Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

napisz starh, sam jestem ciekaw kto sie cieszył

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Starh ogrywa kolekcje kapiszonow wiec rak juz zdiagnozowany.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Starh ogrywa kolekcje kapiszonow wiec rak juz zdiagnozowany.

nadrabia LORE przeciez nie zacznie od czwartej części

Opublikowano

Sorry, ale blokuje wszystkie osoby z tym oczo(pipi)nym avkiem, głowa mnie od tego boli

Opublikowano

:exact:

Opublikowano

A mój?

Opublikowano

Twój jest ładny

6 osób naliczyłem

Opublikowano

Nie płacz fanek wszystko będzie dobrze

Opublikowano

Kolejny "ex" robiony typowo pod casualowe hamburgery. Rzygać można od tego. A ci się jarają. Ciekawe czy super wyciągające na pewno nie będzie. Do tego przeciętna grafika. Jedynka chociaż w swoim czasie pod tym względem robiła wrażenie.Gdyby chociaż multiplatformy były ok, a nie 720/900p w 20-25 klatkach.

No cóż dlatego $orry robi dla ciebie ps4k żebyś miał 1080p 30-35klatek i w kilku idnyczkach z plusa 4k,

w końcu sonyboty wydostaną się z z bagien Białego Sadu  ;)

Opublikowano

Kolejny "ex" robiony typowo pod casualowe hamburgery. Rzygać można od tego. A ci się jarają. Ciekawe czy super wyciągające na pewno nie będzie. Do tego przeciętna grafika. Jedynka chociaż w swoim czasie pod tym względem robiła wrażenie.Gdyby chociaż multiplatformy były ok, a nie 720/900p w 20-25 klatkach.

No cóż dlatego $orry robi dla ciebie ps4k żebyś miał 1080p 30-35klatek i w kilku idnyczkach z plusa 4k,

w końcu sonyboty wydostaną się z z bagien Białego Sadu ;)

Mocniejszy model to by się raczej xboksowi przydał, by nie było już takich cyrków jak spadki do 20 klatek w Just Cause przy obracaniu kamery, do zera w Fallout 4 czy 720p w ostatniej multiplatformie od Remedy w 2016 roku. ;-)
Opublikowano

woah 

Image23-585x300.jpg

JC3_Stress_Test_1.bmp.jpg

NAJMOCNIEJSZA KONSOLA NA SWIECIE 3 FPSY WIECEJ XD

fallout-4-framerate-test.jpg

xbon 30 vs 25 na ps4 

no i co kłamczuszku?

aha ty nawet ps4 nie masz xD co za typ

Opublikowano

Całościowo te gry i tak o wiele lepiej chodzą na PS4, a że ty wklejasz wygodne screeny nic nie zmienia. Ostatni patch Fallouta 4 trochę poprawił wydajność na PS4, na X1 już nie.

Opublikowano

Całościowo te gry i tak o wiele lepiej chodzą na PS4, a że ty wklejasz wygodne screeny nic nie zmienia. Ostatni patch Fallouta 4 trochę poprawił wydajność na PS4, na X1 już nie.

Grałeś?

Opublikowano

No pewnie na youtube. 

Opublikowano

Do tego pieprzy to koleś, który GTA IV ogrywał na ps3 xD kiedy na 360 mialeś przeważnie o ~10 fpsów więcej 

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Styl pisania lukasa przypomina tego co lubial simsy.

Opublikowano

Teoretycy xD

Po co, dlaczego?

Opublikowano

kacperknig coś ostatnio nie pisze  :Coolface:

Opublikowano

A na PS4 co ? kapiszony w 900p ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

To z 360?

Opublikowano

Teoretycy xD

Po co, dlaczego?

To dobry temat na kolejny odcinek:

2vd4cc0.png

Opublikowano

Do tego pieprzy to koleś, który GTA IV ogrywał na ps3 xD kiedy na 360 mialeś przeważnie o ~10 fpsów więcej

maxresdefault.jpg

Ogrywalem wieki temu, w czasach gdy nikt o rozdzielczosciach i fps nie rozmawiał tak intensywnie jak dziś, więc argument z tylka.

Dla przykładu GTA V świadomie wybrałem już na X360 z obawy o powtórkę sytuacji z GTA IV. Do fanboja więc mi daleko.

Opublikowano

Miazga jak lemingi co cała poprzednia generacje grały na ps3 teraz wyszły spod kamienia i pieprzą głupoty na temat klatek xD kalpy to serio najgorsza grupa społeczna, dokończę gierki na plejce i sprzedaje zeby nie zarazić sie tyfusem

A czemu teraz intensywnie rozmawia sie o rozdzielczości i fps ? Bo na tej kulawej konsoli nie ma gier o trzeba właśnie ten syf chiński bronić cyferkami i digital foundry xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.