Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W sumie jak sobie wczoraj pomyślałem to też jakoś odechciało mi się grać w te nowe gierki(pewnie na jakiś czas, do czasu może Dark Souls III albo Dooma) a obecnie chętnie kupiłbym jakąś starszą konsolę. Myślę w sumie o PS3, bo tam jednak zostało mi kilka gierek, które zawsze chciałem ograć, a nie ograłem jak Resistance seria czy może w końcu skończyłbym Demon's Souls. Cena to chyba jakieś grosze na obecną chwilę.

No a mnie pytałeś czemu gram na 360 heh

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ja Cię pytałem? To raczej Hum był. :P

Opublikowano

teraz trzeba wchodzic na pclaba zeby poczytac o czym jest gierka bo tutaj tylko pyerdolololo o ambiet ocultion i stereo abortion

Opublikowano

Ja Cię pytałem? To raczej Hum był. :P

No to zwracam honor. Kiszenie sie na obecnej generacji z jedną dobrą gierką na pół roku jest smutne.

Opublikowano

Ano, gdyby nie zaległości z poprzedniej generacji byłoby bardzo słabo... Inna sprawa, że w zasadzie każdy teraz ogrywa coś z PS360, co tylko potwierdza jak bardzo obecna generacja jest chuyowa i czuję w moczu, że lepiej nie będzie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Muszę sobie zrobić jakąś listę gier z poprzedniej generacji, których jeszcze nie ograłem, a w sumie chciałbym. Zobaczę ile mi wyjdzie i czy się to opłaca. ;]

Opublikowano

Powiem tak 90% ludzi ma tylko jedna konsole pod TV. Wśród znajomych praktycznie każdy kupił ps4 - wielu z nich uważa, ze pad w x1 jest gorszy niż w 360 i po prostu im nie leży. Poza tym wielu nadal uważa, ze m€ chcial ich wyj w dupe likwidując używki.

Prawda jest taka, ze to nie Sony zrobiło super, hiper, za(pipi)ista konsole. Prawda jest taka, ze m€ wypiął sie, wypiął sie na starcie gen na graczy i tylko SONY uratowało rynek gier wtórnych. Zielone gałgany w zielonych garniturach myślały, ze po sprzedaży x360 ludzie juz są przywiązani do marki, no i sie przeliczyli... Zapytasz kobietę, ktora nie ma nic wspólnego z graniem o xboxa, to nie będzie wiedzieć o co chodzi, zapytasz o playstation, to odpowie Ci ze mąż ma pod TV w salonie. Taka jest różnica w rozpoznawalności brandu, ale microzoeloni tego nie zrozumieli i zachłysnęli sie sukcesem 360...

Xbox to fajna konsola, ale dla normalnego gracza, ten sprzęt jest spalony of premiery nie przez to, ze nazywa sie xbox, ale przez to, ze należy do Microsoftu.

Teraz znów strzelili sobie w leb zapowiadając unifikacje platformy. Ja taczera sprzedaje, koniec (pipi)a....mieli szansę ale jej nie wykorzystali. Jeszcze ten Quantum w 720p... Mój lapek to odpali na średnich w fhd bez mydła - podepnę do tv przez hdmi i ogram.

TLDR

Dobra konsola z tego xboxa, tylko ludzie kierujący tym sektorem w firmie to idioci.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

dobra konsola. 720p i brak exów xd

Opublikowano

Exy są. Kiedyś dawno temu byłem zwierzęciem i grałem na blaszce, ale w międzyczasie  "awansowałem" na człowieka :reggie:

Opublikowano

Gość jest z ppe, więc nie można go traktować na poważnie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

starh sprzedaje xboxa bo jak powiedzial o nim kobiecie to nie wiedziała co to? aha

kolo sprzedaje fajną (wedlug niego) konsolę nie przez gry tylko dlatego bo ma kiepski marketing xddd

Opublikowano

Z dedykacją dla Kovala .

