Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Według mnie jeżeli mówimy o ex, to tylko o tych które są na danej konsoli, bez portu na pc.

Więc, w tym przypadku, konsola sony ma ich więcej na wyłączność na ich konsole.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 996 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Według mnie jeżeli mówimy o ex, to tylko o tych które są na danej konsoli, bez portu na pc.

Więc, w tym przypadku, konsola sony ma ich więcej na wyłączność na ich konsole.

W takim razie żadnego exa nie ma na ps4 w tym roku póki co opórcz Salt&Sanctuary, którego port na PC się robi.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W swoim pokoju bez klamek

Pięknie dupa pęka, tylko żebyś nie skończył jak Wezyrek. Masz jeszcze raz, no masz pomarańcze.

Q77%7h720pB

Vs

Witness

Alienation

Ratchet

U4

Salt

SFV

No Mans Sky

Firewatch

Shadow

Aaaaaaaa, dla pana to, nie dla przegrywa.

:kaz:

Opublikowano

:D

Opublikowano

Ratchet, Horizon, uncharted, NioH, to są exy, i nie słyszałem żeby były jakieś porty na pc.

No fajnie coś już wyszło z tego?

Opublikowano

W takim razie żadnego exa nie ma na ps4 w tym roku póki co opórcz Salt&Sanctuary, którego port na PC się robi.

Jestem za, możemy bawić się tak. A więc pierwsze pół roku

U4

Ratchet

Shadow

Alienation

Vs

Nic, zero, bieda, ubóstwo, murzyniątka z afryki z wielkimi brzuszkami. A przeprasza, są z(pipi)ane multiplatformy.

Knura ładne dymanko odpierdala na bociarni :obama:

Opublikowano

Przecież to Tobie Yeti codzień pęka dupal, gdy tylko ktoś zacznie cokolwiek złego pisać tu na te Twoje listy chuyowych gierek na chuyową konsolkę.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Przecież, te pozycje maja wyjść w tym roku (może horizon poślizg), więc nie wiem dlaczego spinasz pupę i piszesz wcześniej że ps4 nie ma w tym roku ex

Opublikowano

Witness na PC

Alienation reskin dead nation 

Ratchet remake z PS2

U4 kapiszony po raz piąty

Salt będzie na PC

SFV na PC

No mans sky na PC

Firewatch na PC

shadows jakiś remake gry sprzed stu latk który #nikogo

Jedyne co w tej liście masz naprawdę do zaoferowania do kapiszony. 

No ale wiadomo, że mózg przeżarty rakiem kaza, to nie zauważy jak ruchany w dupsko.

Zapomniałeś o Amplitude

Wrzucaj sobie te listy ile ci się podoba z uporem maniaka futrzany kretynie, podobnie ja z uporem maniaka mogę ci udowadniać, że twoje niedo(pipi)anie mózgowe sięga poziomu rowu mariańskiego - takie głębokie.

Opublikowano

A ten dalej to samo, widać krucho na tym trójnogu z grami skoro cały czas podniecasz się kiepskimi indorami z blachy, które na ps4 i tak działają co najwyżej chu*jowo

To co za zwierzecenie panuje na taczerze skoro w ciągu pierwszych 6 miesięcy dostajecie crapa na 7h gry i jak dobrze zauważyłeś do ogrania na blaszce :yao:

Meneli w schronisku traktuje sie lepiej niż Knura botow.

ja tam xbona nie bronie, bo to tylko jeden krok ponad trójnogiem, więc bardzo kiepsko

ale te tytuły, które podajesz mnie już bolą

sf5, jakby zebrać ich łącznie z 3 lub 4 i dodać wszystkie średnie ocen to to marne demko może by się zbliżyło średnią do QB

rozumiem, że w firewatch nie grałeś, ale ten symulator strażaka to dopiero korytarzyk na 2 godziny

remejki lisków z ps2 nikogo

o połowie gier, które podajesz nikt nie wie, nawet ty

tak, ze ten

Opublikowano

Przecież, te pozycje maja wyjść w tym roku (może horizon poślizg), więc nie wiem dlaczego spinasz pupę i piszesz wcześniej że ps4 nie ma w tym roku ex

Ja spinam pupe? xD to yeti i ty latacie jak kot z pęcherzem ciągle się miotając co to jest ex raz port z PC ch,uj a drugi raz nie. Raz metacritic jest zły a innym razem to wina złego ułożenia słońca i księżyca, że gra na ps4 na niską średnią. Wyjdzie wszystko co ma wyjśc to porozmawiamy, ale po wstępnych playtestach polskiej prasy widać, że U4 będzie chyba GOTY 2016. Wreszcie druga gra po BB w którą warto zagrać na PS4.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Prawda jest taka, że na xboxie lepiej nie jest i do października tj. Gearsow nic z exow nie wyjdzie. Quantum wygląda spoko i pewnie ogram w tym miesiącu, ale po wrażeniach z tematu o grze raczej nie opadale tego z myślą "no teraz program system seller".

