Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Hum jaki zawistny polaczek bo nie moze zasmakowac dobroci jakie rzuca sony graczom.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ps neo :banderas: nie moge sie doczekać aż pójde po swoją sztuke.

Opublikowano

co taka posucha, gdzie recki rozpyerdalatora gamingowych swiatow

Opublikowano

Powiedział hum grający w kolety z poprzedniej generacji kiedy szlachta zaraz będzie się rozbijać dżipem w najlepszym błocie w historii wirtualnej rozgrywki :banderas:

JAKIŻ TO PIĘKNY CZAS ABY BYĆ GRACZEM

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Salwador, Ludwiczek jest tylko jeden:

LUDI.jpg

;)

Opublikowano

Hum jaki zawistny polaczek bo nie moze zasmakowac dobroci jakie rzuca sony graczom.

Skoro Tobie kutang sony smakuje jak dobroć, to ja już wolę jednak być polaczkiem cebulaczkiem i wypisać się z tego cyrku na kółkach. Tym bardziej, jeżeli MS ma zamiar skopiować ruch od Sony. :lapka:
Opublikowano

jade sobie w dc na ostatnim zakrecie mnie wyrzucilo i stracilem prowadzenie to mysle a cofne se czas

...

...

...

:frog:

Opublikowano

To sie wypisuj i graj tylko w halo, girsy i nudna forze a prawdziwi gracze beda rozkoszowac sie bloodobrnem, ratchetem, uncharted czy niohem.

Opublikowano

Prawdziwe klapy, co najwyżej.

A Ty bluber siedź tam cicho, nie zapomnij z powrotem wsadzić trójnoga do szafy jak już przejdziesz te U4 po kilkunastu godzinach i wrócisz do grania w gierki na X360.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

hummus jaki bol dupy

Opublikowano

Dla klapów trzeźwe myślenie i odrobia rozsądku w podejściu do gierek jest bólem dupy. Co te Sony robi z ludźmi...

Edytowane przez Hum

Opublikowano

PS4 sie rozkreca, zaczyna dostawac dobre exy, nad czym sie tu zastanawiac.  Xbone kolejna forza, gow i chyba scalebound jedyny warty uwagi ex ktory nie wychodzi na pc. 

Opublikowano

Kolejny prawilny i najbardziej obiektywny jednoplatformowiec xD

Opublikowano

xbox fajna konsola. Jak nie masz co robić z pieniędzmi :reggie:

Opublikowano

xbox fajna konsola. Jak nie masz co robić z pieniędzmi :reggie:

potwierdzam, jak chcecie dociążyć tył auta żeby opony nie ulegały wyząbkowaniu nie ma lepszej konsoli

shen: scale chyba wyjdzie na blache

Opublikowano

ps4 + smok +3ds zestaw prawdziwego gracza. 

Opublikowano

PS4 sie rozkreca, zaczyna dostawac dobre exy, nad czym sie tu zastanawiac. Xbone kolejna forza, gow i chyba scalebound jedyny warty uwagi ex ktory nie wychodzi na pc.

Scale będzie na PC.

Opublikowano

jak bedzie tylko na tym sklepie micro to ich (pipi)e 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.