Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Oho gierka z Xboxa wyszla na PCta i juz Isis broni i nawet zyebany port nie przeszkadza :pawel:

A jeszcze parę miesięcy temu pisał, że to kiepska gra z 4 zawodnikami. Szkoda, że numerów postów nie zapisywałem.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tylko Sony. 

Nowa wersja PS4 zdominuje rynek i zgnoi xboxa do konca, biedne boty juz teraz musza pogrywac w rozmazane (pipi) z slabym frame rate- DSIII i Qauntum Break. 

Zeby tego malo bylo, nawet dashboard na xonie muli jak w tym momencie na PS3, co za szmelc. 

Twój mózg muli :gayos: 

Opublikowano

łatwy widzę drugi Macio i Czez w jednym, to co aktualnie ma w domu jest the best, beka z typ. 

pozdrawiam najgorszy sort graczy na FPE.

Opublikowano

Napisal typ, ktory na poprzedniej stronie nazwal najlepszym portem QB w Hd Ready bo ma tylko loniaka...

Aha czyli grac w 900p nie można bo zbiera na rzyganie ale jak na ekranie wszystko chodzi 3x za szybko to już spoko bo "gram na starym soniaku" xdddd

Męczenie z średniowiecznym MS Store też luzik ale na xboxie nie mogli znaleźć nawet kafla setting :pawel:

A odswiezania ekranu nie mozesz sam przestawic ? ^^ do tego zaraz bedzie patch - jakby byly takie patche na Xie, to byloby spoko, ale niestety od poczatku generacji slyszymy, ze roznic nie bedzie - moc z kinecta, power of the cloud, DX 12 i wszytsko po to by QB chodzil w Hd Ready i 30 klatkach xD

No to sorry, gorszego portu na jakimkolwiek pececie sobie nie wyobrazam...

Edytowane przez easye

Opublikowano

“Quantum Break’s 1080p output is a temporal reconstruction from four previous 720p 4x MSAA frames. This approach gets us high pixel quality in combination with complex shading and effects, allowing us to achieve a cinematic look. However, varying sample counts between passes and temporal upscaling makes talking about resolution, as it is traditionally understood, complicated in the case of Quantum Break. Since the start of Quantum Break’s development, the most important thing for Remedy and Microsoft has been delivering a compelling gaming experience with superior artistic quality. This is what Remedy is renowned for. We’re confident that we have achieved this, and can’t wait to hear what fans think on April 5 when they play the game.”

:banderas:

No ale isis rozumie z tego tylko 720p :reggie:

Opublikowano

a no to spoko ! Naladniejsze 720p z 4x MSAA tej generacji !

mam nadzieje, ze nie trzeba bedzie miec 2GTXow 980 w SLI by to udzwignac !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli ciągle nie rozumiesz :reggie:

Jeżeli dla ciebie QB to zwykle 720p to takie Rainbow Six Siege na najmocniejszej konsoli na świecie chodzi w 540p :kaz:

Opublikowano

to znaczy, że gra jest renderowana w 720p, ale wyświetlana w 1080p. dzięki połączonej "sile" 4xMSAA czterech poprzednich klatek gry dostajemy świetnej jakości obraz pomimo upscalingu, a dodając do tego jeszcze wsyzstkie efekty graficzne itd itp dostajemy SZTOS :sorcerer:

chyba, że się mylę :frog:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jeżeli dla ciebie QB to zwykle 720p to takie Rainbow Six Siege na najmocniejszej konsoli na świecie chodzi w 540p

No najmocniejsza, skoro nadal to wyzsza rozdzialka niz na Loniaku :kaz:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Coś slabo was matmy uczą isis bo mi się wydaje że 720p > 540p :reggie:

Opublikowano

“Quantum Break’s 1080p output is a temporal reconstruction from four previous 720p 4x MSAA frames. This approach gets us high pixel quality in combination with complex shading and effects, allowing us to achieve a cinematic look. However, varying sample counts between passes and temporal upscaling makes talking about resolution, as it is traditionally understood, complicated in the case of Quantum Break. Since the start of Quantum Break’s development, the most important thing for Remedy and Microsoft has been delivering a compelling gaming experience with superior artistic quality. This is what Remedy is renowned for. We’re confident that we have achieved this, and can’t wait to hear what fans think on April 5 when they play the game.”

:banderas:

No ale isis rozumie z tego tylko 720p :reggie:

Czyli uruchamiając grę na pc w full HD gra nie będzie wyglądać tak cinematic jak twórcy sobie tego życzyli?
Opublikowano

Oho gierka z Xboxa wyszla na PCta i juz Isis broni i nawet zyebany port nie przeszkadza :pawel:

A jeszcze parę miesięcy temu pisał, że to kiepska gra z 4 zawodnikami. Szkoda, że numerów postów nie zapisywałem.

Dokładnie co chwile była wzmianka ze wersja beta z 4 postaciami za full cenę xD a teraz super gierka xD

Opublikowano

Czyli uruchamiając grę na pc w full HD gra nie będzie wyglądać tak cinematic jak twórcy sobie tego życzyli?

Nie wiem ale beka z ciebie bo anulowaleś pre order xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie na poprzedniej tylko stronę wcześniej to raz, dwa  typ napisał, że pewno z QB będzie podobnie, nauczył byś się w końcu qrva jego mać czytać ze zrozumienie a po trzecie hav7n napisał Ci, że przez Twoje klapy na oczach i umysł ameby potrafisz zrozumieć jedynie 720p z całego tekstu a i gratulację  odkrycia PC jak platformy do gier w 2016 roku, beka z typa. Te słupki wydajnością z grafiką i rozdzielczością zrobiło Ci z głowy taki meksyk, że latasz jak po parzony i zachowujesz się jak baba która 5 minut temu jeszcze miała ochotę na big maca a w tym momencie jednak wolała by skrzydełka z KFC.

Chorągiewka w czystym wydaniu, kończę temat bo szkoda mi literek z klawiatury na twój bełkot.

:cool:  :lapka:  :pawel:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Anulować pre-order bo nie potrafi sie czytać ze zrozumieniem xD jak dobrze ze jestem botem

Opublikowano

przestaniecie odpisywać dla isis?

co robić?

Opublikowano

Nie wiem ale beka z ciebie bo anulowaleś pre order xD
Przecież to trolling był, gra ląduje u mnie na premierę :)

Ale pogram może z tydzień później :(

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Dla niego, dla isis, proszę Cię Bartku, nie odpisuj, zrób to ni dla siebie ale dla niego. :cool:

:pawel::dynia:

Opublikowano

Dla niego, dla isis, proszę Cię Bartku, nie odpisuj, zrób to ni dla siebie ale dla niego. :cool:

:pawel::dynia:

ucieli łeb dla kotka

@moldar :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.