. Gracze pc'towi GRAJĄ w DOBRE gry a nie patrzą na to ile coś ma pikseli. Czy Uncharted będzie w 1080 czy w 900 , czy quantum jest w 720 czy w 900 .... KOGO to obchodzi ?  Co to zmienia w GAMEPLAYU czy HISTORII?  Czy gra mając więcej pikseli będzie bardziej interesująca?

Dla mnie?

:wub:

nom pececiarze to chyba w pierwszej kolejności patrzą na rozdziałki itp.

Na mnie osobiście dzisiejszy stan branży wymusza odruch wymiotny. Widzę dla siebie ratunek tylko w dwóch opcjach: kupno psx/ps2 albo jakąś konsolę od nintendo.

ps. współczuję tych przepychanek osmarkanych gimnazjalistów z przerośniętymi dziećmi

no płakałeś w statusach że nie masz co czytać to rozkręciłem cw :D

Opublikowano

Starh jakie smutne perdolenie xd

Tak to jest jak sie nie ma swojeog gustu i zdanie, nie patrzy sie na gry ktore cie interesuja tylko co napisza na gafie albo co ma maz kolezanki pod tv xDDDD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Dzięki nieudolnemu marketingowi m€ Starh ogra ją na pc.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

http://polygamia.pl/quantum-break-znow-zamiast-o-grze-mowimy-o-rozdzielczosci-tacy-jestesmy-dojrzali/

Modele postaci, ze szczególnym naciskiem na twarze są fenomenalne. (...) Gość gra kapitalnie, dając nam pełnokrwistą postać do zżycia się. A technologia pozwala to dostrzec i docenić bez przymykania oczu na niedoskonałości.

Ale szczęka była na podłodze. Zwłaszcza, że Remedy umie przechodzić od spokojnych, skupionych na fabule scen do akcji bez potknięć. Jeśli idzie o growe przeżycia określane mianem filmowych, Quantum Break to zupełnie nowa liga.

Ale internet tego jeszcze nie wie. Bo nie gra. Internet wie natomiast, że 720p to mniej niż 1080p i jest z tego powodu zły. Bo internet musi mieć opinię na każdy temat. Nie pamięta już jak znakomicie wyglądał Star Wars: Battlefront na Xboksie One w tym samym 720p. Nikt już o tym nie pamięta, bo to najmniej ważna cecha gry. Tak samo będzie z Quantum Break. Możemy już trochę dorosnąć?

No ale wiem wiem ta rozdzielczość .... Ja się nie moge doczekać QB.

Opublikowano

Najładniejsze 720p na rynku. :fsg:

Opublikowano

Już u4 jest mniej bezpłciowe niż ten crapiszon

Opublikowano

podoba mi sie qb ale zapytalem kolezanki co o nim sadzi, powiedziala ze nie wie o czym mowie wiec sprzedaje xboxa a qb ogram na low na lapku

Opublikowano

Dobrze czytam? Sprzedać konsolę bo żona janusza cebuli nie wie co to Xbox?

Idę opylić WiiU, bo dudki myślą, że to pad do Wii i 2DS bo tego skrótu nie rozumie moja matka  :reggie:

Jakiś wyższy poziom abstrakcji jak dla mnie. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

tja koneser gejmingu ... pamiętam twoj kratos w nicku i wiem że U4 kupisz na premierę :D Rozumiem koneserów co grają tylko w samorost czy dark souls i gardzą uncharted ale w kategorii gra filmowa jestem pewny że QB zmiecie U4. Po prostu świeży pomysł i nowe twarze kontra ograne kilka razy. Zabawa czasem kontra pif paf. Kibicuje obu ale obecnie większe ciśnienie mam na QB.

Opublikowano

Ale ja nie lubie uncharted blant i jedyną część jaką kupiłem to jedynka, czwórke ogram, ale pożyczoną oczywiście.

Opublikowano

Apropo samorost to już w czwartek ląduje trójeczka. Biorę od razu i będę się zagrywał. :banderas:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.