Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

same hd kolekcje, mass effect 3 i jakieś guwna z mariem lel 

tylko jedna porzadna gra czyli bayo 2, lol martwy smieć to wiju

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no ale po co kupować xbona jak ma sie pc

Widzę, że niektóre boty powoli odkładają mocarza, ale są też tacy, którzy zwiększają dawki i coś piszą że crapy od remedy na 8 są lepsze od mesjaszów ze średnią powyżej 90 i z nagrodami GOTY od ND. :yao:

Opublikowano

As its best-by date would suggest, PS Move's tracking accuracy is far below that of the Rift and Vive, to the point where its tech gets in the way of a high-quality experience. Trying to swing a sword in Golem was a laborious task: if you swing the Move controller too quickly, tracking goes completely to hell, and if you swing too slowly, you're now adapting your gameplay to the technology – ideally it's the other way around. And even when swinging slowly, they still track more like a Wiimote than the high-end Rift or Vive.

Sony's headset is the cheapest, and its PS4-powered visuals are going to be mid-ranged compared to the PC-powered Rift and Vive. We can live with that alone, as that doesn't necessitate its experience will be mid-ranged. But PlayStation Move is so bad, it actually creates something closer to a low-end experience. We're utterly perplexed that Sony, a company that has historically made console gaming as high-end as possible, is taking this cheap shortcut.

We aren't rooting against Sony's system. If its level of overall user-friendliness was similar to that of the Rift and Vive, it could make for the perfect mass adoption VR system. Unfortunately it's currently broken, with no signs that Sony is going to fix it before its October launch. If you're pre-ordering PSVR, you've been warned.

The Oculus Rift and HTC Vive cost a lot more than PSVR – in the Vive's case twice as much – and if you already own a PS4, that discrepancy is even wider. But based on our extended demo time at GDC, we can't even recommend PSVR right now, even when taking into account its much cheaper price.

Jak tam klapeczki, gotowe na nowe expiriens by sony za 500 dolcow? :kaz:

http://www.gizmag.com/best-vr-headset-gdc-2016/42377/?platform=hootsuite

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Sony jak zwykle rucha graczy :dynia:

#4TheFrajers

#moneymoneymoneymoney

a klapy i tak łykają jak młode pelikany 

ps4-it-prints-money.gif

Opublikowano

haven, ty wydałeś prawie 2tys na x-trupa, to tak jakby wziąć ta kasę, podetrzeć sobie nią dupę, a później spuścić w kiblu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Rayos dodali już polskie napisy do gierek N, czy dalej mają wy(pipi)ane na nasz kraj?  jak można w ogóle jarać sie czymś takim, kto ma cie w (pipi)e

Hav7en dokładnie to 399$, ale przecież było od początku wiadomo i nawet samo Sony mówi, że sprzęt jest słabszy od konkurencji, bo celują w sprzedaż masową. Mnie VR i tak nie interesuje

Opublikowano

Rayos dodali już polskie napisy do gierek N, czy dalej mają wy(pipi)ane na nasz kraj?  jak można w ogóle jarać sie czymś takim, kto ma cie w (pipi)e

Hav7en dokładnie to 399$, ale przecież było od początku wiadomo i nawet samo Sony mówi, że sprzęt jest słabszy od konkurencji, bo celują w sprzedaż masową. Mnie VR i tak nie interesuje

A co Ty analfabeta, że po ang nie rozumiesz? xDD

Zresztą po co Ci napisy w Mario 

Opublikowano

fanek doskonale cie rozumie, kupilbym nintendo ale brak polskich napisow i dubbingu w zeldzie od zawsze mnie odstrasza

Opublikowano

+ dildosy

+ kamerka

to juz lepiej jak ktos ma blache dolozyc pare dolcow do oculusa i grac w normalne gierki, sciagnac za free moda do hl2 czy skyrima i jazda

Opublikowano

fanek doskonale cie rozumie, kupilbym nintendo ale brak polskich napisow i dubbingu w zeldzie od zawsze mnie odstrasza

ciebie wszystko odstrasza co nie ma napisane playstation albo amiga na pudełku

Opublikowano

Pedauyyy :)

Opublikowano

Hav7en dokładnie to 399$,

Widze fanek prawilny konsument lykajacy wszystko co Sony powie xD

Opublikowano

Hav7en dokładnie to 399$,

Widze fanek prawilny konsument lykajacy wszystko co Sony powie xD

Jak mnie i tak nie interesuje to gufno xD

Hav7n przyjacielu ogarnij :D

Skąd nagle 74 osoby w CW

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Skąd nagle 74 osoby w CW

Nie wiem jak inni, ale ja zobaczyłem "Ostatni post - Fanek" i zajrzałem żeby się pośmiać  :reggie:

Opublikowano

Don - co tam w pracy, nad czym teraz pracujecie?

Gry z Xboxa na tablety?

Opublikowano

Jak wrócę do domu i pranie będzie suche, to będę wiedział dlaczego  :reggie:

Opublikowano

Za cene smoka bedziecie mieli Wii U wiec lepiej kupic konsole. I nie wierze ze to bedzie wszystko plynnie i bez bugów chodzic na emu.

Opublikowano

Poki co.

Za cene smoka bedziecie mieli Wii U wiec lepiej kupic konsole. I nie wierze ze to bedzie wszystko plynnie i bez bugów chodzic na emu.

a dlaczego mialoby nie chodzic - Wii pare dobrych lat temu chodzilo idealnie na lapkach z biedry.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Za cene smoka bedziecie mieli Wii U wiec lepiej kupic smoka i miec exy pokroju stardew valley, oceanhorn, ut, pillarsy, gierki z wiiu emu, exy z ps4, exy z xbona i najlepsze multiplatformy

ty nie głupie to

Opublikowano

Ja tam czekam na pascale :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.