Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W 2015 roku kupiłem ze 6 gier na premierę :reggie:

Co dziwne, większość z nich nie miała season passów, dlcków i innych raków. Więc tak Papaju, wspieram branżę. A wy dalej kupujcie Division z jedną dzielnicą :)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 996,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Gifaro szoruje już nie brzuchem, a twarzą dno. Ale ma ból siedzenia o tego Girsa, w którego nigdy nie zagra. Poproś na dzień dziecka, może od chrzestnych dostaniesz.

Opublikowano

No boli mnie, że nigdy nie zagram w piąte Girsy robione przez jakichś randomów XD

Opublikowano

No boli mnie, że nigdy nie zagram w piąte Girsy robione przez jakichś randomów XD

Haha, klantum 77% na 6h brejk i Girsy od randomów wyglądające jak afryka z halo 3 w hd.

Xbox wyższy poziom chvjo.wosci :kaz:

Opublikowano

Tak wygląda okładka zachodniej gry strzelankowej:

nEZieUf.jpg

BLUE AND ORANGE - CHECK

MURZYN Z BRONIĄ - CHECK

GŁÓWNY BOHATER NIE PATRZĄCY SIĘ W KAMERĘ - CHECK

WSZYSTKIE NADUŻYWANE FILTRY - CHECK

BÓL DUPY STULEJARO O GIERKE KTÓRA GO NIE INTERESUJE - CHECK

ale to musi boleć że konsola która w jego mniemaniu umiera, dostaje i będzie dostawać masakryczne gierki, podczas gdy WiiU już zdycha i nie jest produkowane xD a Nintendo będzie wydawać gierki na nowego NX'a, którego pewnie dostanie od mamy albo dziewczyny w 2020 :kaz:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ale to musi boleć że konsola która w jego mniemaniu umiera, dostaje i będzie dostawać masakryczne gierki

xDDDDDDDDDD
Opublikowano

A Ty jeti co, dalej tasowanko do u4 a potem do nie wydanych gier bez dat premier? :kaz:

Koniec roku znowu będzie należeć do Microsoftu i Nintendo :banderas:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A można prosić o tą listę exów na XO w tym roku ? Ale prawdziwych exów a nie cross-guvna z blaszką. Normalnie pytam. Wypadłam trochę z obiegu. Może wcale nie trzeba cisnąć XO. Proszę o informacje.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

A można prosić o tą listę exów na XO w tym roku ? Ale prawdziwych exów a nie cross-guvna z blaszką. Normalnie pytam. Wypadłam trochę z obiegu. Może wcale nie trzeba cisnąć XO. Proszę o informacje.

A przypadkiem nie cisnales że po co blacha za kilka tysięcy a teraz nagle że nie exy?? Może jeszcze zaraz napisz że ograsz na laptopie? :kaz:

Ja tam wszystko ogram jak człowiek na konsoli Xbox One :xboss:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

ale kogo Windows 10? Nie bądźmy zwierzętami i korzystajmy z jedynego słusznego rozwiązania.

Xbox One

Opublikowano

Quantum Break na 5h z serialem w kwietniu i Girsy 5 od randomów w październiku. No GOTY rok dla Xboxa.

Opublikowano

I pewnie jakiś piękny rogaliczek który ogram na starej blaszce. Hehehehehehehehe, czyli jednak seryjnie choooja jest

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

A jak tam GOTY rok 2015 dla PS4? BB i na tym koniec, tu już dwie szpilę są a jeszcze pewno nowa Forza dojdzie  :xboss:

QB na 5h no jak lecisz do przodu na pałę i niczego nie zbierasz to pewnie to 5h jest możliwe, tylko jak tak lecisz to nie masz power upów do skilli nie masz rozwiniętych skilli to jaki jest sens w ogóle grać ? Ja mam 8 i jeszcze nie skończyłem, no ale internet napisał to musi tak być  :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No jasne że goty. Nie widziales postow yetiego w jakie hiciory cisnie od początku roku?

Opublikowano

Mamy 2016 rok, przestańcie boty spoglądać na przeszłość, a spójrzcie na bolesną teraźniejszość i przerażającą przyszłość :kaz:

Opublikowano

Mamy 2016 rok, przestańcie boty spoglądać na przeszłość, a spójrzcie na bolesną teraźniejszość i przerażającą przyszłość :kaz:

Powiedział nintendofag. XDDDDDD

Opublikowano

No przyszłość u4, shadow of balas i co tam tułaczka na multiplatformach bo na tym póki co koniec

Opublikowano

No patrzę z przerażeniem na ten rok 2025 w którym w końcu kupisz PS4 i ograsz te hity, które można policzyć na palcach jednej ręki, podczas gdy reszta będzie się cieszyć PS5, Xbox Two i nową konsolą Nintendo :kaz:

Wiesz co jest najgorsze Będziesz pisał "teraz się już takich gier nie robi" Także beka z Ciebie od zawsze na zawsze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.