Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Rayosik naszkicuj ten wywod patykiem na ziemi podobno dobry jestes w tym ;)

zamknij doope 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

wagina ready at dawn nigdy nie bylo studiem wewnetrznym sony, a ta glutowa gierka to multiplatforma, z ktora sony ma tyle wspolnego co ty z mozgiem

Opublikowano

Rayosik naszkicuj ten wywod patykiem na ziemi podobno dobry jestes w tym ;)

zamknij doope

O jaki wybuchowy poprostu opowiesci o tym jak rysujesz patykiem na ziemi dotarly juz nawet do Japonii co ja zrobie.

Opublikowano

wagina ready at dawn nigdy nie bylo studiem wewnetrznym sony, a ta glutowa gierka to multiplatforma, z ktora sony ma tyle wspolnego co ty z mozgiem

ts_140210_asthma_allergies_child_inhaler

spokojnie, bo ataku dostaniesz, krupniok coraz bardziej widze nabuzowany przed kleska na E3 xddd

Opublikowano

Mówisz o tych samych spadkach które są F4 i o tym samym guvnie rozmazanym w Battleszrocie i kapiszonach 3.5 w 900p ? 

Mówię o tym, że F4 to popis niekompetencji devlopera, a U4 to coś czego wy na xbonie nigdy nie ujrzycie. To że raz na godzien gra zgubi 5fps, nic nie znaczy. Battlefront chodzi na PS4 w 900p i trzyma stałe 60fps, gdzie taczer to 720p i spadki. To samo DSIII czy Doom, na X dynamiczne skalowanie rozdzielczości, gdzie full hd zdarza się bardzo rzadko, spadki do 45fps, PS4 full hd przez 90% gry, rzadkie, małe spadki. Można tak wymieniać i wymieniać, to tylko przykłady niedawnych premier. Twój post o DF jest równie głupi, co śmieszny, ale w tym akurat jesteś dobry. O jakich opiniach graczy ty mówisz? Na jakim polu ty w ogóle walczysz? X-taczer to technologiczne spie.rd.olina i 90% gier chodzi na nim gorzej, a nowe standardy graficzne tylko u Sony. Teraz możesz wracać do najgorszej wersji Wiedzmina.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Bierz go kapitanie ventolin!

Opublikowano

U mnie na liscie chopki grajo jeszcze w multi U4 no i Alienation, niektorzy prawilnie KiW, wiec nie wiem o czym mowisz Hum, na Xbonie co jest teraz grane z exow?

Nadal Forza 6, Gearsy Ulitmate, Horizon 2 i Sunset. Jak MS zrobi exa to nie ma ch,uja w wsi i gra się latami <3

Opublikowano

Mówisz o tych samych spadkach które są F4 i o tym samym guvnie rozmazanym w Battleszrocie i kapiszonach 3.5 w 900p ? 

Mówię o tym, że F4 to popis niekompetencji devlopera, a U4 to coś czego wy na xbonie nigdy nie ujrzycie. To że raz na godzien gra zgubi 5fps, nic nie znaczy. Battlefront chodzi na PS4 w 900p i trzyma stałe 60fps, gdzie taczer to 720p i spadki. To samo DSIII czy Doom, na X dynamiczne skalowanie rozdzielczości, gdzie full hd zdarza się bardzo rzadko, spadki do 45fps, PS4 full hd przez 90% gry, stałe 60fps. Można tak wymieniać i wymieniać, to tylko przykłady niedawnych premier. Twój post o DF jest równie głupi, co śmieszny, ale w tym akurat jesteś dobry. O jakich opiniach graczy ty mówisz? Na jakim polu ty w ogóle walczysz? X-taczer to technologiczne spie.rd.olina i 90% gier chodzi na nim gorzej, a nowe standardy graficzne tylko u Sony. Teraz możesz wracać do najgorszej wersji Wiedzmina.

Ze wszystkim się zgodzę. Ale akurat, jesli dobrze kojarze, to wiesiek od premiery chodził lepiej na X1, także lekki błąd niebieski przyjacielu

Opublikowano

U mnie na liscie chopki grajo jeszcze w multi U4 no i Alienation, niektorzy prawilnie KiW, wiec nie wiem o czym mowisz Hum, na Xbonie co jest teraz grane z exow?

