Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No czoraj tylko dwa razy rozyebalo party podczas gry w Alienation. Szczerze spodziewalem sie gorszego wyniku.

Wczoraj to w ogole cos z systemem party sie (pipi)alo, mam nadzieje ze dzis sie juz z tym uporali.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

2 dni pod rzad wyrzuca po kolei wszystkich a na koncu rozwiazuje party. Na koniec jak sie juz Bansai poddales to ja z Kazubem posiedzialem jakies 2h i nic sie nie dzialo wiec na dwie osoby jeszcze jakos system ogarnia. Mam nadzieje ze dzis juz wszystko bedzie ok.

Opublikowano

Moze to przez router Bansaia sie popsulo.

Opublikowano

To nic nowego, wiadomo ze wyjda ulepszone modele PS4 i XOne w wersji slim z ulepszonymi bebechami i to wsio.

Moze wreszcie gry na ulepszonym  xbox one beda dzialaly w stalych 1080p i 30 klatkach jak w tym momencie na PS4 

Opublikowano

Tu prawdopodobnie chodzi o slima.

Opublikowano

No nie wiem jak ta slimka z takimi samymi bebechami jak duzy Xbox One pociagnie te same gry w lepszej jakosci.

Opublikowano

Xbox i gry w lepszej jakości xDDD

Dobrze będzie jak 1080p utrzyma

Opublikowano

Xbox i gry w lepszej jakości xDDD

Dobrze będzie jak 1080p utrzyma

Już na pierwszym xboxie każda gra wyglądała lepiej niż to gó.no kanciaste bez tekstur które dawał PS2

maxresdefault.jpgjRFw7.pngmaxresdefault.jpgmaxresdefault.jpgmaxresdefault.jpgvideo_994.jpgarea-51-head-to-head-20050428033701211.j

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Grać w max pejna na konsoli :kaz: 

Opublikowano

przecież jak wyjdzie PS4 Neo to coraz więcej gier będzie w 900p na zwykłej PS4 i pewnie w 720p na XO, jakość pójdzie tam w dół, bo dewi będą celować w 1080p na Neo, a później obniżać jakość (pewnie często po łebkach) na "starych" wersjach XO/PS4. MS musi wydać nowy model XO tak jak Sony, bo może być tragicznie.

Opublikowano

przecież jak wyjdzie PS4 Neo to coraz więcej gier będzie w 900p na zwykłej PS4 i pewnie w 720p na XO, jakość pójdzie tam w dół, bo dewi będą celować w 1080p na Neo, a później obniżać jakość (pewnie często po łebkach) na "starych" wersjach XO/PS4. MS musi wydać nowy model XO tak jak Sony, bo może być tragicznie.

Patrząc na to że w grze Ni-ho już możesz sobie wybrać rozdziałek kosztem klatek  :thumbsup: to teraz PS4 jest bliżej do PC niz jakiej kolwiek innej konsoli. Ale klapy są tak tępe i tego nie widzą. Łykają wszystko co im Kazzz  :kaz: tylko podrzuci.

Opublikowano
:hi: Salwador :obama:
Opublikowano

Wersja na Xbox-a jest za(pipi)ista i nie ustępuje niczemu tej z PS2. Na PS2 wyszedł tnący rak, w którym nawet śladów po kulach zabrakło.

Opublikowano

gtadoublepackxbox_org.jpg

co to się działo :obama: możliwość odpalania custom soundtracków :fsg:

Opublikowano

Miałem GTA Trilogy, którą ogrywałem na X360. :fsg: 

Znaczy San Andreas sobie ogrywałem bo 3 i VC jest niegrywalna na konsoli przez ten zyebany auto aim. :rotfl:

Opublikowano

Tylko to z(pipi)ane strzelanie z samochodu w San Andreas przez brak bumperów.

a już nawet nie pamiętam

Opublikowano

udając że temat gta nie został wyżej poruszony, wy serio macie jakąś fiksację analną

Opublikowano

GTA - tylko III

Reszta huy

a MGS 2 najlepszy, 3 to balas

Opublikowano

Grać na PS4 Remaster i czekać na PS4 Neo Remaster  :kaz: Tylko klap tak potrafii...

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

ja tam czekam na kontynuacje najlepszych serii z xboxa, halo wars 2 i forza horizon 3 mogą nieźle namieszać pod koniec roku

Opublikowano

Ściganie się po burokach z forumkiem. :fsg: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.