Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Graja, graja... tylko czemu taka drama byla o TR, jeti juz pewnie ogral naPC c'nie?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

za(pipi)isty ekosystem gdzie jedni są jawnie ruchani w dupe :gayos:

Opublikowano

Jakie exy? Skoro można w to zagrać na czymś innym niż xboxie to chyba nie nazywa się to exem, prawda?

To ile PS4 ma exów które nie wyszły na PS1,2,3 psp vita?  a driveclub sie nie liczy bo wyjdzie wersja na vr wiec nie ex w tej logice.

KacperKing, dnia 31 Marz 2016 - 20:27, napisał:

za(pipi)isty ekosystem gdzie jedni są jawnie ruchani w dupe  :gayos:

Piekne zaoranie sony i PS4/PS4.5. Masz plusa...nie :P

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Czyli jak na ps4 i pc wychodzi gierka to też jest exem? A nie zapomniałem że każdy xbot wtedy magicznie mówi że to nie ex :kaz:

Gra, która pojawia się na PS4 i Pc dla xbota nie jest exem, bo xbot w nią zagra jeśli go interesuje. Natomiast gra, która wychodzi na XO i PC jest exem dla plejslejwa bo i tak w go nie zagra gdyż jest tylko nędzną jednoplatformową stuleją. Czaisz różnicę czy się pogniewamy? :problem::shotgun: 

Opublikowano

ej ale czaicie typy że o ile o ogrywaniu exów na laptopie piszą wam faktycznie głównie betony, tak odnośnie wypływających z tego konsekwencji - czyli preferecji normalnej, większości gracze x1 w zestawieniu z pc traci jak nigdy dotąd?

dobra inaczej; Gekon, Uberadi, raven, Czezki polecicie po bonera, kiedy wszystkie jego kluczowe exy będą dostępne na smoku?

Opublikowano

Milo patrzec jak z PS zostaly same kacperkingi i ludzie be honoru :)

Opublikowano

Może ujmę to inaczej nie z perspektywy klapa. Czemu ktoś zastanawiający się nad kupnem konsoli xbox one lub pc miałby wybrać pierwszą opcje? 

Opublikowano

dobra inaczej; Gekon, Uberadi, raven, Czezki polecicie po bonera, kiedy wszystkie jego kluczowe exy będą dostępne na smoku?

A po co maja leciec jak i tak przeleja pieniazki dla Micro kupujac ich gry z ich store? 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

lYFdaoE.png

:reggie:

:dynia:

Ładnie ostatnio MS PL rozjeżdża walcem niebieskie robactwo bez gier :) już tak ten profil nie wygląda jak by go prowadził yeti.

Brawo MS! <3

a za chwilę QUANTUM FUCKING BREAK! a sonybociarnia dalej w kolejce po zasiłki 500zł

Opublikowano

ej ale czaicie typy że o ile o ogrywaniu exów na laptopie piszą wam faktycznie głównie betony, tak odnośnie wypływających z tego konsekwencji - czyli preferecji normalnej, większości gracze x1 w zestawieniu z pc traci jak nigdy dotąd?

Ale wiesz, że XO nie jest kierowany do osoby, która ma mocnego kompa? Sam MS chyba to powiedział. Konsolę się kupuje gdy przede wszystkim nie gra się na PC, a wtedy jak nie bierzesz PC pod uwagę to ważne jest w co zagrasz na danej konsoli, a nie zagrasz na sprzęcie konkurencji. 

Opublikowano

Może ujmę to inaczej nie z perspektywy klapa. Czemu ktoś zastanawiający się nad kupnem konsoli xbox one lub pc miałby wybrać pierwszą opcje? 

1. Cena. 2. Community. 3. Gry.

Jak na razie Xbox to świetny stosunek jakość/cena. Jasne, że PC odpali to lepiej, ale dobry PC to droższy interes.

