Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale japa mialeś przestać pisać w cw

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ograniczyc pisanie co robie weganski pomiocie, atencjuszu warzywny z slaba psycha, ktory od razu pobiegl pisac na inne forum bo przeciez tam tez ktos obrazal jego ukochane gierki w miedzy czasie grajac dzien w dzien do upadlego w ponoc turbo rakowego batmana

Opublikowano

ej nie róbcie oftopu, tu jest cw

Opublikowano

ograniczyc pisanie co robie weganski pomiocie, atencjuszu warzywny z slaba psycha, ktory od razu pobiegl pisac na inne forum bo przeciez tam tez ktos obrazal jego ukochane gierki w miedzy czasie grajac dzien w dzien do upadlego w ponoc turbo rakowego batmana

słaby to jesteś ty z tym swoim ograniczaniem pisania w cw a praktycznie dzien w dzien bronienie sony albo vity xd a potem latanie z mną mimo ze na nikogo pisze od dwoch lat

Opublikowano

Jezu, Bulduper wrócił (psycha Ci siadła kalafiorze? dziewczyna się znudziła? a może PS4 jednak ssie?), dalej obrażajo nintendo, CO TU SIE KIERWA WYPRAWIA 

Vita [*]

Opublikowano

Weź zjedz jakiegoś kotleta bo gwiazdorzysz bluber.

Opublikowano

bulduperkowi juz psycha siada, jezu jaki on slaby

Opublikowano

No wiadomo, tydzień bez forumka jadąc na samych brokułach koleś nie mógł wytrzymać psychicznie.

Wracaj do świata soi Bluber.

Opublikowano

z bluberem jak z bonerem - jeszcze nigdy nie bylo tak dobrze xDDDD

Opublikowano

Rzucili się jak 3 murloki na króla kruszora.

Opublikowano

Widać bluber zły, gdy głodny. Zjadłbyś już chociaż te chwasty na śniadanie, skoro kotletem gardzisz.

Opublikowano

Ja pyerdolę. Hav3n, gdzie jesteś?

Opublikowano

Hum japa bo mi woda w wannie wyschla.

Ja pyerdolę. Hav3n, gdzie jesteś?

:lapka:

Opublikowano

hum jak tam spotkanie z expertem i blacharą adim xD we trzech super zabawa bedzie co? :cool: 

Opublikowano

jeszcze trzech i bedą mogli założyć klub w driveklapie

Opublikowano

Hum japa bo mi woda w wannie wyschla.

Swojej kobiecie też ciągle powtarzasz, że jest sucha?

@bluber

Jutro mogę Ci zdać relację, skoro tak bardzo Cię to interesuje. :ogor:

Opublikowano

No proszę do czego doprowadziła dominacja sony jak za czasów ps2.  Xboty i nintedozboki walczą ze sobą o okruchy z pańskiego stołu.

Opublikowano

No proszę do czego doprowadziła dominacja sony jak za czasów ps2.  Xboty i nintedozboki walczą ze sobą o okruchy z pańskiego stołu.

Lepiej idź zakisić ogóra w Bluberze, oboje będziecie zadowoleni. 

Opublikowano

Jutro mogę Ci zdać relację, skoro tak bardzo Cię to interesuje. :ogor:

7sb8xvz.gif

Opublikowano
Desertification is a type of land degradation in which a relatively dry land region becomes increasingly arid, typically losing its bodies of water as well as vegetation and wildlife.[2] It is caused by a variety of factors, such as climate change and hum activities.

https://en.wikipedia.org/wiki/Desertification

Mam nadzieje ze jak pojade na urlop w sierpniu to bede mial do czego wracac  :dog:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Niczego nie mogę Ci obiecać, Smyku. :sir:

Opublikowano

Haven co ty masz za bandę randomów w sygnaturze? Davosa z GoT kojarzę, a reszta?

Opublikowano

To takie zachodnie kitajce tylko ze umia robic gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.