Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Znowu gadasz pierdoły. Jak myślisz, jaki procent z tych 20 paru milionów userów PS4 kupiło tą chińską zabawkę z powodu exów? Ludzie to kupują, bo są tanie, łatwo dostępne i chcą grać w gry. Wy(pipi)ane maja na te Twoje exy.

Spr. sobie ile mln. kopii z serii GT sprzedało się na ps3. 

A ty spr. cz. ma. swó. móz.

Opublikowano

skończyłam zawody w DIRT Rally i pała sztywna jak poczucie humoru u Yetiego

Ta gra to arcydzieło, zero problemów z frameratem itp., przemyślane trasy, audio ryjące beret. Takiej imersji w wyścigach nie miałam od czasu Burnsa. A we wrześniu jeszcze Forza 6. SZTYWNIUTKI ZIELONY BANDERAS

Opublikowano

To teraz sobie sprawdź sprzedaż BloodBorne na tle sprzedanych konsol :kaz:

Suteq już Ci to ładnie napisał.

GT, Forza, Gearsy, Halo, marki ND (...) wciąż sprzedają konsole. 

urocze są te majaki klapów, że januszostwo kupuje PS4 bo ma bloodborne a nie BF4 :pawel:

gdzie ja wam ulungi piszę cokolwiek o BB, czy innej Personie? 

Opublikowano

:dog:

Opublikowano

Oj tam boty po prostu boli ze nawet janusze mają świadomość jakim gównem rozmazanym jest XO i go przez to nie chcą ;) Zaraz któryś z bulodupnych botów wyskoczy z tekstem że XO jest dla koneserów dobrych gierek/świadomych konsumentów itp. :whistling:

Opublikowano

To uczucie gdy myśli się że można wyłączyć myślenie gdy dyskutuje się z klapersem i tego konsekwencje :pawel:

zrozumcie kochani że w żadnym wypadku nie kwestionuje zmniejszenia roli exów. jesli jednak takie U4, H5, czy inne Gearsy wciąż dobijają do 6-8 mln. to grzechem jest ich nie podtrzymanie. wszystkie te moje exy pokroju BB, czy SO, to tylko dodatki dla osób którzy połknąli haczyk z napisem konsola w 2015.

Opublikowano

zrozumcie kochani że w żadnym wypadku nie kwestionuje zmniejszenia roli exów. jesli jednak takie U4, H5, czy inne Gearsy wciąż dobijają do 6-8 mln. to grzechem jest ich nie podtrzymanie. wszystkie te moje exy pokroju BB, czy SO, to tylko dodatki dla osób którzy połknąli haczyk z napisem konsola w 2015.

No mnie trochę smutno że bloodborne istnieje, tak to miałbym teraz WiiU z Bayonettami, Smash Bros, ZimbiU, Monster hunterem, Wind Waker HD albo N3DSa z Xenoblade, Pokemonami, Okaryną i Majora's Mask.

Opublikowano

No to co Ci szkodzi sprzedać ps4 i kupić wiiu/3ds? 

Opublikowano

No to co Ci szkodzi sprzedać ps4 i kupić wiiu/3ds? 

Nie sprzedaję swoich konsol.

Opublikowano

No to się męcz i płacz. :dunno:

Opublikowano

Polecam, nie wiadomo za ktore gry sie zlapac :banderas:

Opublikowano

No to się męcz i płacz. :dunno:

No i musze jeszcze w coopie ograć Bloodborne, także i tak. 

Opublikowano

Film co prawda ktoś zgrał w lekko kieprawej jakości jak nagrania z PS4 ale fragmenty z widokiem z kabiny miażdżą

CAŁY IRC TURLA SIĘ Z BEKI :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

lol, klapy muszo siedzieć na IRCu jak za czasów dominacji PS2  bo nie ma w co grać :D

Opublikowano

Nowy Eks - IRC 

Opublikowano

Gimby używają fejsbuk mesendżera i myślą, że są fajne :facepalmz:

Opublikowano

obejrzyjcie se tam na tym IRCu jak wygląda racer 60fps, bo nieprędko zagracie w taki  (o ile kiedykolwiek)

Opublikowano

Poprostu piekne :banderas:

A klapom zostaje rozmyty do granic mozliwosci Blurclub, gdzie jak nie ma deszczu to grafika z PS3 :kaz:

Opublikowano

obejrzyjcie se tam na tym IRCu jak wygląda racer 60fps, bo nieprędko zagracie w taki  (o ile kiedykolwiek)

Patrzę i jedyne co widzę poza świrem w rękawiczkach, to wyłączony v-sync i grafę z Dirt 3.

Opublikowano

No nic dziwnego, że 60 fps skoro gra wygląda słabiutko.

Opublikowano

Lubie Codemasters ale szkoda ze ciagle jada na silniku z Operation Flashpoint. 

Opublikowano

No cóż. Pocieszam się, że to betoniarnia :)

Opublikowano

Nowy Eks - IRC 

w ogóle IRC w 2015 xD tam chyba zostali sami starzy ludzie i patologia pokroju Lemusa

Edytowane przez UberAdi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.