Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jakbyś porozmawiał sobie z nami na live to zobaczyłbyś jakie boty to miłe i przyjazne istoty. :sir: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nasłuchałem się multiplejera Xbona na Tubie - nie wiedzialem, że jest tyle określeń na czyjąś matkę.

Opublikowano

Killer Instinct jest w 900p i betonowych 60 fps. Wylecz zacme.

po 2 latach zwiekszyli w patchu rozdzialke ? Wow!

Moze jak 4 sezon wydadza to w koncu bedzie to gra Full HD ?

Raczej od 2 lat typie. Wracaj pod kamien albo dawaj te nieskonczona liste bo narazie to strzelasz slepakami.

Opublikowano

Nasłuchałem się multiplejera Xbona na Tubie - nie wiedzialem, że jest tyle określeń na czyjąś matkę.

To zagraj w jakieś f2p na pc, poszerzysz wiedzę dziesięciokrotnie. 

Opublikowano

Raczej od 2 lat typie. Wracaj pod kamien albo dawaj te nieskonczona liste bo narazie to strzelasz slepakami.

:dynia:

MGS V, rozmazany PES 2016 - (pipi) ile tego jest :obama:

do tego Nioh, ktory chodzi w 1080p i 30-40fpsach w wersji Alpha dla Dona "ze wzgledow technicznych nie powinien sie w takim stanie ukazac", chociaz mozna byloby wymienic z 30 tytulow ktore nawet takiej rozdzialki przy 30 fpsach na Xkorkim nie osiagnely...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak tak sobie czlowiek pomysli, ze zieloni w takiej rozdzialce graja od 3 lata, na dodatek z polowa liczba klatek na ekranie, to az sie smutno robi. :(

Nioh tylko potwierdza to co pisałem 3 lata temu, że docelowo obecna generacja tak czy siak stworzona jest pod 720p. Póki co SONY dawało radę idąc po linii najmniejszego oporu (czyli biedząc 1080p w 30k/s, wrzucając pasy na pół ekranu itp.), ale PS4+ zwiastuje, że nie potrwa to zbyt długo. Mnie to jakoś specjalnie nie niepokoi, a nawet wręcz cieszy, bo dzięki temu devi nie będą musieli ładować mocy w nie tak potrzebną rozdziałkę (zostawiając ją na mocniejszy sprzęt) a skupią się na płynności, wszelakich loadingach (również doczytywanie obiektów- co mi psuje imersję 10x bardziej niż mniej p na ekranie) itp. Jasne, wizerunkowo to jest fail, 1080p było jednym z motywów przewodnich kampanii reklamowej, ale ile już tych failów zaliczyła obecna generacja i w ogóle kto się tym przejął?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

:dynia:

MGS V, rozmazany PES 2016 - (pipi) ile tego jest :obama:

do tego Nioh, ktory chodzi w 1080p i 30-40fpsach w wersji Alpha dla Dona "ze wzgledow technicznych nie powinien sie w takim stanie ukazac", chociaz mozna byloby wymienic z 30 tytulow ktore nawet takiej rozdzialki przy 30 fpsach na Xkorkim nie osiagnely...

MGS V na X1 chodzi w 900p/60fps i wygląda świetnie, PES też tak samo, Nioh wygląda tragicznie niezależnie od rozdziałki i fps'ów, isis umrzyj nieogarze.

Nieskończonej listy gierek w 720p i 30fps nie ma czyli wychodzi na to, że jak zwykle tabletek ci zabraklo. Ok. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To moze Grand Zero chodzilo w 720p. I co - nagle gra nie dziala tragicznie - po prostu Bozno z Lodzi grafiki nie akceptuje ?

Opublikowano

Wymieniasz te giereczki bez końca jak widzę xD Jako argument demko gierki która ostatecznie działa w wyższej rozdziałce xD Brawo isis, new level of parkinson.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No to nie ja napisalem "ze gra nie ma prawa sie ukazac w takiej forrmie", gdy okazuje sie, ze ponad polwa gier z Xa chodzi gorzej xDDDDDDDDDDDDD
Ale Bonzo w swoim stylu - fala zaprzeczen, fałszowanie obrazu teraźniejszości poprzez nieprzyjmowanie do wiadomości realnych faktów, a jak brakuje argumentow to:

umrzyj

parkinson.

bo graficzka mu nie odpowiada i (pipi) !  :teehee:

No co jak co ale botom to akurat grafika przeszkadzac nie powinna xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ponad połowa gier z X'a chodzi w 720p i 30 klatkach ? Ok isis. Ja mam teraz kaca i może pada mi na wzrok, ale chyba nie napisałbyś takiej bzdury nie ?  Przypominam, że to twoje bajeczki i to ty powinieneś je argumentować.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Bardzo duzo gier chodzi w nizszej rozdzialce niz 1080p i 30 fpsach na korkim - BARDZO DUZO.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Isis jak kłamie w żywe oczy mam nadzieję że jak Salwador wstanie po tym co pil wczoraj to znowu zaora te wstrętne klapy :daddy:

Opublikowano

Isis, (pipi)łeś o 720p i 30 klatkach a teraz robisz z siebie idiotę. Brawo kolego klapku xD

Opublikowano

sam sie (pipi)ales do trybu Action w Niohu, ktory by ustabilizowac i podniesc rozdzialke maja jeszcze pol ROKU.

jak Ci przeszkadza rozmazana pizda przed oczami (bo nikt przeciez temu nie zaprzecza) to przestaw sobie gre na 1080P, gdzie jest praktycznie betonowe 30-40fpsow i graj z ustawieniami, ktore na  xKorkim sa rzadkoscia.

:cool:  :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przypominam, że dostałeś s.raczki jak Donsterydo napisał, że gra jest w fatalnym stanie technicznym. Przypominam, że osrałeś się na miętowo tak bardzo że stwierdziłeś, że boty grają w 720p i 30fps w większość gier, Przypominam, że robisz z siebie idiotę.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dobra Bonzo - idz odespij ta noc z Destiny, bo widze ze masz problemy z rozumowaniem.

Opublikowano

Czyli nie ma tego nieskończonego wymieniania gierek w 720p i 30fps na Xbona ? 

Opublikowano

10 gier w 720p na NEXTGENIE MS, ktore pomimo "fatalnego stanu technicznego" sie jednak ukazaly to malo ? xD

Do tego jeszcze tworcy dali wybor ustawienia rozdzialki ktora Xkorki widzi od swieta, gdzie nie spada praktycznie ponizej 30 fpsow.

To demo gry Alpha, "ktora nie ma prawa sie ukazac"

Typowe wyparcie botow na wiesc o kolejnym sztosie zmierzajacym na jedyna sluszna konsole.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przypomnę od czego się zaczęło klapku:

Jak tak sobie czlowiek pomysli, ze zieloni w takiej rozdzialce graja od 3 lata, na dodatek z polowa liczba klatek na ekranie, to az sie smutno robi. :(

No ale 10 gier quuuurwaaa !!!!!!

EDIT:

Nie osraj się. Rozmawiamy o kwestiach technicznych, nawet nie próbuj klapeczku zmieniać toru rozmowy.

1. Gra wygląda jak tytuł na PS2 ? Tak.

2. Technicznie jest padaką ? Tak.

3. Dostałeś sr.aczki z tego powodu ? Tak.

4. Sztos ? Tak.

5. Easye nadal ma (pipi)zkę ? Tak.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Miała być nieskończona lista gier w 720p i 30 fps, a wyszło, że isis za długo na słońcu leżał. No nie powiem żeby mnie to dziwiło.

Opublikowano

Isis jak kłamie w żywe oczy mam nadzieję że jak Salwador wstanie po tym co pil wczoraj to znowu zaora te wstrętne klapy :daddy:

Ja widzę dokąd zmierzasz..  :notsure:

A skoro już posiadasz obie konsole to nie lepiej abyś się podzieli z nami swoją opinią na temat ich obu?

Przypomnę od czego się zaczęło klapku:

No ale 10 gier quuuurwaaa !!!!!!

EDIT:

Nie osraj się. Rozmawiamy o kwestiach technicznych, nawet nie próbuj klapeczku zmieniać toru rozmowy.

1. Gra wygląda jak tytuł na PS2 ? Tak.

2. Technicznie jest padaką ? Tak.

3. Dostałeś sr.aczki z tego powodu ? Tak.

4. Sztos ? Tak.

5. Easye nadal ma (pipi)zkę ? Tak.

Z easyem już 10lat temu się ciężko rozmawiało a teraz to jemu już totalnie odbiło. Nie ma co się męczyć  :morning1:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

W chwili obecnej mam w co grać na PS4, a na XO nie. To jedyna różnica jaka widzę między konsolami.

Opublikowano

W chwili obecnej mam w co grać na PS4, a na XO nie. To jedyna różnica jaka widzę między konsolami.

Masz na myśli Alienation, Bloodborn,, R&C oraz nadchodzącego Uncharted?

Opublikowano

Oraz No Mans FUCKING Sky :fsg:

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.