Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2015/05/01/the-nightmare-continues-as-halo-the-master-chief-collection-cancels-its-own-tournament/

but now over six months after launch, game-breaking issues still persist with 343’s Halo: The Master Chief collection. The latest debacle might be the game’s most embarrassing yet, as connectivity issues required 343 to shut down what was supposed to be their first official tournament earlier this week.

miesięcy

po

premierze

"tak gdzieś po miesiącu" xD

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

2wcf91c.jpg

:dafuq::obama:

Jeszcze trochę i Magisterki będą pisać

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Nie miałem od początku tego roku ani jednego "game breaking buga". No chyba, że oznacza to pojedyncze przypadki gdzie ktoś do jakiegoś party dołączyć nie mógł i trzeba było zmieniać party leadera. Nie można robić online turnieju nawet z powodu tak banalnych problemów. No ale jak ktoś ma galarete zamiast mózgu nadal będzie pisać, że gra nie działała przez pół roku.

Figaro na coraz lepszej drodze by stoczyć się do poziomu Lema i easyego.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie miałem od początku tego roku ani jednego "game breaking buga". No chyba, że oznacza to pojedyncze przypadki gdzie ktoś do jakiegoś party dołączyć nie mógł i trzeba było zmieniać party leadera. Nie można robić online turnieju nawet z powodu tak banalnych problemów. No ale jak ktoś ma galarete zamiast mózgu nadal będzie pisać, że gra nie działała przez pół roku.

Tak, tak, te ciągłe narzekania na neogafie, kilka miesięcy po premierze, to też oczywiście zmora, Sony płaciło i w ogóle to "mi tam działało".

Przypomina mi to kermita, który zawsze reaguje na posty "XBL padło" słowami "mi działa".

Opublikowano

Sprawa jest prosta, my sobie graliśmy w MCC bez większych problemów, a ty co chwilę na forumku ze wzwodem w gaciach wrzucałeś info jak to gra jest niegrywalna. 

Serio, twoje pjerdolenie na ten temat robi się już żenujące.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Moja klasyfikacja wygląda tak

7e3a1424ea06cbaeb7dda2eb639c53fb-98.jpg d31120073f909d2c034c09f91e7a5073-98.jpg 75376e6adf90b944acc3d7ecb6bc7e9d-98.jpg 54ded0c1f58efcd64960334458c82fe0-98.jpg

:kaz:        :banderas:         :kaz:             :dynia:

94c153cd998e2a348a86b49bbe4a70e0-98.jpg cd1081d9271ec36caf9072467f8f0d63-98.jpg 7911498cd055ffc9c71d64d0e427e2ee-98.jpg

:shieeet:               :dunno:              :dafuq: 

ad62b9b8e955b92bb79260fd00665369-98.jpg d0a439f673b6f0adbf4624ba24227ded-98.jpg 730d31ac34bd396ee8e6397b1163da57-98.jpg fb3ec566fa466eedf6809e35b163470d-98.jpg f712b549e79520a13e69632d6ba736e4-98.jpg 07a6c20459623e2ee6e6086fed399ed8-98.jpg 22e1a562b1195491e48d933826fb30ec-98.jpg 2bc506268ecfe699f8a16af1f6415aa6-98.jpg

:dafuq:           :dafuq:              :notbad:             :rayos:               :shieeet:             :gayos:               :fsg:             :reggie:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ej to jest moj sposob klasyfikowania gier ;f

Napisz MGS 3 > MGS 2 i jakim chcesz byc psiakiem :lapka:

MGS3>2

Buldog!

napisal :obama:

Opublikowano

Tak jak wasze zamazywanie porażki jaką jest ta kolekcja.

Opublikowano

http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2015/05/01/the-nightmare-continues-as-halo-the-master-chief-collection-cancels-its-own-tournament/

but now over six months after launch, game-breaking issues still persist with 343’s Halo: The Master Chief collection. The latest debacle might be the game’s most embarrassing yet, as connectivity issues required 343 to shut down what was supposed to be their first official tournament earlier this week.

miesięcy

po

premierze

napisali "game-breaking issues" ale żadnego z nazwy nie wymienili.

twój foruming to porażka i nie powinieneś tu w ogóle nic pisać, bluber nawdychał się mocarza to zrobił ci amnestię, gdyby nie on to dalej byś ryczał w poduszkę z wymalowanym Linkiem bo nie mogłeś pisać na forum.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Tak jak wasze zamazywanie porażki jaką jest ta kolekcja.