Up

Bluber, a ile jest tych must have gier na x1?

Lara - do momentu wyjścia na PC była najlepszym xboxowym exem w pełni tego słowa znaczeniu.

Sunset - świetny, kolorowy szpil

Ori - piękna platformówka, która wyszła na PC.

Jest jeszcze forza, ale nie każdy gra w wyścigi (taka prawda).

Faktycznie tyle gier, że ch....

Specjalnie nie wymieniłem h5, bo to sredniak i gra niezgodna nazwy halo w tytule, a quantum jak widać jest tylko gra poprawną, z której jednak trzeba się cieszyć bo grywalna jest tylko na x1.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Lepiej czekać od kwietnia do października (a po drodze Doom, Krew i Wino), niż od marca do maja... następnego roku. :kaz:

Kur.wa, rok i dwa miesiące bez żadnej gry, ŻADNEJ, rozumiecie? PRZEZ 14 MIESIĘCY!

Nikt nie rucha tak jak kaz Cię wyrucha.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ja tam ostatnio, nie mam wścieklizny macicy i nie szaleje z bombami prawdy i dominacją.

Napisałem tylko, że w tym roku system pleJsteJszyn, będzie miał gry na wyłączność tylko na ich platformę. Koniec, kropka, majonez.

Opublikowano

Prawda jest taka, że na xboxie lepiej nie jest i do października tj. Gearsow nic z exow nie wyjdzie. Quantum wygląda spoko i pewnie ogram w tym miesiącu, ale po wrażeniach z tematu o grze raczej nie opadale tego z myślą "no teraz program system seller".

Prawda jest taka, że PC mają i exy XO i PS4 więc wygrywają. Dziękuje za uwage.

Opublikowano

Lepiej czekać od kwietnia do października (a po drodze Doom, Krew i Wino), niż od marca do maja... następnego roku. :kaz:

Kur.wa, rok i dwa miesiące bez żadnej gry, ŻADNEJ, rozumiecie? PRZEZ 14 MIESIĘCY!

Until dawn wyszło później i wy chyba specjalnie zapominajcie o tej grze, a była to jedna z najlepszych produkcji tamtego roku i powie to każdy, kto ją ukończył.
Opublikowano

Until dawn >>>>>>>> heavy rain ale to i tak max 6+

Opublikowano

To kiedy premiera BB i U4 na PC Blubi?

Opublikowano

Gekon, przecież SFV ma taką sama średnią co QB, i tylko dla tego, ze był tytułem niekompletnym na premiere w odróżnieniu do QB, więc wnioski wyciągnie sobie sam.

Rayos, lepiej napisz coś na ppe, zamiast sie tu publicznie ośmieszać. Knur zostawił cię bez żadnych argumentów, więc pozostało pisać tego typu bzdury, ze jedna gra do ogrania na laptopie jest lepsza od kilku, a co smieszniejsze, ten jedyny rodzynek, a raczej zgnile jajo, jest gorsze i znacznie krótsze, od tych gierek, które tak cię nie interesują.

Wyrzuciło się 1500zl w błoto, to trzeba jakąś podbudowac zdrowie psychiczne w cw, biedne boty, wytrzymajcie do października.

Opublikowano

Until dawn >>>>>>>> heavy rain ale to i tak max 6+

Imo mocna 8 - dawno nie było tak dobrze zrobionego team slashera z taką grafika i klimatem.

Opublikowano

Ty lepiej odłoż tę prochy. W tym czasie wyszyly gry, które mają wyższa średnią od tego crapa od remedy.
Opublikowano

Czy Ty kiedykolwiek użyłeś innego argumentu w stosunku do jakiejkolwiek gry poza jej oceną na MC?

Dyskusja z Tobą o grach jest tak samo sensowna jak rozmowa z głuchym o muzyce.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Prawda jest taka, że PC mają i exy XO i PS4 więc wygrywają. Dziękuje za uwage.

U4, Ratchet, Horizon, TLG, Alienation, NiOh, Person5, Nier, Wild, Detroit, GTS, Dreams plus jeszcze kilka gier.

Dziękuję za uwagę.

Czy Ty kiedykolwiek użyłeś innego argumentu w stosunku do jakiejkolwiek gry poza jej oceną na MC?

Dyskusja z Tobą o grach jest tak samo sensowna jak rozmowa z głuchym o muzyce.

Loooooool

Przecież to twoi zieloni koledzy stawiają średnią jako rzecz najważniejszą.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.