Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

a trzeci wciska swoja marchewe gdzie popadnie 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Rayos jaki obrońca widać ppe już ma w serduszku :D 

Ja nie mam nic przeciwko dobremu trollingowi czy różnicy poglądów.  Mogę się nie zgadzać z easye czy fankiem ale poziom maciomaniaka to już nie jest trolling. Widać że gry przestały go cieszyć. Próbował wszystko od goty knacka , poprzez xboxa i moc dx12  , ps4 z gta v w najlepszej jakości aż po pc z tym samym gta v.  On już nie wie jak czerpać z tego przyjemność. Radzę odstawić gry na rok - dwa i wrócić wtedy. Akurat może knack 2 wyjdzie na ps4 w neo jakości.

Albo lepiej idź na ppe i tam zostań tamta społeczność cię zrozumie ta nie :)

Opublikowano

Rayos jaki obrońca widać ppe już ma w serduszku :D

Lel :dynia: ktoś tu złapał haczyk jak młody pelikan :teehee:

Opublikowano

to był tylko trolllinxd

Opublikowano

o sku,rwesyn jak to TROLNĄŁ

Opublikowano

kto to alik 19 ?

alter tankietki

Opublikowano

A tankietka to alter stulejaro?

Opublikowano

alter altera figaro? grubo się nintendozbok pedalski zakopał, zeby tylko w CW pisać :notbad:

Opublikowano

alter altera figaro? grubo się nintendozbok pedalski zakopał, zeby tylko w CW pisać :notbad:

zgłaszam za obrażanie, nie można tolerować takiego zachowania

Opublikowano

ale nie fikaj dżabo bo Ci dżepetta uprowadzę taknieok? :shotgun: 

Opublikowano

ale nie fikaj dżabo bo Ci dżepetta uprowadzę taknieok? :shotgun:

Jaki ty jesteś chuyowy matko bosko spencerowska. :/

Opublikowano

ale nie fikaj dżabo bo Ci dżepetta uprowadzę taknieok?  :shotgun:

morda bocie

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Nudy. Macio zaorał blacharstwo, o czym tu więcej gadać. A, że wymusił plusiki, pfff 99% postów na forumku to tryhardy o plusiczki. Tyż mi nowina.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

Maciek nie łam się. Oby do premiery DGX-1 i PC gaming wróci do łask

Nvidia DGX-1 to superkomputer wyposażony w zestaw ośmiu kart Tesla P100, o których już dzisiaj wspominaliśmy. Jak wiadomo, każda konstrukcja wyposażona jest w 16 GB pamięci HBM2, a wszystkie układy połączone ze sobą dzięki interfejsowi NVLink. Według zielonych, ten zestaw zapewni do 170 TFLOPS dla obliczeń FP16, które w zupełności wystarczają właśnie w maszynowym uczeniu.

Na pokładzie znajdują się też nośniki SSD o łącznej pojemności 7 TB oraz dwa procesory Xeon firmy Intel. Nvidia zastosowała też podwójny układ sieciowy 10 Gb i Quad InfiniBand 100 Gb. Według podanych przez zielonych danych, cały system charakteryzuje się przepustowością do 768 GB/s. Firma podała, że względem poprzedniego rozwiązania bazującego na czterech rdzeniach Maxwell, jej nowy system oferuje nawet dwunastokrotnie wyższą wydajność w tych samych obliczeniach.

Ciekawe czy QB pójdzie w 60 klatkach? :obama:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Macio nie chwalił się zafoliowanymi gierkami czasem ? A później ich nie rozfoliowywał tylko sprzedawał ?

Opublikowano

kolejne źródła potwierdzają PS4 NEO :fsg:

czekam na cenę i datę premiery, ależ będzie granie 1080p/60fps w największe hity :banderas:

Opublikowano

zaraz sie okaze ze to asortyment ze sklepu xD

No to trzeba będzie zgłosić do Pereza, że działalność zarobkowa jest zabroniona w PT :teehee:

Opublikowano

Ej!

A co jeśli...

Wszystkie gameplaye z Uncharted 4, trailery itd. itp.

Są odpalane w NEO Mode, a gra na normalnym PS4 wygląda tak jak Multiplayer 3.1 z totemami? XDDDDDDDDDD

Jezu, ale by wtedy klapkom doopy pękły :dynia:

Opublikowano

Ej!

A co jeśli...

Wszystkie gameplaye z Uncharted 4, trailery itd. itp.

Są odpalane w NEO Mode, a gra na normalnym PS4 wygląda tak jak Multiplayer 3.1 z totemami? XDDDDDDDDDD

Jezu, ale by wtedy klapkom doopy pękły :dynia:

Nie zmieniaj tematu, aktualnie jest beka z macia.

Opublikowano

licze na rzetelny test wydajności gier gta v i wiedźmin 3 przy okazji premiery ps4 neo na blogu maćka

Opublikowano

Świetnie. Konsola z mocą 4,1 teraflopa i dalej takie bezpłciowo zapowiadające sie produkcje, jak nowa mafia. A gry pokroju Silent Hills do kasacji.

Branża[*]

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

Nie grałeś, nie oceniaj. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.