Figarzo co powiesz na to, że do DriveCluba nadal nie wrzucili prywatnego lobby? Gra prawie rok od premiery a tutaj podstawowej funkcjonalnosci online nie ma, to samo z aplikacją do gry. Sami jestescie sobie winni bo kupujecie zbugowane gry i tyle. Ku.rwa żeby zrobić 10 patchy do gry i jeszcze gra chodziła jak gó.wno to trzeba być srogimi nieogarami - tak odnosnie kolejnego patcha do Wiedzmina ile to juz gb patchy mam dysku to nawet nie wiem. 

Opublikowano

miesięcy

po

premierze

napisali "game-breaking issues" ale żadnego z nazwy nie wymienili. Super dziennikarstwo, na poziomie forumingu figaro.

Pisali - problemy z połączeniem się do serwerów. Czarno na białym.

A że gadam o tej grze choć w nią nie grałem... Podobne do Twojego psioczenia na tytuły Ninny, które nigdy nie dotkniesz.

Opublikowano

Połączenie do jakich serverów Figaro ? Na czym to polega niby ?

Opublikowano

Połączenie do jakich serverów Figaro ? Na czym to polega niby ?

Turniej rozpoczął się w sobotę i kilka meczów rozegrano. Kolejne, zaplanowane na niedzielę, zostały jednak odwołane. Uczestnicy nie chcieli rywalizować przy zauważalnych kłopotach z połączeniem.

Bluber, ja nigdzie nie bronię DC. Ale pamiętam, że DC wyszło pierwsze i boty DZIEŃ W DZIEŃ aż sr.ali beką, że nie działa online. A jak się potem okazało, że naprawili wcześniej niż ich kolekcję Halo (którą pamiętam bociki się chwalili, jakie to będzie tiptop na premierę bo Halo, bo MS), to ja nie wiem jak można jeszcze wyjmować głowę z piasku po takim wstydzie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć jak wg Ciebie lub twoich źródeł wygląda problem z połączeniem do serwerów w Halo. Konkretów się nie doczekam bo nawet nie masz zielonego pojęcia jak to niby miałoby wyglądać. 

PS.  Nikt nie wybiela, 343I zyebało koncertowo, ale w przeciwieństwie do nieudaczników z Sony, szybko zareagowali i w ramach rekompensaty dali za freeko kolejny remaster.

Opublikowano

No a Sory dalo 10 miesiecy pozniej PS+ Edition wiec przym ryj Ins taknieok  :kaz:

Opublikowano

Figaro piszący rozprawki o szczegółach problemów z kodem sieciowym MCC nie mając nawet konsoli XD

No trochę trudno pisać jak w okresie od X do Y działały rozgrywki sieciowe jak się żadnego meczu nie rozegrało samemu :P

Opublikowano

Figaro pewnie fapował ze szczęścia jak o tym przeczytał na neogafie   :dynia:

Opublikowano

Ten cień psa xD

Dzięki.

Opublikowano

Ciezko bulldoga przerobic, z reguly w kulke sie zamienia xD

Jeszcze mnie to kusi: :dog:

Opublikowano

Figaro, ale prywatne lobby nadal nie działa w DC oraz ps+ edycja wyszła jakoś miesiąc dwa temu dopiero kiedy miała być na start ps4 w 2013 i sony żadnej rekompensaty nie dało (oprócz dwóch czy trzech ochłapów w DLC) jeszcze do tego beszczelni byli na tyle żeby pokazać cały plan wydawniczy jak to DC edycja pudełkowa będzie pocięta a gra skoro była promowana jako scigałka społecznosciowa (w ktorej nawet aplikacji na telefon jeszcze nie wypuscili xD) to przy tym blamażu z niedziałajacymi serwerami powinni całą zawartość SP dać za free dla każdego kto kupił to day one. Przeciez grałem to jakies 2 miesiące temu i tez nadal się zdarzały problemy z serwerami i to jest beka. W MCC nie grałem wiec sie nie wypowiadam w przeciwniestwie do ciebie. 

Opublikowano

Na gafie pisali ze Dc działa ok.

Opublikowano

ok cofam moje słowa :hi: ide na piwko meczyk koledzy costamcostam 24/7 cw beka z was pozdrawiam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.