Opublikowano

Jezeli kazdy gracz nagle ma wybor miedzy konsola a PC i oczywiscie blacha to najlepszy wybor to czemu wszystkie multiplatformy schodza najlepiej na konsolach zamiast na blachach gdzie odpalimy je na ultra i czemu najwiecej ludzi gra online i placi abonament plusa/live zamiast na PC grac za darmo? :reggie:

Opublikowano

No nie polecę bo to bez sensu. Tyle, że to się odnosi też do PS4 mimo tych kilku ekskluzywnych gier jak BB. Konsole w tej generacji nie są niczym atrakcyjnym dla kogoś kto posiada mid/high-endowego PCta. Różnica jest taka, że PS4 ma szanse dla kogoś takiego jeszcze kiedyś stać się atrakcyjne jak wyjdzie więcej dobrych exów natomiast Xbox już niekoniecznie bo mając taką blachę masz praktycznie Xa z lepszymi bebechami i większą ilością funkcji.

Opublikowano

A po co maja leciec jak i tak przeleja pieniazki dla Micro kupujac ich gry z ich store? 

to chodzi w końcu o konsolowy flow & wkładam pyte i gram, czy o satysfakcje z dogadzania jakimś korpoch,ujkom i ich sklepikowi na tegorocznym pascalu?

Opublikowano

No dla mnie sie liczy konsolowy flow, siadanie wygodnie na kanapie, pad w lape i gramy, to lubie i tak gram. Ciagle wszystkie gry od MS pojawiaja sie na Xboxie, nie ma zadnej duzej gry ktora wyszla tylko na PC, Live dziala na Xboxie, jedna friendlista, ci sami znajomi do grania w kazda gre wiec chuy mnie to boli co i jak jest na PC :reggie: Dla mnie sie nic nie zmienilo.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ten konsolowy flow, wkładasz płytę, siadasz z padem na kanapę po czym od razu tego pada odkładasz bo poza instalacją kilkudziesięciu gigabajtów czeka cię pobieranie tony łatek.

Opublikowano

No dla mnie sie liczy konsolowy flow, siadanie wygodnie na kanapie, pad w lape i gramy, to lubie i tak gram. Ciagle wszystkie gry od MS pojawiaja sie na Xboxie, nie ma zadnej duzej gry ktora wyszla tylko na PC, Live dziala na Xboxie, jedna friendlista, ci sami znajomi do grania w kazda gre wiec chuy mnie to boli co i jak jest na PC :reggie: Dla mnie sie nic nie zmienilo.

tak, ty to ty. podobnie jak większość przyzwyczajonych do marki i friendlisty użytkowników konkretnej konsolki. większość rynku ma w to wyebane, bo lepsza grafika i niższe ceny ma na pc. a jak pokazal przykład sukces ps4 wystarczające było nawet wyłącznie to pierwsze. 

wyobrażacie sobie cokolwiek wygraczającego poza bezpieczny grunt (czyli takie np. Lost Odyssey 2, czy reaktywację Phantom Dust) w obecnej sytuacji? 

Opublikowano

nobody pytasz sie czy chodzi o consolowy flow, a potem sam sobie odpowiadasz ze chodzi o grafike :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

no a co innego zdecydowało o wygranej prócz drm jak nie 1080 vs 720p?

słabe prowo jest słabe 

Opublikowano

pawcio bo cie nie stać na pc z smokiem :reggie:

Opublikowano

Panie Bluber, więc przyjmę że chce kupić komputer za cene xbona. Myśle że złoze coś lepszego niż to coś.

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

No to nie wiem po co cos pisales o consolowym flow.

Wiadomix ze Ps4 wygralo bo ma lepsze multiplatformy tak samo jak 360 w poprzedniej generacji.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Insajder, który wypluł te wszystkie informacje o PS4K mówi, że różnice między wersjami zapewne będą wyglądać w sensie 900p/30 fpsów na zwykłym kontra 1080p/60 fpsów na PS4K.

Budzi się pytanie - jak będzie wyglądać multiplayer? Jeden będzie grał w 60 klatkach przeciwko komuś w 30 i z gorszym popupem?

Opublikowano

900p/30 

xDDDDDDDDDDDDd

jak śmiecie pier,dolone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.