Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie odpiszą ci bo humble bumble sprawdzają czy jakaś cebula jest do zgarnięcia :Coolface: byle do biblioteki na STEM dopisać i nie zagrać w to

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

sam kupilem bo DayZ dali ale pozniej sie ogarnalem ze bedzie na xbonie w tym roku to poczekam i zagram jak czlowiek na kanapie

Opublikowano

e3p2BO.jpg

Batek z batmobilem w jedynej słusznej wersji Tima Burtona. :banderas:

Poczeka się na edycję GOTY.

Najlepszy batmobil i najlepszy kostium w historii.

Opublikowano

Konsolarze nie potrafia podłączyć pc do tv :pawel:

Opublikowano

nie mieszkam w pokoju u rodzicow zeby miec tv, konsole i stacjonarke w jednym pomieszczeniu jak jakiś nerd

Opublikowano

Nie przesadzaj zielony bracie, zawsze mozna mieszkac w kawalerce. Wtedy znalazlo by sie miejsce nawet na Vite i PS4 z Batmanem.

Opublikowano

z trupem jak z trupem ale w kawalerce?  :wujaszek:

Opublikowano

http://www.wykop.pl/ramka/2654467/jak-firma-sony-traktuje-klientow-przygoda-z-przyciskiem-do-papieru-za-2-tys-zl/

THIS IS FOR THE PLAYERS PANY

14 stycznia 2014 kupiłem konsolę PlayStation 4. Wtedy była dostępna tylko w Sony Centre i kosztowała prawie 2 tysiące złotych. Jako wielki fan (czytaj frajer) nie miałem żadnych obaw co do sprzętu i jakości.

Po trzech tygodniach serwis odesłał mi nową konsolę (która okazała się konsolą regenerowaną).

Ponownie konsola zepsuła się w marcu 2015 roku. Znów skontaktowałem się z serwisem Sony, a ten, po trzech tygodniach odesłał mi konsolę (ponownie regenerowaną, wtedy jeszcze o tym nie wiedziałem).

Konsola po raz trzeci przestała działać 5 lipca 2015 roku. I w tym momencie zaczyna się dramat. Serwis Sony odmówił naprawy, ponieważ minęła 12 miesięczna gwarancja. Na moją uwagę, że to już 3 zepsucie usłyszałem, że nic nie mogą zrobić.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

[Mendrek style] bardzo dobra sprzedaz PS4 nie wynika tak jak mialo to miejsce w przeszlosci w przypadku xboxa 360, ze znakomitych gier eksluzywnych, doskonalej jakosci uslug i swietnej spolecznosci o ktora troszczy sie polski oddzial xboxa.

Gracze sa zwyczajnie terroryzawni przez ten chinski bubel kitajskiej mysli technologicznej zmuszani sa do ponownego zakupu PS4. W ten sposob nakreca sie sztuczna koniukture i pompujr banke oblidy i zaklamania, ktora jednak w koncu peknie

Opublikowano

Czy starh to jakas marna imitacja Figaro? Posty podobne.

Opublikowano

juz kiedys pytalem ale niestety nie, jest ich dwóch

Opublikowano

Zasmuciles mnie.

Opublikowano

Czy starh to jakas marna imitacja Figaro? Posty podobne.

Nie znam człowieka  :dunno:

Opublikowano

Na miejscu Figaro, gdybym utworzyl kolejnego altera rowniez bym sie zaklinal na zycie wyrzekajac sie drugiego konta

Opublikowano

wyrzekać się altera i drugiego konta jeszcze uwierzyłem ale pisać na forum ppe ze sie nie zna figaro to już wpadł jak śliwka w kompot

pa pa fi-starh-garo

Opublikowano

Popatrzyłem na Allegro po ile chodzą te kody na nowego batka (50/60zł) i stwierdziłem, że mogę sprawdzić sobie jak bardzo popsuty jest ten Batman ;P

EDIT:

No i już ściągnięte. 34GB w 35min :) 

FFKnimB.png

Steam <3

Zainstaluj sterowniki do batman ktore wypuscili producenci kart obu firm.

AMD:

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

NVIDIA 

http://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-353-30-whql-driver-released

Wydajnośc bardzo wzrosła praktycznie nie mam wiekszych problemow z grą.

I po patchu gra już przepieknie wygląda :)

Edytowane przez GwynBleidd_79

Opublikowano

Każdy MGS to (pipi), nie rozumiem po co rozróżniać (pipi) od gówna :gayos:

Bluźnierstwo w najczystszej postaci. Trzeba zminusować, są granice, których sie nie przekracza!

Opublikowano

Bardzo dobry post Rayos, jednak trzeba miec jakies granice bezguscia.

MGS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

no widać że teraz się lepiej przygotował niż ostatnio

Opublikowano

PS4 tak bardzo niezawodne, że wyjątków potwierzających regułę szukać trzeba na wykopie, bo na największym forum w PL ich nie ma :sir:

Opublikowano

Największe forum w pl to na pewno nie psx drogi lemigiuszu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.