Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

masz racje bo okaryna jest (pipi)owa . Próbowałem na 3ds to przejść nuuuuda .

Wiecie ciekawie się ogląda jak boty walczą między sobą. Yeti i reszta opcji klaperskiej przegląda metacritic i z każdą nową recenzją przeżywa większy orgazm a tymczasem w cw xbot walczy z xbotem . Naughty Dog niszczy ekosystem microsoftu :obama:.  Serce na zawsze zielone ale rozum podpowiada że niebiescy rządzą obecnie.  Mam tylko nadzieję że mój jumbo jet z 2013 roku nie odleci podczas gry w uncharted 4 :) 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jezus Maria, czy tu się obraża zelde? Blantman, ale wracaj potulnie do łóżka bo się z łańcucha zerwałes i zaczynasz z rana (pipi)ic. Stfu klapie

Opublikowano

Zważaj na słowa, bo jak Ci Blanti zrobi asasynacje murzynem to się kurwa zdziwisz. 

Opublikowano

suciu kupil ps4? ale fajnie caly forumek na jednej konsoli

Opublikowano

Dementuję. Nic nie kupiłem. 

Ale NEO może, może. Najpierw Starh mnie zindoktrynuje zwykłą PS4, a potem to już się wszystko samo zrobi.  :dafuq:

Tak będzie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wczoraj wrzucilem plytke z gierunią i przegapilem kiedy gierka sie zainstalowala, a z przyzwyczajenia z xbona juz rozpalalem ognisko pod garnek na wode z herbatą

Opublikowano

Zważaj na słowa, bo jak Ci Blanti zrobi asasynacje murzynem to się kurwa zdziwisz. 

Aż tak litościwy nie jestem niech się męczy. W jego przypadku to by była łaska.

Opublikowano

Jezus Maria, czy tu się obraża zelde?

Z choinki się urwałeś? Tu się wszystko obraża.

Ocarina ma prawo dziś nudzić.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jezus Maria, czy tu się obraża zelde?

Z choinki się urwałeś? Tu się wszystko obraża.

Ocarina ma prawo dziś nudzić.

tu sie obraza tylko Xboxa, od Nintendo i Okaryny proszę się odstosunkowac. 

ale fakt faktem, Okaryna choć na swój czas rewolucyjna, tak wolę zdecydowanie bardziej inne odsłony. Ale OOT 3D bawi nadal jak cholera

Opublikowano

Okaryna < SS < TP < Okami < WW

tak to dziś widzę. :reggie:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

SS wyżej niż okaryna, no trzymajcie mnie, Figaro wścieklizny piz.dy by dostał jakby to przeczytał. Jeśli bierzemy pod uwagę tylko zeldy 3D to:

WW > TP > Okemi > Majora > Okaryna > SS

Opublikowano

No dobra, trochę przesadziłem. W majorę nie grałem. Mam Ale nie odpalam. Boję się, że mi się nie spodoba. :dog:

TP nie jest lepsze od Okemi.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Masz na 3DSa? zagraj koniecznie, klimat wycieka z ekranów, majstersztyk :fsg: 

Opublikowano

Na GC.

I TP nie jest lepsze od Okemi, tak jak napisałeś.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Czyli masz wersję z N64... też spoko, ale jak będziesz miał możliwośc to zagraj w OOT 3D i Majorę 3D.

TP jest lepsze od Okemi, handluj z tym

Opublikowano

Choćby pod względem oprawy, która tu ostatnio jest najważniejsza - nawet dziś Okami z PS2 wygląda o niebo lepiej niż TP HD.

O fabule i lore nie wspominam, bo tu już jest przepaść na niekorzyść TP.

Targuj sie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No dawać mi to anczarted już, chce to zaliczyć i pośmiać się ze spustów klapów. 

Dobrze, że skończyli już z tą serią. Teraz niech się biorą za Last of Us 2 i niech udowodnią, że jedynka im nie wyszła przypadkowo.

Opublikowano

zelda to ta gra bez dubbingu o homo na kucyku?

Opublikowano

slunskym, a jak nie ma to niemieckim

Opublikowano

SS wyżej niż okaryna, no trzymajcie mnie, Figaro wścieklizny piz.dy by dostał jakby to przeczytał.

SS>okaryna

Second Son? musze ograć

Opublikowano

second son ma dubbing, ciekawego glownego bohatera i super grafike, tez stawiam wyzej niz zelde

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.