Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Sciagaja sie, wystarczy ze jak Xa zostawiasz ja w trybie uspienia. Nawet przez strone z pracy mozesz sobie zarzadzac tym co ma Ci konsola sciagac. Suteq - Asasyn potrzebowal pobrania calej gry przez siec ^^

Srednie patche na Xboxie (Forza, zombiaki) - 13Gb ? No nie zdarzaja sie takie na PS4.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Izi i te jego haluny. PS4 bez instalacji i wielkich patchy. 20 gb aktualizacje na Xone XD Kolejny Mendrek.

Opublikowano

Izi widze mentalnie ciagle w 2013r XD.

Opublikowano

Przeciez to wy narzekacie ^^ na software, na z(pipi)ane porty, ktorych nikt nie chce kupic, na konsole, na mialka spolecznosc, w porownaniu z ta z 360tki (trudno by byla inna, skoro konsoli tez nikt nie kupuje), na grafike, "no mogli z tym pokazem Gearsow poczekac"! gwozdziem do trumny sa koledzy, ktorzy ogladajac nagrany gamplay z shareplaya w 720p twierdza, ze to gameplaye z potenych Pecetow xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Najwiekszy jak na razie patch mialem 6gb. Zanim gra sie zainsralowala do grywalnej wersji mialem to pobrane. To i tak szybciej niz instalacja+pobranie patcha z serwerow sony.

Co do spolecznosci to praktycznie codziennie siedzimy w kilka osob w grupie i w cos gramy. Czy to np. Titanfall czy gta.

No ale z izim nikt nie chcial grac to gada ze slaba spolecznosc. xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

uuf, ciesze sie ze naleze do tej wiekszej grupy osob, ktora nie ma problemow z transferem na PS4 i nie musze co 40 stron wklejac zjdec z Vity. ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Polecam sobie przypomnieć patcha do Dead Rising 3 czy Wolfensteina na Xboxa.

Opublikowano

I teoretyk sie przyplatal ;)

Opublikowano

Napisal Don, ktory DriveCluba calakuje w 1 dzien trzymajac ciagle wcisniety gaz na zakretach ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Vita i jej wifi to w ogóle karny kutas dla Sony, nie dość że automatycznie jest włączone oszczędzanie energii na wifi, to jeszcze to jest tak ch wykonane, że nawet remote play z 10 metrów potrafi rwać xD 

Opublikowano

Polecam sobie przypomnieć patcha do Dead Rising 3 czy Wolfensteina na Xboxa.

Figaro a który mamy rok 2003? :D co ty masz modem i neta liczonego w bitach? :P 10 GB to wcale nie tak dużo,  a dwa grę można odpalić w trakcie pobierania patcha.

Opublikowano

No bo podstawki DC po premierze ludzie wcale przez weeken nie konczyli, bo wiesz to taaaka potezna gra byla :)

Opublikowano

Vita i jej wifi to w ogóle karny kutas dla Sony, nie dość że automatycznie jest włączone oszczędzanie energii na wifi, to jeszcze to jest tak ch wykonane, że nawet remote play z 10 metrów potrafi rwać xD

Wszytskie te bezprzewodowe sieciowki to jakas kpina - i w PS4 i w Xboxie, a przez to nie jest az tak drogi komponent!
Opublikowano

Mam xo przez wifi i zawsze maxem idzie. No ale to MS. :banderas:

Opublikowano

Xbox w Japonii coraz lepiej, zamiast 100 sztuk dwa tygodnie temu, teraz osiągnął aż 201 :dynia:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Co za przegrywy, chociaż to i tak o 190 więcej niż w Polsce.  :kaz:

Opublikowano

No bo podstawki DC po premierze ludzie wcale przez weeken nie konczyli, bo wiesz to taaaka potezna gra byla :)

Nom , około 20h+ zeby przejechac wszystkie tury(podstawowe), a na wszystkie gwiazdki to pewnie z 25h+.

Tak jak to sam napisałes w temacie FM6

Nie grałes - nie masz prawa sie wypowiadac

Edytowane przez Welna

Opublikowano

No czyli tyle co ludzie graja w nowa gre przez dluzszy 3 dniowy weekend. Milo ze potwierdzacie wszystko co pisz heh.

Opublikowano

Zapomniałem, Dla Ciebie FM to seria generacji do ktorej fapujesz w kazdej wolnej chwili. Wielbisz ja i chwalisz na wszystkich frontach A jak sie potem okazuje

Oj będzie grane :) W sumie niepotrzebnie FM5 kupowałem. Jeszcze nie ruszone :P

Takzde ten tego STFU na temat racerów

Opublikowano

No i? Prawie wszystkie Forzy od X360 mam mocno ograne, więc co tu FM5 zmienia bo nie czaję?

To nie PS4 z jednym racerem od Sony trzeci rok na rynku  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To zmienia ze (pipi) jak to FM6 zmieniła sie wzgledem piatki. Jak to Poprawili Grafe , IQ , AA sratatata costam costam. A FM5 znasz tylko z YouTube

I przy okazji jedziesz Ficusia, ze na podstawie YouTube jego Opinia jakoby Carsy były lepsze "graficznie" od FM6 jest (pipi) warta i zeby sie nie wypowiadał.

Wiec trzymajac sie Twojej Retoryki  , Twoje zdanie na Temat FM6 / FM5 / DC i zapewne PCars,w ktore tez prawdopodobnie nie grałes mozna sobie wsadzic w du...

Edytowane przez Welna

Opublikowano

To zmienia ze (pipi) jak to FM6 zmieniła sie wzgledem piatki. Jak to Poprawili Grafe , IQ , AA sratatata costam costam. A FM5 znasz tylko z YouTube

I przy okazji jedziesz Ficusia, ze na podstawie YouTube jego Opinia jakoby Carsy były lepsze "graficznie" od FM6 jest (pipi) warta i zeby sie nie wypowiadał.

Wiec trzymajac sie Twojej Retoryki  , Twoje zdanie na Temat FM6 / FM5 / DC i zapewne PCars,w ktore tez prawdopodobnie nie grałes mozna sobie wsadzic w du...

Ale ameba z Ciebie XD No ale wiesz, mam FM5 i odpalałem grę i wiem jak wygląda first hand i jak odpalam direct feed z gamersyde, to widzę jakie są zmiany.

Dalej nie ogarniasz?

Opublikowano

Jeśli chodzi o racery to z botów polecam Colina. :cool::lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.