Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

paragon w 900p na najmocniejszej konsoli świata PlayStation 4 

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Na Pascalu będzie ultra w 4k :fsg:

Opublikowano

Zaraz się okażę, że klapom nagle 900p nie przeszkadza, Yeti od premiery SWB napierdziela i w sumie luz xD

Opublikowano

A tak w ogóle to gdzie reszta niebieskich robaków? Mam tu na myśli np YETI czy Czeskiego Disastera...Pewnie po wczorajszej termojądrówce związanej z grami w GwG nie mogą się wygrzebać z radioaktywnych zgliszczy :yao:

:Coolface:

Jak to gdzie, ukryli się znowu w swojej twierdzy:

szamba-odwodnienia-oczyszczalnie-przydom

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

niebieskie robactwo jak zwierzęta, 15fpsów, 900p, uncharted 3.1 obkrojony remaster ratcheta, sf5 3/10, gówno w plusie, online z 2005, konsola ze starych opon Jelcza, Kaz który wali ich w dupkę, płatna emulacja xDDD. 

Opublikowano

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Bo gra będzie chodziła w 60fps, po to aby blachy grały razem z klapami. Ciekawe w ilu p i fps Paragon na x-zero. :yao:

Poza tym Rayos, GDZIE JEST TA LISTA GIER W KTÓRE GRASZ NA TACZERZE I W KTÓRE BĘDZIESZ GRAŁ W NAJBLIŻSZYCH MIESIĄCACH!!! Długo mam czekać.

Opublikowano

Daddy choć na swięta przestałbys ćpać. Uncharted 3.1 i okrojony remaster ratcheta...

:dynia:

Opublikowano

Poza tym Rayos, GDZIE JEST TA LISTA GIER W KTÓRE GRASZ NA TACZERZE I W KTÓRE BĘDZIESZ GRAŁ W NAJBLIŻSZYCH MIESIĄCACH!!! Długo mam czekać.

gram w swoim tempie i nadrabiam backlogi więc nawet nie patrzę na nowości, ale w najbliższych miesiącach interesuje mnie tylko i wylacznie DkS3, a co mi wpadnie jezcze po drodze, to zobaczymy. Mam jakieś grube 2 lata do nadrobienia, więc sporo jeszcze dobroci przede mną ;) 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Całe twoje szczęście, że masz zaległości, bo tak od kilku miesięcy byś siedział jak reszta twoich zielonych kolegów w cw 24/7. Bądźcie silni, wytrzymajcie jeszcze te kilka dni i Knur wam wrzuci do budy najgorszą wersje korytarzyka w 720p na 9h i możecie wystawić na allegro.

Niebieska szlachta ma problemy innego rodzaju, stół od daniny się ugina, a już jedzie dostawa kolejnych pyszności. Ale nie dla psa kiełbasa, dla pana.

Opublikowano

Przecież 3/4 postów botów, to jaranko gierkami z x 360, Ms takiii dobry że daje hity 20 letnie, a oni łykają jak młode Pelikany.

Opublikowano

100 procent postów klapów to jaranko pifpafem, który nie wyszedł i remejkiem platformera sprzed 20 lat. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Wolę jaranko, grą która wyznaczy nowe standardy i platformerem które zjada wszystkie platformery taczera tzn rare replay.

My ciągle idziemy do przodu, a szambo nurki, zamiast iść z biegiem czasu, powrót do ery x 360 i grafiki dla zwierząt.

Opublikowano

Wolę jaranko, grą która wyznaczy nowe standardy i platformerem które zjada wszystkie platformery taczera tzn rare replay.

Rare Replay to nie wszystkie platformery na XO. Ori raczej nic nie pobije w tej generacji. To absolutne arcydzieło. 

No ale rozumiem, że nie ograliście mimo, że można na lapku według yetiego. Banda stulejarzy. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Czyżby ktoś tu wysnuł teze, że platformówka na 7/10 zjada Conkera i 2 częsci Banjo?

xD

Opublikowano

LEL skakanie jakimś małpiszonem nazywasz arcydziełem? hehe

Opublikowano

Im to pasuje, w końcu sami są jak małpy w klatce i kolejna 10 letnia gra, to jak wygrać złotego banana
Opublikowano

hehe japa tam hehe guwniaku 

:cool::lapka: 

Opublikowano

Z Ratcheta taki platformer jak z Gears of War racer.

Opublikowano

Forza z cofaniem czasu, bo boty nie ogarniaja co się na ekranie dzieje, Quantum podświetlane beczki, bo gra z otwartym światem i nie idzie ogarnąć połaci terenu w Full HD

Opublikowano

Spoko, może uda mi się następnym razem cofnąć czas tak mocno, że wrócę do czasu sprzed zamknięcia Evolution  :Coolface:

Opublikowano

Prawda jest taka, że gdyby Ori wydało Sony albo Nintendo to mielibyśmy do czynienia z absolutnym klasykiem, przywracającym wiarę w branże. 

Niestety wbrew utartym stereotypom grę wydała zła korporacja 

Opublikowano

Nie no nie mam nic do ori :lapka:

Opublikowano

Ja ogrywam dark souls w przygotowaniu do ds3 (wsteczna kompatybilność rządzi )pewną kolekcje w przygotowaniu do premiery w maju (dziękuję figuś )

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Czyżby ktoś tu wysnuł teze, że platformówka na 7/10 zjada Conkera i 2 częsci Banjo?

xD

Przecież to nie jest platformówka tylko strzelanka z elementami platformowymi xD klapy nawet nie wiedza co to porządna platformówka bo nigdy taka nie zawitała na ich konsoli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.