassin's Creed

6. Tomb Raider( seria)

7. GTA V

8. Ratchet and Clank

9.Destiny

10.Forza

Opublikowano

Albo głupek, albo bardzo dobry troll.

Opublikowano

Rozi koneser yebany. Ten który Bioshocka 2 stawia na równi z jedynką, TLOU za nic specjalnego, a jara się FC Primal, którego dostanie od wuja.

Opublikowano

TLOU za nic specjalnego

Tu akurat slusznie

Opublikowano

Bioshock.. No tak jak moglem zapomniec o tej grze..

Opublikowano

TLOU za nic specjalnego

Tu akurat slusznie

Teddy mówi prawde.

Opublikowano

Idźcie w chooy, ide grać w Saints Rowa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.