Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Macio, nie przejmuj się "elytą" forumka, dobry tekst sprawiłeś i dobrze, że zaorałeś tak blacharskie (pipi)y :cool::lapka: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

twój poziom to metr mułu jak jedyne co znalazłeś na pc to GTA V i Wiedzmina 3 i oddałeś sprzęt do sklepu bo wolisz grać na przegrzewającym się trójnogu xDDDDD

No tak, to "jedyne co znalazłem" bo jestem przecież idiotą i nie mam pojęcia, że na PC jest 15 tys. gier z różnych gatunków.

Gry które wymieniłeś są wymagające i rozpoznawalne, dlatego je wykorzystałem i opisałem jak działają.

Opublikowano

Zakładając, że GTX980Ti będzie porównywalny/taki sam jak X1080, to ceny szybko nie spadną. 

Ale fakt, wyrwałem te kartę za bardzo dobrą kasę.

Między innymi :P

Miałem kupić Xone, ale wolałem trochę zainwestować w dobrego PC i nie bawić się w 720p w 2016 czy 2017 roku.

Z takim sprzętem można góry przenosić. Ile Cię ta buda kosztowała? Zakładam, że myszkę, klawiaturę i TV/monitor ma obecnie każdy.

Miałem trochę zniżek, ale i tak całość wyszła prawie 9k, celowałem w maksymalnie topowe rzeczy jakie są dostępne.

Pracuję w firmie, która zajmuje się dystrybucją wydajnego sprzętu dla graczy, w tym komponentów komputerowych. Stworzyło to niebywałą okazję do wypożyczenia i posmakowania topowych części, które dzisiaj kosztują grube tysiące i rzekomo mają gwarantować świetne doznania wizualne, a przy tym nieskazitelną płynność.

to w koncu kupiles czy wypozyczyles?

Opublikowano

kupił za kryształy z knacka

Opublikowano

jesli do zakupów growych nie wrzucamy zakupów growych tylko zayebany sprzęt z wystawy komputronika to co dalej? czy są jeszcze jakieś świętości?

Opublikowano

ladnie klapy zaorane w ostatnim czasie

najpierw kacpersims, teraz macio [*]

Opublikowano

spoko wystarczyła plota że NX mocniejsze od PS4 i już macio magicznie pojawił się w temacie xD

"noo jesli nie będzie dużo mocniejszy od ps4 to nie wróże nintendo sukcesu"

xDDD

Opublikowano

Alez Macio zaoral pecetowych guwniakow. :banderas:

Huk bylo slychac az u Zetty w klubie. :obama:

xD

druteq jak tam twój PC do bfa na ultra?

Nie wyłapać takiej prowokacji. Blubi staczasz się. xD

Opublikowano

Dobry pomysł z wrzucaniem do zakupów growych nie swoich rzeczy. Pieniędzy się nie straci a plusy wpadną :pawel:

Opublikowano

>wstaw post do zakupów

>hoho, ale nigdzie nie napisałem że tego nie kupiłem

Przyznaj, stara myślała nad aborcją co?

Opublikowano

Dlatego na takiej poly trzeba od razu wrzucać cenę rzeczy + nazwę sklepu, z którego sie kupiło. Sry macie, ale wyłudzanie plusikow na forumku nie jest chyba akceptowalnym działaniem.

Opublikowano

w wieku 13 lat tabletka "po" już nie działała :/

Opublikowano

plusiki na forum sirius biznes xD

Oficjalnie otwieram rozprawę dotyczącą niezasłużenie przyznanych plusików użytkownikowi Maciomaniak

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

w wieku 13 lat tabletka "po" już nie działała :/

Chyba, że kupisz ich bardzo dużo, rozpuścisz, ulepisz ogromną tabletkę po, dziecko spojrzy "o co to za wielka tabletka", a Ty je wtedy (pipi)niesz młotkiem w tył głowy. 

Opublikowano

a tak sie macio zachywcał gta v na pc

Best version of GTA V so far. Played in 1440p60fps and full details.

:frog:

Opublikowano

>wstaw post do zakupów

>hoho, ale nigdzie nie napisałem że tego nie kupiłem

Przeciez to nie Macia wina, ze się taki stał. To przez grupę społeczną, w której sie obracał, brak poświęcanej uwagi ze strony rodziców oraz wewnętrzny brak akceptacji własnego ja. Do takich osób trzeba wyciągnąć rękę zamiast pisać takie rzeczy, bo zamkną sie w sobie lub wytworzą jeszcze większe urojenia. Ja bym nawet przekazał ten 1% na jakąś klinikę leczącą tego typu schorzenia lub pomagająca wyjść z podobnych problemów natury psychicznej.

Trochę powagi Panowie.

Opublikowano

Takim osobom trzeba kazać palić wroty i uciekać stąd w podskokach.

Opublikowano

Ciekawe czy rodzice starha tez mysleli nad aborcja?

Opublikowano

Nie wiem, ale moge Cie umówić na spotkanie to się zapytasz bezpośrednio. Dostaniesz kawke, będzie milo hekvenku.

Opublikowano

Jakby mozna bylo napisac ze juz bylem u twojej mamy to bym tak napisal ale ze nie mozna no to tak nie napisze.

Pozdawiam.

Opublikowano

Czekam na podobny motyw w temacie "Pokaż swoją twarz". Kto pierwszy wrzuci fotę Ryana Goslinga? 

Opublikowano

Czekam na podobny motyw w temacie "Pokaż swoją twarz". Kto pierwszy wrzuci fotę Ryana Goslinga? 

Jerome już to robił na innym forum zanim to było modne. 

Opublikowano

plusiki na forum sirius biznes xD

Plusiki muszą się zgadzać! Ktoś ich w końcu na skutek tego przekrętu nie dostał!

Opublikowano

jeden chwali się domem taty, drugi pozyczonym komputerem co kto lubi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.