Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no rozumiem ze dla kogos osiagnieciem jest 400h zabijania potworkow w gierce dla dzieci ale do cv sobie tego nie dopiszesz, chodzi o bycie szczęśliwym człowiekiem 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Przypominam Kermit, że jesteś na forum dla graczy a nie pracuj.pl.

Opublikowano

Ping dobrze gada

-Driveclub bardzo skillowe wyscigi

-Bloodborne trudne action rpg

-SF V i Guilty Gear niesamowicie skillowe bijatyki

-The Last of Us skillowy multiplayer

a na xboxie cofanie czasu w forzie, boty w titanfallu, zwalnianie czasu w qb wszystko pod typowego hamburgera

Opublikowano

SkillStation4

a xbox tylko farci i ciągle zżera czerwoną

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W tf był jeszcze pistolet który sam namierzał xD xbox niszczyciel branży gier telewizyjnych. :(

Opublikowano

A w Fable boss był na szczała.

Opublikowano

a na plejstejszyn PRESS X TO JASON :kaz: 

Opublikowano

A w Fable boss był na szczała.

I tak lepiej niż Halo 4 gdzie ostatniego bossa rozwala się w QTE 

:teehee:

pluje na ten sprzet dla januszów

Opublikowano

A pamięta pan bossa w GeOW2?

Paaanie

Opublikowano

a jakiej jakości tam były tekstury xddddddddddd

albo filmiki w gears of war w jakości 360p ahaha bosze co za szambo

Gears-of-War-3-Dom.png

Opublikowano

Dobrze że xbox niedługo umrze.

Opublikowano

xbox moze i tak ale windows 10 ecosystem nigdy

Opublikowano

Ale to juz nie to samo co konsole chlopie. Chociaz trzeba przyznac, ze na starcie Xszmata 360 dawala ostro po tylku Soniakowi( pomijajac tam awarie i rysowanie plyt). No i wtedy wiele,wiele lat temu X mial za(pipi)istego Dead or Alive chyba prawie na starcie ktory byl bajka. I mowie wam byl BAJKA.

I masz racje kermit, ze te przyjemne i prostrze gry wcale nie sa gorsze od tych über skillowych z PS4 dopoki tylko nie sa tak ostro robione pod cassuali, ze zaczynaja prowadzic cie za reke.

Edytowane przez okens

Opublikowano

Ale to juz nie to samo co konsole chlopie. Chociaz trzeba przyznac, ze na starcie Xszmata 360 dawala ostro po tylku Soniakowi( pomijajac tam awarie i rysowanie plyt). No i wtedy wiele,wiele lat temu X mial za(pipi)istego Dead or Alive chyba prawie na starcie ktory byl bajka. I mowie wam byl BAJKA.

I masz racje kermit, ze te przyjemne i prostrze gry wcale nie sa gorsze od tych über skillowych z PS4 dopoki tylko nie sa tak ostro robione pod cassuali, ze zaczynaja prowadzic cie za reke.

Mam około 1000 gier na X360, do tego 5 konsol X360 - gram na nich od listopada 2005 roku, konsola nigdy nie porysowała mi płyty.

To trzeba być ułomem, który rusza sprzętem jak jest płytka w środku żeby coś popsuć.

No ale Sony przynajmniej jest o tyle dobre, że nawet ułom nie uszkodzi płyty w ich konsoli, tak ładnie to zabezpieczyli. Klasa.

Opublikowano

No ale przeciez nawet UE wziela Mikrosofty pod lupe w zwiazku z ta rzekoma wada techniczna. I to bylo jakos zaraz po jej premierze.

Opublikowano

No ale przeciez nawet UE wziela Mikrosofty pod lupe w zwiazku z ta rzekoma wada techniczna. I to bylo jakos zaraz po jej premierze.

To jest tak jak z tymi co dostają bana - 'panie microsoft ja dostałem bana za niewinność' - ruszał jeden z drugim konsolą z cedeczkiem we środku, albo trzymał na nierównej powierzchni i recepta na nieszczęście.

Opublikowano

Dobrze że bonanza cyka się wchodzić do cw :obama:

:notsure:

Pokaż mi dowód że grałem. A nie czekaj, nie ma takiego :kaz:

Przeciez Bonzaj pisal ze Ci pozyczyl konto gdy zaczales fikac. :kaz:

Uwazam, ze bez problemu by potwierdzil tę wersje wydarzen. :problem:

Oczywiscie potwierdzam, powiem jeszcze ze nawet mu sie podobalo i skonczyl, wstydzi sie troche jednak te opinie upublicznic.

Opublikowano

order to najlepszy eks na playstation obok bloodborne !  Nie wiem czy to dlatego że taki dobry czy dlatego że konkurencja (pipi)owa. :D

Opublikowano

Oczywiscie potwierdzam, powiem jeszcze ze nawet mu sie podobalo i skonczyl, wstydzi sie troche jednak te opinie upublicznic.

Czyli po U4 będzię pierwszy pod sklepem :kaz::yao:

Opublikowano

W życiu nie gralem w tak ch,ujowa grę hak The Order

A nie w sumie jeszcze Gravity Rush i 3/4 exow z playjstejszon

Opublikowano

a na xboxie cofanie czasu w forzie, boty w titanfallu, zwalnianie czasu w qb wszystko pod typowego hamburgera

Dla tego Zeratul to czystej krwi bot, wprawdzie próbował sił z SkillStation 4, ale odbił się podczas zakładania pistoletu w BB :yao:

Opublikowano

Dla tego Zeratul to czystej krwi bot, wprawdzie próbował sił z SkillStation 4, ale odbił się podczas zakładania pistoletu w BB :yao:

lmao przecież pistolet wystarczy ekwipunek otworzyć i w lewą rękę go wsadzić włożyć xDDDDD

Opublikowano

Zeratul sie jara destiny i division. Nie wymagajcie za duzo od niego.

Opublikowano

Polecam temat o NX, zaraz się pogryzą czyje plotki były pierwsze i pewniejsze :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.