Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

w tyle samo co wy na loniaku ale nie robie z tego beki jak copper

Na 360ce mozna bylo grac w gry z pierwszego xboksa, a na one mozna grac z 360ki. Na PS4 gry z ps2 kosztuja po 8 dych, a ps3 to ledwo ciagnela gry ze swojej generacji + oczywiscie remastery z ps2 za pelna kwote, co generacja to samo, a dla niektorych ciagle sprzet sony to jedyny sprzet do grania co generacje :(

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

powinnismy do ocen gier na xbona wliczac tez gry ktore sa w BC

Opublikowano

It's also worth noting that - clock-speeds and resultant TFLOPs aside - the specs for RX 480 are point-for-point a match for the GPU in Sony's upcoming PlayStation Neo, all but confirming that the Sony mid-gen console refresh uses both Polaris technology and the new 14nm FinFET chip manufacturing process.

Opublikowano

Dokładnie, Kermit dobrze prawi, ależ średnią poszła w górę  :banderas:

Gears 3 91 na  MC   :banderas:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Big N wczesniej mowiac ze bedzie wypuszczac NX ze specyfikacja zblizona do trojnoga teraz na wiesc o Neo i Scorpionie nadal do siebie dochodzi w Kyoto? Jakos sluch zaginal XD

Opublikowano

Ci to naprawde jaraja tam ostro w Kyoto z zielonych pipe.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Studio, które wydało dobry port Okami na Wii.

Studio, które stworzyło świetnego Daxtera na PSP.

Studio, które stworzyło dwa świetne God of Wary na PSP, o grafice takiej, że do dziś się zastanawiam jak im się to udało (podobnie Daxter)

Studio, które stworzyło korytarzyk na 5h i do żyda.

Teraz tworzy prostego klona AGAR.IO w 3D XDDDDD Tak Sony się odpłaca dobrym studiom za robienie dobrych gierek. Albo ich zwalnia, albo każe robić (pipi)wieco z glutami. Sony się już nawet nie kryje z ruchaniem w dupsko, rucha już nawet studia, które tyle dla nich zrobiły, zostawiając przy sobie takie pokraki jak Polyphony :facepalmz: 

Opublikowano

okemi jak już

Opublikowano

wiedzmin2 wyszedl na pierwszego xboxa? boty co wy cpacie xDDDDD

Ćpać to będziesz Ty, z rozpaczy :daddy:  Cesarz Spencer juz rok temu na E3 przebąkiwał o BC gier z X1 na One. Wystarczyłaby jedna gra, za to najlepsza w historii gamingu tj Ninja Gaiden Black i klapeusze na ustach z pełnymi kolanami :lapka:

Opublikowano

:notsure:

ooo, ktoś mi zresetował warny <3

Opublikowano

Gears 3 91 na  MC   :banderas:

Hahah, jaka bieda, boty muszą wracać do 2011 roku aby wspomnieć o jakieś grze, która zdołała przekroczyć 90%. Co za zwierzęcenie :yao:

XBOX - WYŻSZY POZIOM PRZECIĘTNOŚCI I CHVJOWOŚCI

Opublikowano

Klapy muszą wracać do remasterów gierek z psx lub ps2 by w ogóle mieć w co grać.

Opublikowano

Powiedz nam a kim, że jest ten DF to są jacyś Bogowie których zadanie jest najważniejsze na świecie ? czy zwykli śmiertelnicy którzy piszą swoją opinię na dany temat z która reszta w ogóle nie musi się zgadzać ? Jest jakiś ex na PS4 który robi to co ONE ? czyli 1080 i 60 fps ?

:pawel::rotfl::pawel::rotfl:

Coś ci zdradzę, DF ma te same spadki i guwno rozmazane co reszta posiadaczy x-taczera.

Klapy muszą wracać do remasterów gierek z psx lub ps2 by w ogóle mieć w co grać.

Hum widzę ostro daje dziś w żyłę i myli swoich zielonych braci którzy trzepią do gierek z x360, bo na x-taczera od początku roku wyszedł jeden "eks" do ogrania na laptopie ze średnią 77% w 720p. 720p w 2016 xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

U mnie na liscie chopki grajo jeszcze w multi U4 no i Alienation, niektorzy prawilnie KiW, wiec nie wiem o czym mowisz Hum, na Xbonie co jest teraz grane z exow?

Opublikowano

U mnie na liscie chopki grajo jeszcze w multi U4 no i Alienation, niektorzy prawilnie KiW, wiec nie wiem o czym mowisz Hum, na Xbonie co jest teraz grane z exow?

Goat-Simulator.jpg

koza.jpg

Szkoda sobie strzępić ryja, niech żyją dalej w tym zielonym matriksie. Jebac xboxową biedę!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

kapiszony 3.5, czołganie się do totema i pokraczne skoki na linie, do tego reskin dead nation xddddd

Opublikowano

Rayosik naszkicuj ten wywod patykiem na ziemi podobno dobry jestes w tym ;)

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

ta gierka nie ma praktycznie nic wspolnego z dead nation, ale ok, rozumiem ze z rozpaczy zaczelo sie iksdekowanie przez lzy aby nie odpowiedziec na normalne pytanie. :cool:

Opublikowano

Klasyczny Yeti, zniszcz jeden argument z dupy a ten wyjedzie z kolejnym, sikasz na niego a on mówi, że to deszcz. 

Mówisz o tych samych spadkach które są F4 i o tym samym guvnie rozmazanym w Battleszrocie i kapiszonach 3.5 w 900p ? 

Czy o BB w 25 fps i mydle takim, że to 1080p to napisali na pudełku bo ostrość w tej grze to imaginacja ? xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ta gra z kozą wygląda fajnie, dobre to?

Nie no żartowałem

Opublikowano

Jak na xboxowe standardy to mesjasz, ale jakie standardy takie mesjasze.

Opublikowano

Agar.io w 3D  :banderas: Dla takich gier kupuje się konsole Sony!

W tym roku na E3 właściwie 2 PCtowe konferencje. Dobrze, że gości od Star Citizena nie będzie to uda się uniknąć beki w CW aż do Gamescomu  :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.