Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Lemonka juz ktorys raz zmienia temat gdy zostal zmasakrowany. :pawel:

Podciąganie być może ciut za głośnego wiatraczka pod awaryjność nazywasz zmasakrowanie? :dynia: :dynia: :dynia:

Pięknie kawałek plastiku wyżarł ci mózg. :pawel:

Masakruj się dalej z tym awaryjnym szrotem.  

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Marka Commodore niepodziewanie powraca na rynek. Tym razem logo tej firmy zobaczymy nie na komputerach, ale na smartfonach. Telefony Commodore będzie można kupić - także w Polsce - jeszcze w lipcu. Cena urządzenia to ok. 300 euro.

http://tvn24bis.pl/tech-moto,80/pamietacie-komputery-commodore-marka-powraca-ze-smartfonem,560451.html

commodore-pet-smartphone-640x0.jpg

Wyglada nawet zgrabnie. Chyba dzwonilbym.

Opublikowano

przyznaj ze pierwszy raz zobaczyles tego newsa na ppe.pl

Opublikowano

Oddalam. Wczoraj na tvn24 pierwszy raz. Na ppe nie wszedlem od 1,5 roku.

Opublikowano

Nah, jedyny fajny patent w tym smartfonie to legalny (?) emulator Amigi, chociaż mogliby do tego dodawać micro-joya jakiegoś i to byłby już lepszy wybór. Plus "podstawka" z opaską na udo, by można było bezproblemowo grać w podróży ;)

Opublikowano

Słabo to wygląda (jak przeciętny chińczyk) i gdyby nie logo, to by nikt nawet nie zwrócił na ten telefon uwagi.

Opublikowano

I tak pctowcy zagraja w niego szybciej niz ty kupisz ps4.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

4rdOcQasKart.878x0.Z-Z96KYq.jpg

Co to za obrzydliwa, konsolorzowa rozdzielczość, proszę:

AhMPoPT.png

Opublikowano

No ja nigdy nie zagram w to kupsko.

Skad wiesz ze kupsko skoro nie grales? :lapka:
Opublikowano

Nie trzeba grać w raki by widzieć że kontakt z nimi kończy się wizytą u onkologa.

Sprzedaż PS4 mówi co innego.

Opublikowano

Batman: Arkham Knight on PC won't be finished until fall at the earliest

http://www.pcgamer.com/batman-arkham-knight-wont-be-finished-this-season-according-to-source/

4rdOcQasKart.878x0.Z-Z96KYq.jpg

PC Master Waiting

Figaro błagam Cię, jak można wypominać innym, że muszą czekać by grać w lepszej jakości niż na PS4 ?  Przypominam, że ty nie doczekasz się na patcha, który poprawi framerate o 10 klatek w Wiedźminie. Oczywiście zakładając, że kiedyś będziesz miał PS4.  

PS. Mam tego batmanowego kupsztala i w stałych 40 moge  można grać. No ale nie jestem ulungiem i poczekam jak naprawiią tą "konsolową wersję".

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Batman: Arkham Knight on PC won't be finished until fall at the earliest

http://www.pcgamer.com/batman-arkham-knight-wont-be-finished-this-season-according-to-source/

PC Master Waiting

Czepiac sie pc kiedy,najblizszy ex na ps4 ktory nie jest tasiemcem moze wyjdzie w 2016 po 7 latach od zapowiedzi :D 

until down, i co teraz

O faktycznie,taki za(pipi)isty ex ze majac ps4 kompletnie o nim zapomnialem :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

knack wyszedl w 2013

Opublikowano

Kermit,ale przeciez nie mowimy o przeszlosci tylko przyszlosci.

Opublikowano

until down, i co teraz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.