Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W 2015 roku kupiłem ze 6 gier na premierę :reggie:

Co dziwne, większość z nich nie miała season passów, dlcków i innych raków. Więc tak Papaju, wspieram branżę. A wy dalej kupujcie Division z jedną dzielnicą :)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Gifaro szoruje już nie brzuchem, a twarzą dno. Ale ma ból siedzenia o tego Girsa, w którego nigdy nie zagra. Poproś na dzień dziecka, może od chrzestnych dostaniesz.

Opublikowano

No boli mnie, że nigdy nie zagram w piąte Girsy robione przez jakichś randomów XD

Opublikowano

No boli mnie, że nigdy nie zagram w piąte Girsy robione przez jakichś randomów XD

Haha, klantum 77% na 6h brejk i Girsy od randomów wyglądające jak afryka z halo 3 w hd.

Xbox wyższy poziom chvjo.wosci :kaz:

Opublikowano

Tak wygląda okładka zachodniej gry strzelankowej:

nEZieUf.jpg

BLUE AND ORANGE - CHECK

MURZYN Z BRONIĄ - CHECK

GŁÓWNY BOHATER NIE PATRZĄCY SIĘ W KAMERĘ - CHECK

WSZYSTKIE NADUŻYWANE FILTRY - CHECK

BÓL DUPY STULEJARO O GIERKE KTÓRA GO NIE INTERESUJE - CHECK

ale to musi boleć że konsola która w jego mniemaniu umiera, dostaje i będzie dostawać masakryczne gierki, podczas gdy WiiU już zdycha i nie jest produkowane xD a Nintendo będzie wydawać gierki na nowego NX'a, którego pewnie dostanie od mamy albo dziewczyny w 2020 :kaz:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ale to musi boleć że konsola która w jego mniemaniu umiera, dostaje i będzie dostawać masakryczne gierki

xDDDDDDDDDD
Opublikowano

A Ty jeti co, dalej tasowanko do u4 a potem do nie wydanych gier bez dat premier? :kaz:

Koniec roku znowu będzie należeć do Microsoftu i Nintendo :banderas:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A można prosić o tą listę exów na XO w tym roku ? Ale prawdziwych exów a nie cross-guvna z blaszką. Normalnie pytam. Wypadłam trochę z obiegu. Może wcale nie trzeba cisnąć XO. Proszę o informacje.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

A można prosić o tą listę exów na XO w tym roku ? Ale prawdziwych exów a nie cross-guvna z blaszką. Normalnie pytam. Wypadłam trochę z obiegu. Może wcale nie trzeba cisnąć XO. Proszę o informacje.

A przypadkiem nie cisnales że po co blacha za kilka tysięcy a teraz nagle że nie exy?? Może jeszcze zaraz napisz że ograsz na laptopie? :kaz:

Ja tam wszystko ogram jak człowiek na konsoli Xbox One :xboss:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

ale kogo Windows 10? Nie bądźmy zwierzętami i korzystajmy z jedynego słusznego rozwiązania.

Xbox One

Opublikowano

Quantum Break na 5h z serialem w kwietniu i Girsy 5 od randomów w październiku. No GOTY rok dla Xboxa.

Opublikowano

I pewnie jakiś piękny rogaliczek który ogram na starej blaszce. Hehehehehehehehe, czyli jednak seryjnie choooja jest

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

A jak tam GOTY rok 2015 dla PS4? BB i na tym koniec, tu już dwie szpilę są a jeszcze pewno nowa Forza dojdzie  :xboss:

QB na 5h no jak lecisz do przodu na pałę i niczego nie zbierasz to pewnie to 5h jest możliwe, tylko jak tak lecisz to nie masz power upów do skilli nie masz rozwiniętych skilli to jaki jest sens w ogóle grać ? Ja mam 8 i jeszcze nie skończyłem, no ale internet napisał to musi tak być  :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No jasne że goty. Nie widziales postow yetiego w jakie hiciory cisnie od początku roku?

Opublikowano

Mamy 2016 rok, przestańcie boty spoglądać na przeszłość, a spójrzcie na bolesną teraźniejszość i przerażającą przyszłość :kaz:

Opublikowano

Mamy 2016 rok, przestańcie boty spoglądać na przeszłość, a spójrzcie na bolesną teraźniejszość i przerażającą przyszłość :kaz:

Powiedział nintendofag. XDDDDDD

Opublikowano

No przyszłość u4, shadow of balas i co tam tułaczka na multiplatformach bo na tym póki co koniec

Opublikowano

No patrzę z przerażeniem na ten rok 2025 w którym w końcu kupisz PS4 i ograsz te hity, które można policzyć na palcach jednej ręki, podczas gdy reszta będzie się cieszyć PS5, Xbox Two i nową konsolą Nintendo :kaz:

Wiesz co jest najgorsze Będziesz pisał "teraz się już takich gier nie robi" Także beka z Ciebie od zawsze na zawsze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.