Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Znowu gadasz pierdoły. Jak myślisz, jaki procent z tych 20 paru milionów userów PS4 kupiło tą chińską zabawkę z powodu exów? Ludzie to kupują, bo są tanie, łatwo dostępne i chcą grać w gry. Wy(pipi)ane maja na te Twoje exy.

Spr. sobie ile mln. kopii z serii GT sprzedało się na ps3. 

A ty spr. cz. ma. swó. móz.

Opublikowano

skończyłam zawody w DIRT Rally i pała sztywna jak poczucie humoru u Yetiego

Ta gra to arcydzieło, zero problemów z frameratem itp., przemyślane trasy, audio ryjące beret. Takiej imersji w wyścigach nie miałam od czasu Burnsa. A we wrześniu jeszcze Forza 6. SZTYWNIUTKI ZIELONY BANDERAS

Opublikowano

To teraz sobie sprawdź sprzedaż BloodBorne na tle sprzedanych konsol :kaz:

Suteq już Ci to ładnie napisał.

GT, Forza, Gearsy, Halo, marki ND (...) wciąż sprzedają konsole. 

urocze są te majaki klapów, że januszostwo kupuje PS4 bo ma bloodborne a nie BF4 :pawel:

gdzie ja wam ulungi piszę cokolwiek o BB, czy innej Personie? 

Opublikowano

:dog:

Opublikowano

Oj tam boty po prostu boli ze nawet janusze mają świadomość jakim gównem rozmazanym jest XO i go przez to nie chcą ;) Zaraz któryś z bulodupnych botów wyskoczy z tekstem że XO jest dla koneserów dobrych gierek/świadomych konsumentów itp. :whistling:

Opublikowano

To uczucie gdy myśli się że można wyłączyć myślenie gdy dyskutuje się z klapersem i tego konsekwencje :pawel:

zrozumcie kochani że w żadnym wypadku nie kwestionuje zmniejszenia roli exów. jesli jednak takie U4, H5, czy inne Gearsy wciąż dobijają do 6-8 mln. to grzechem jest ich nie podtrzymanie. wszystkie te moje exy pokroju BB, czy SO, to tylko dodatki dla osób którzy połknąli haczyk z napisem konsola w 2015.

Opublikowano

zrozumcie kochani że w żadnym wypadku nie kwestionuje zmniejszenia roli exów. jesli jednak takie U4, H5, czy inne Gearsy wciąż dobijają do 6-8 mln. to grzechem jest ich nie podtrzymanie. wszystkie te moje exy pokroju BB, czy SO, to tylko dodatki dla osób którzy połknąli haczyk z napisem konsola w 2015.

No mnie trochę smutno że bloodborne istnieje, tak to miałbym teraz WiiU z Bayonettami, Smash Bros, ZimbiU, Monster hunterem, Wind Waker HD albo N3DSa z Xenoblade, Pokemonami, Okaryną i Majora's Mask.

Opublikowano

No to co Ci szkodzi sprzedać ps4 i kupić wiiu/3ds? 

Opublikowano

No to co Ci szkodzi sprzedać ps4 i kupić wiiu/3ds? 

Nie sprzedaję swoich konsol.

Opublikowano

No to się męcz i płacz. :dunno:

Opublikowano

Polecam, nie wiadomo za ktore gry sie zlapac :banderas:

Opublikowano

No to się męcz i płacz. :dunno:

No i musze jeszcze w coopie ograć Bloodborne, także i tak. 

Opublikowano

Film co prawda ktoś zgrał w lekko kieprawej jakości jak nagrania z PS4 ale fragmenty z widokiem z kabiny miażdżą

CAŁY IRC TURLA SIĘ Z BEKI :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

lol, klapy muszo siedzieć na IRCu jak za czasów dominacji PS2  bo nie ma w co grać :D

Opublikowano

Nowy Eks - IRC 

Opublikowano

Gimby używają fejsbuk mesendżera i myślą, że są fajne :facepalmz:

Opublikowano

obejrzyjcie se tam na tym IRCu jak wygląda racer 60fps, bo nieprędko zagracie w taki  (o ile kiedykolwiek)

Opublikowano

Poprostu piekne :banderas:

A klapom zostaje rozmyty do granic mozliwosci Blurclub, gdzie jak nie ma deszczu to grafika z PS3 :kaz:

Opublikowano

obejrzyjcie se tam na tym IRCu jak wygląda racer 60fps, bo nieprędko zagracie w taki  (o ile kiedykolwiek)

Patrzę i jedyne co widzę poza świrem w rękawiczkach, to wyłączony v-sync i grafę z Dirt 3.

Opublikowano

No nic dziwnego, że 60 fps skoro gra wygląda słabiutko.

Opublikowano

Lubie Codemasters ale szkoda ze ciagle jada na silniku z Operation Flashpoint. 

Opublikowano

No cóż. Pocieszam się, że to betoniarnia :)

Opublikowano

Nowy Eks - IRC 

w ogóle IRC w 2015 xD tam chyba zostali sami starzy ludzie i patologia pokroju Lemusa

Edytowane przez UberAdi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.