Nadal Forza 6, Gearsy Ulitmate, Horizon 2 i Sunset. Jak MS zrobi exa to nie ma ch,uja w wsi i gra się latami <3

A... jak mamy siegac do zeszlego roku i nawet dalej to tez sie znajda ludzie co w BB graja, w DC [sam ostatnio wznowilem] czy TLoU.

Sunset jaki za(pipi)isty by nie byl (moje goty 2014), grą na lata nie jest.

Opublikowano

No rzucili do golda to grają w multi c'nie. A tak 4 real no to każdy wie, że początek roku Sony mialo mocarny (w sumie na papierze) i ogolnie 2016 należy do nich w walce z MS, ale niestety konsola ma już 3 lata a gier tyle co kot napłakał.

Opublikowano

Mod do Dark Souls, oraz mod do Dead Nation plus remastery z PS2. Czy na tej chińsko-rumuńskiej spyerdolinie wyjdzie w ogóle coś nowego, oryginalnego? :notsure:

Opublikowano

ogolnie ta generacja u ps4 i xone to dno i pół metra mułu. By na każdym sprzecie były 1-2 tytuły przez 3 lata od startu konsoli warte ogrania to ja nawet nie. jak zapowiedzą mocniejsze odpowiedniki konsol to woogle xone i ps4 przejdzie do niewypałów w historii elektronicznej rozrywki.

Opublikowano

900p w przypadku PS4 jest OK ale w przypadku ONE to guvno rozmazane te Twoje podwójne standardy Yeti, nie jedna gra na ONE w 900p wygląda dużo lepiej niż to rozmydlone BB w 1080p. U4 mam za sobą i śmiem twierdzić, że taki widoki już wcześniej widziałem, tak jak pisałem nowy TR nie ma się czego wstydzić i ma momenty równie piękne co U4, zresztą W3 po ostatnim pachu wygląda bajecznie zwłaszcza w dodatku krew i wino, także wybacz ale to Twoje nigdy już od dawna jest nieaktualne.

Jeżeli zaś rozmawiamy o tym gniocie SWB to nikt normalny na ONE w to nie gra, nie przystoi to WYŻSZEJ KULTURZE KONSOLOWOŚCI i godności człowieka nawet jak by to miało 1080p to i tak jest (pipi)owe jak chłodzenie w PS4  :lapka:  :cool: My mamy Halo 5 w 1080 i 60 fps które gameplayowo nie zostawia nawet suchej nitki na tym szrocie a pod koniec roku GeoW 4  :banderas:

Opublikowano

Czy na tej chińsko-rumuńskiej spyerdolinie wyjdzie w ogóle coś  :notsure:

Też zadawałbym sobie to pytanie, gdybym posiadał x-taczera. Ale już w październiku super nowość, Girsy 3 HD.

Opublikowano

Mod do Dark Souls, oraz mod do Dead Nation

Zeby chociaz AN mial podobne rozwiazania gameplayowe to bym jeszcze zrozumial tekst o modzie, no ale rzucac grochem w sciane w sumie nie warto jak ktos tylko trailer obejrzal :yao:

Niech jeszcze tylko Nioh i Yakuza 0 wyjda.

Opublikowano

Taka sama nowość jak Uncharted 3.5 

Opublikowano

Czegoś nie rozumiem,

czemu klapy tak zazdroszczą kozy skoro mają kurczaki? 

Opublikowano

Taka sama nowość jak Uncharted 3.5 

Idac ta logika, Gearsy 4 to wciaz mocne Gearsy 1.5, a H5 to mocne 3 HD, ale nie zawsze full hd :kaz:

ogolnie ta generacja u ps4 i xone to dno i pół metra mułu. By na każdym sprzecie były 1-2 tytuły przez 3 lata od startu konsoli warte ogrania to ja nawet nie. jak zapowiedzą mocniejsze odpowiedniki konsol to woogle xone i ps4 przejdzie do niewypałów w historii elektronicznej rozrywki.

