Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No strzelaj do Polaka.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
Bieda w uj na tym szambie4 z grami jak unch3.1 900p dla robaków   :/   Ratchet miała być bajka pixara a wyszła faktycznie jakaś budżetowa bajka w oprawie jak pierwsze komputerowe filmy z końca lat 90tych i na 5h, sonyboyty na kolanach pełnymi ustami, dzień jak co dzień :)

ratchet-clank-ps4-gameplay.png

Blisko 10 lat temu

Screenshot-Original.png?sv=2014-02-14&sr

aż sobie z ciekawości zapuściłem oba gameplaye

acha

czyli to jednak nie było prowo [*]

ps @bluber uspokój się

Opublikowano

Bardzo ważna jest także stała liczba klapek na sekunde

Opublikowano

Teraz już wiem, skąd tyle wyświetleń. Dzięki nobody :lapka:

Opublikowano

Hahah, jaki walec, a najlepsze jest to, że te ameby jeszcze plusują te wymiociny daddiego :rotfl:

No ale co im pozostało w tym smutnym, pełnym crapów i guwna rozmazanego świecie zielonego szamba, tylko i wyłącznie okłamywanie siebie.

Dzisiaj kolejna masakracja zielonych robaków

A jutro Alienation :fsg:

Przegrywy zaś standardowo, CW 24/7 i beta Mirrors Edge w 720 :yao:

Opublikowano

Hahah, jaki walec, a najlepsze jest to, że te ameby jeszcze plusują te wymiociny daddiego :rotfl:

No ale co im pozostało w tym smutnym, pełnym crapów i guwna rozmazanego świecie zielonego szamba, tylko i wyłącznie okłamywanie siebie.

Dzisiaj kolejna masakracja zielonych robaków

https://twitter.com/PlayStation/status/724221366275198976

A jutro Alienation :fsg:

Przegrywy zaś standardowo, CW 24/7 i beta Mirrors Edge w 720 :yao:

Szczerze jakbym mial obejrzec wszystie materialy z tej gry, to juz wiekszosc gry mialbym za soba, dlatego nie zamierzam nic ogladac do premiery gry.

To bedzie najwieksza i najlepsza premiera gry na obecnej generacji, to musi sie udac.

U bociarni i blaszek susza az do wrzesnia lub pazdziernika.

Opublikowano

Yeti klapom zepsuje kolejną gierkę, przez te swoje nieustanne spusty.

Opublikowano

A czym ma się podniecać kiedy gier jak na lekarstwo

Opublikowano

To czyim altwr był Tankietka? Stawiałem na Szatanka/Sibiana ale nie udało się. Kto zdołał go rozpoznać?

Opublikowano

Zapomniałem, że jutro też demko Ni-Oh, ale mi nie żal tych zielonych przegrywów :yao:

Opublikowano

To czyim altwr był Tankietka? Stawiałem na Szatanka/Sibiana ale nie udało się. Kto zdołał go rozpoznać?

tak  :dafuq:

yeti, weź lepiej zremasteruj swoją sygnę m'kay. póki co (pipi) rozciągnięte.

Opublikowano

Też bym chciał wiedzieć czyim alterem tankietka był. nadal moim typem jest gifaro, ale to pewnie nie on :frog: 

Opublikowano

Gdyby to był Figaro, to tez byłby już wyrzutkiem.

Opublikowano

Szatanek. I tak, gdyby ktokolwiek mial altera to z miejsca polecialby alter razem z glownym kontem.

Jutro demko Ni-oh i premiera Alienation :fsg: - oby demko dostarczylo to bunduru Neo + Ni-Oh bedzie mocno brane. Gdyby jakis bot chcial jutro popykac w Alienation to zapraszamy, jeszcze jak :cool:

Opublikowano

No czyli dobrze napisałem Django 2 dni temu xD

Kolejna chwast wyrwany.

Opublikowano

Tak, wiem, że figaro też by od razu poleciał, szkoda, że to nie był on :frog:

Sony ma się bardzo dobrze, alienation na pewno nie zawiedzie, u4 za rogiem, bajka pixara w napędach się kręci... a na xboxie moim nadal grywam w DkS3, niedlugo remaster girsow, powrot do wiedzmina, so, kolekcja szefa kuchni... tez niezle, ale to wsio juz stare tytuly, premier neistety brak.

Nie narzekam za bardzo, bo mam w co grac, ale nie powiem, kupilby PS4 dla tych goty gierek...

Opublikowano

To kup i skończ pierdolić. :reggie: 

Gdyby jakis bot chcial jutro popykac w Alienation to zapraszamy, jeszcze jak :cool:

Ale jak to, przecież już macie full skład - Ty, willy, kazub i yeti. :cool: 

Opublikowano

No kupię, jak ujawnią premierę i cenę NEO :kaz: 

Opublikowano

Też bym chciał wiedzieć czyim alterem tankietka był. nadal moim typem jest gifaro, ale to pewnie nie on :frog:

soban

xddd

Opublikowano

No przed chwilą miałeś premierę Quantum Break. Sony wyda teraz dwie gry i do końca roku pewnie znowu nic i będzie beka bo zapowiedzi masa tylko jakoś nic wyjść nie może i znowu jak się podliczy cały rok w grudniu to będzie Xone > PS4 tak jak od 2013.

Opublikowano

No właśnie, był QB i co jeszcze do końca roku opórcz girsów4? Pewnie na E3 zapowiedzą Horizona 3 na koniec roku... 

na PS4 już masz raczeta, zaraz U4, alienation, będzie person i inne gierki z listy yetiego

Opublikowano

ale bedzie koncowka roku, juz to widze najpierw forza potem girsy a na koniec halo to sie nie dzieje naprawde, klapy zaorane z reka w nocniku!!!

Opublikowano

Ratchet

Alienation

Uncharted 4

No Man Sky

vs

Beta Gearsow 4

No nie wiem co tak slabo :reggie:

Opublikowano

W drugiej połowie roku wychodź Girs 4, Halo Wars 2 i Forza Horizon 3.

A te gierki jetiego to już co roku od dwóch lat wychodzą. Nawet jakby na ps4 byłoby w tym roku lepiej to dopiero pierwszy raz od 2013, no ale this is waiting zobowiązuje.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.