Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano
:obama:
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ależ yebnelo.

comment_X1GAWslrrd1yuWGm3eLrCLkgbr1QqIA0

Aż Zetta myslal ze to kolejne trzesienie ziemi. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sunset- ratchet w połączeniu z infamous???

No i co z tego !? Jak ta gra robi tak, że zrywa czapkę razem z włosami i kawałkami skóry :D

W dzisiejszych czasach nie ma nic odkrywczego i każdy dev stosuje utarte schematy, zapożyczenia z innych gier itd. Ważne,żeby to dobrze połączyć. A tu insomniac dał w fhój radę !

Opublikowano

Sutek po co kupiłeś xboxa? Sunset nie, quantum nie, halo nie (?).

To po co?

Bo zbudowany z lepszego plastiku :yao:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Sutek po co kupiłeś xboxa? Sunset nie, quantum nie, halo nie (?).

To po co?

Bo zbudowany z lepszego plastiku i mniej awaryjny :yao:

Lepszy pad, z którym nie trzeba jeździć do wulkanizacji na zmianę ogumienia, nie udaj odkurzacza i ma lepsze internety. A tak poza tym to w sumie jeden czort. 

Opublikowano

Dla miłośników retro, którym brakuje w domu tych sześciogłowicowych odtwarzaczy VHS ;)

Opublikowano

Jak zwykle gify z grami które jeszcze nawet nie wyszły. Mamy 2016 a od 2013 nic się nie zmieniło XD

Opublikowano

a kto takie niedozwolone gify wstawia? ojejej. dobrze, że nie chce mi się raportować bo to nieładnie

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Gifty,listy-niszczatory, fapowanie do bullshotów, a potem przychodzi szara rzeczywistość i czekanie miesiącami/latami na te niby "już"wychodzące tytuły.

U Sony jak co roku ten sam cyrk.

Opublikowano

napiszę tu bo w temacie mnie zjadą

imo QB słabiutkie, więcej oglądania niż grania, do tego jak ktoś słabo ogarnia angielski, to może sobie darować ten tytuł. Gierki raczej nie skończę i chyba do niej nie wrócę

Opublikowano

a kto takie niedozwolone gify wstawia? ojejej. dobrze, że nie chce mi się raportować bo to nieładnie

a12.jpg

Opublikowano

Jak ktoś słabo ogarnia angielski to powinien sobie darować gierki i zająć się realem ;)

Opublikowano

duża większość hitów ma napisy PL, być może nawet MS nie sądzi, że QB to jakikolwiek hit, czy nim mógłby kiedykolwiek być

Opublikowano

Jak ktoś słabo ogarnia angielski to powinien sobie darować gierki i zająć się realem ;)

co

Opublikowano

Czego suteq nie zrozumiałeś?

Opublikowano

Don dobrze pisze, gierki to nie zajęcie dla ameb.

Opublikowano

Czego suteq nie zrozumiałeś?

Nie no wiem, że to trollink w słusznej sprawie. ;)

Opublikowano

a może MS traktuje ten serial/grę tylko jako długą reklamę swoich failowych telefonów, których nikt nit chce?

nie idź tą drogą

Sony-Bond-Phone-Xperia-Z5.jpg

Opublikowano

Bieda w uj na tym szambie4 z grami jak unch3.1 900p dla robaków   :/   Ratchet miała być bajka pixara a wyszła faktycznie jakaś budżetowa bajka w oprawie jak pierwsze komputerowe filmy z końca lat 90tych i na 5h, sonyboyty na kolanach pełnymi ustami, dzień jak co dzień :)

ratchet-clank-ps4-gameplay.png

Blisko 10 lat temu

Screenshot-Original.png?sv=2014-02-14&sr

Opublikowano

Cenega taka kochana, że grę i film na blu ray daje we wszystkich językach poza polskim. Najważniejsze, że pudełko ma lokalizacje.

tumblr_o656wv7hP71vrcbv0o1_1280.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.