Wartych ogrania jest wiecej, na obu platformach, ale dla ktorych warto kupic konsole? No to faktycznie, z tym jest na pewno (pipi)nia.

Opublikowano

MS ogłosił dzisiaj, że Minecraft dobił do 100 mln sprzedanych kopii, od momentu zakupu 2 lata temu sprzedało się aż 50 mln, a od początku 2016 średnio 53 tys. dziennie. Jeśli wziąć pod uwagę ceny + dodatkowe przychody z tej gry od TT, klocków itp. to wychodzi na to, że mogli już na tym z 1 mld $ zarobić jak nie więcej O_o Teraz te 2.5 mld $ które zapłacili wygląda jak cena promocyjna :P Nie wiem jak to możliwe, że z roku na rok ta gra sprzedaje się coraz lepiej, jakby wszyscy nabywcy kupowali na wszystkie możliwe platformy.

Opublikowano

na glupiej vicie w glupiej japonii za niedlugo minecraft do 1mln sprzedanych kopii dobije :P

Opublikowano

My tu gadu gadu a w miedzyczasie rockstar pracuje nad RDR2

TUXNOKG.jpg

Wedlug wstepnych informacji wrzesien 2017. Platformy docelowe to PC i XO

Opublikowano

rynek chiński i tablety/smartphony?

Opublikowano

900p w przypadku PS4 jest OK ale w przypadku ONE to guvno rozmazane te Twoje podwójne standardy Yeti, nie jedna gra na ONE w 900p wygląda dużo lepiej niż to rozmydlone BB w 1080p. U4 mam za sobą i śmiem twierdzić, że taki widoki już wcześniej widziałem, tak jak pisałem nowy TR nie ma się czego wstydzić i ma momenty równie piękne co U4, zresztą W3 po ostatnim pachu wygląda bajecznie zwłaszcza w dodatku krew i wino, także wybacz ale to Twoje nigdy już od dawna jest nieaktualne.

Jeżeli zaś rozmawiamy o tym gniocie SWB to nikt normalny na ONE w to nie gra, nie przystoi to WYŻSZEJ KULTURZE KONSOLOWOŚCI i godności człowieka nawet jak by to miało 1080p to i tak jest (pipi)owe jak chłodzenie w PS4  :lapka:  :cool: My mamy Halo 5 w 1080 i 60 fps które gameplayowo nie zostawia nawet suchej nitki na tym szrocie a pod koniec roku GeoW 4  :banderas:

Soul chyba zarzucił jedno białe i trzy zielone, bo post przebija wszelkie standardy głupoty do których nas przyzwyczaił.

1. 900p nie jest ok, ok jest 1080p, ale różnica miedzy PS4, a Xbonem jest taka, że na tym drugim większość gier chodzi w 900p, a zdarzają się perły w 720p. Łapiesz?

2. Sam pisałeś w temacie U4, że są momenty, które przebijają wszystkie gry i takie stwierdzenie pada w 90% recenzji. TR ładna gra, ale U4 ją przebija i potwierdzi to niemal każdy, z wyjątkiem fanboyów xbona, którym pęka doopa. Jeszcze napisz, że TR w wersji na xboxa jest równie ładne co U4, jak już postanowiłeś odlecieć na inną planetę ze swoimi głupotami, to idz na całość.

3. Wiedzmin 3 i jakiś patch, czy na taczerze podnieśli rozdzielczość z 900p do 1080p , czy nadal 44% mniej pikseli i guwno rozmazane? Tak, może Krew i Wino wygląda według ciebie bajecznie na xbonie, ale na PS4 wygląda lepiej.

4. Macie Halo 5, które w multi już zdechło (te posty na forum ludzie, że chce im się rzygać na tą grę xDDD), który przy okazji wygląda jak afryka z halo 3 w hd, a patrząc po becie Girsów 4, to szykuje sie powtórka i afryka z Girsów 3 w HD.

Poza tym, ty już wszystko powiedziałeś w temacie różnicy między PS4, a x-taczerem.

KYLND4.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ze tez gif z maciem taki popularny, a tego z soulem tak rzadko ktos tu wrzuca xDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.