Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A tak w ogóle to gdzie reszta niebieskich robaków? Mam tu na myśli np YETI czy Czeskiego Disastera...Pewnie po wczorajszej termojądrówce związanej z grami w GwG nie mogą się wygrzebać z radioaktywnych zgliszczy :yao:

:Coolface:

Opublikowano

Sorry Blant, to UNIKAT KOLEKCJONERSKI

h5mqUad.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Hejo Heja zielone robaki, wczoraj zagrywałem się na jedynej prawilnej konsoli czyli Mesjasz ps4.

Gry gwg nikogo, bo po co zagrywać się w gierki co każdy ograł?

Ja patrzę w przyszłość i dzięki sony, wiem że nie zostanę bez gier tylko będzie ich tyle i w takiej oprawie że balanga w głowie.

Ms, cofa się w przeszłość i karmi was gierkami z poprzedniej generacji, ponieważ nie ma nic do zaoferowania.

Nie dość że optymalizacja gier z x360 jest zwaloona, to gry na xone także nie wykazują nowej generacji. Suma sumarum, nadal gracie jak zwierzęta plus jesteście karmieni suchą prseterminowaną karmą..

Opublikowano

Drivevlub - poezja na ekranie

Battlefront - na luziku parę meczyków

Everybody's.. Rapture. plus słuchawki, piękna poezja dla uszu.

Sound shapes dla relaksu przy muzyce wrzasku.

Ostatnio mało czasu na granie, czekam na Mesjasza u4 plus doom plus ratchet.

Opublikowano

Jeżeli przez zwaloną emulację masz na myśli DS które chodzi tak samo jak na X360 albo Alana który chodzi lepiej to XD

Opublikowano

Nie dość że optymalizacja gier z x360 jest zwaloona, to gry na xone także nie wykazują nowej generacji. Suma sumarum, nadal gracie jak zwierzęta plus jesteście karmieni suchą prseterminowaną karmą..

A ten dalej brnie w zaparte :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  Czy ty Typie w koncu zrozumiesz, ze to emulacja jest? Na obesraństwie PS3 zwanym w Blighttown jest tak samo gównianie, a moze i jeszcze gorzej...

Opublikowano

Pingu i jak tam QB, zielony mesjasz czy serial kapiszon?

Opublikowano

z całej tej listy czeski jedyna rzecz której nie ma do ogrania na innych, lepszych sprzętach to zyebany driveclub, takze faktycznie - MESJASZ KONSOL PLAYSTATION 4 XDDDDD

Opublikowano

Brakuje mi titanfall, bo swego czasu jak miałem xone, to poszło wiele godzin i powiem że też był taki czas że multi krasnali 5 mnie wciągnelo.

Później jak zobaczyłem co na xone się wyprawia, że pomału staje się zwierzęciem, i dostaje bólu gałek ocznych, szybko spakowałem xone i sprzedałem.

Mam nadzieję że ten, co kupił, jeszcze nie doznał przeistoczenia się w zwierzę.

Opublikowano

A powiedz mi

Wolisz palić, wciągać, wcierać w dziąsła czy może wstrzykiwać sobie mocarza? 

Opublikowano

Nie muszę nic brać, aby stwierdzić że sony to jedyna prawilna platforma do grania.

Z sony jestem od początku, po drodze był dreamcast (Genialna konsola), pegazusy, game boy, game gear od segi, x 360,atari, Amiga, commodore.. I coś tam pewnie jeszcze

Brakuje mi dreamcast, fantastyczna konsola jak na tamte czasy plus genialne gry..

Parę smoków się przewinęło, ale obecnie są do netu, filmów itd, czyli tam gdzie ich miejsce.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

A tak w ogóle to gdzie reszta niebieskich robaków? Mam tu na myśli np YETI czy Czeskiego Disastera...Pewnie po wczorajszej termojądrówce związanej z grami w GwG nie mogą się wygrzebać z radioaktywnych zgliszczy :yao:

:Coolface:

Przepraszam ale nie mam czasu tak jak bociary siedzieć 24/7 w CW, gdybym miał X-taczera, to pewnie siedziałbym tu cały dzień i odbudowywał swoje zdrowie psychiczne. Wczoraj miałem wolny wieczór, wiec najpierw gry, wiesz co to takiego? Później Netflix i drugi sezon DareDevil na 55 calowym HX850. W kolejce Firewatch, Salt, a na dniach DSIII z 44% więcej liczbą pikseli, Alienation, Ratchet i U4. A ty co przegrywie? Zero gier od kilku miesięcy, 31 calowy hd ready, rzucili mu Sunset, bo karaluch nie kupił na premierę, bo brak laserków, na dokładkę odpady w postaci DS chodzący w 10fps, hahah, już w schronisku dla bezdomnych lepiej karmią. Zapomniałbym o Quantum FUCKING 720p Break na 9h do ogrania na laptopie. Hahahahah, jak was dymają.

No nic, życzę owocnego dnia w CW, bo na pewno nie na serwerach lajwa :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kolejny, który gada o grach których jeszcze nie ma i o grach w które grał, ale nie wymieni w co grał, bo mu wstyd przyznać się do indorów z plusa :yao:

No i netflix na PS4, jedyne do czego się ta konsola nadaje, o ile nie zagłusza dźwięku filmu.

TV na PS4, a taka beka była z X1 i jego TV TV TV :dynia: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

SFV, Amplitude, TLoU, BF, w to gram w ostatnim czasie. A teraz wymień w co ty gracz na x-taczerze i w co będziesz grał w najbliższym miesiącach. No dawaj, będzie ubaw :yao:

Opublikowano

beta bijatyki 2/10, zyebany remake gierki z ps2 ktora #nikogo, port gry z PS3 i reskin battlefielda :dynia: 

no faktycznie, oba czolowe klapki graja w goty gierki na swoim mesjaszu, czekam jeszcze na info w co gra kacper king xD 

Opublikowano

Ktoś widzi w jakie gry gra Rayos i w jakie bedzie grał w najbliższych miesiącach?

X-ZERO :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

beta bijatyki 2/10, zyebany remake gierki z ps2 ktora #nikogo, port gry z PS3 i reskin battlefielda :dynia:

no faktycznie, oba czolowe klapki graja w goty gierki na swoim mesjaszu, czekam jeszcze na info w co gra kacper king xD

Ma tak ogromny wybór tytułów, że na bank w coś innego.
Opublikowano

W maju jeszcze Shadow of beast na PS4, jejku nie starczy czasu na te wszystkie dobre tytuły :/

Opublikowano

HAHA YETI W SAME CRAPY NA 7 GRA CO ZA TYP

Opublikowano

Ciekawe kiedy przyjdzie Mendrek z niusem, że to wina Microsoftu, że SONY olało jego NAJLEPSZĄ WE WSZECHŚWIECIE (dealbreaker) usługę od momentu, kiedy kazali ludziom płacić za granie przez neta.

Opublikowano

Pingu i jak tam QB, zielony mesjasz czy serial kapiszon?

https://www.youtube.com/watch?v=pjx83YzfG9s&feature=youtu.be

Ale ogólnie nie mam czasu na granie w pierdoły, więc dzisiaj Yakuza Zero i LBP3.

Poczekaj aż zaczną się recenzje pojawiać, ja i tak na grach się nie znam.

Opublikowano

Amplitude

Firewatch

SFV

Alienation

Ratchet

U4

Shadow

Salt

VS

szambo-1.jpg

A później na pole buraków i w dwa wieczory QB w hd ready na laptopie i do zyda. Co za zwierzęta xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.