Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ty jesteś znacznie niżej odpadzie. 

:lapka:

Gdybyś miał świadomość gdzie ja jestem, posty do mnie pisałbyś stojąc na baczność.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Idź do spania, bo ci mama zaraz wpier.doli.

No i ? to teraz wbij do tematu i przeczytaj moja opinie o tej grze.

No mimo, że to kasztan to i tak grałeś aż platynę wbiłeś. :dog:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zeby mieć platyne w orderze wystarczy przejść gre.

Co zajmuje cale 6h.

Suteq - nie chce mi sie nawet tlumaczyc zakladu zwiazanego z ta platyna, ale gdyby Figus odwiedzil temat to moze by sie nie nacial, bo gre pozyczylem od kumpla ze sklepu 3-4 dni przed oficjalna sprzedaza?

I jasne, rozumiem, ze niektorym gra moze sie podobala (sam np. przy Ryse po ciezkim tygodniu odpoczywalem), niektorzy Knacka przechodzili 6 razy, niektore boty nawet go w CW bronily (i w cale nie pisze tutaj o Macku!), ale skoro w temacie niemal wszyscy pisza, ze gra nie jest warta kupna, to nie wiem jak mozna sie dac naciac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale to nie ma znaczenia, czy kupiłeś, pożyczyłeś czy ukradłeś.

Znaczenie ma to, że mimo tego, że wiedziałeś jaki to jest kupsztal i tak grałeś dalej bo łatwa platyna. Granie na siłę - to jest dla mnie BEKA. 

Miałem z Family Sharing za darmo do ogrania Mordor, pograłem chyba z 2h i więcej nie wróciłem, bo kupsztal. Po co miałbym to przechodzić skoro cierpiałem grając w to? 

Opublikowano

Czepianie się o platynę w Orderze to jak czepiać się, że ktoś splatynował Walking Dead :teehee: Grasz i wpada (chyba, że jakimś cudem ominiesz znajdźkę - jak ja :P).

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Szczurek no niezbyt. TWD każdy wiedział czym jest, każdy wiedział, że to stawia na wybory i scenariusz, a to jest dobre. Gameplay każdy wiedział, że jest słaby. Darmowa platyna to tylko dodatek.

Order był robiony na mesjasza(xD), a wyszło guwno z qte i połowa gry to scenki. No c'mon. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

- nawet nie zremasterowane Banjoo i Concer do grania w oknie xDDDD  

szanuję banjoo i cockera, ale serio szkoda grać w nie w oknie. :(

Szkoda, ze w Banjo nie gra się w oknie. Szkoda, że dwie pierwsze części są zremasterowane (były już wcześniej). Szkoda, że sam się orasz.

Serio? To jest tak bardzo dobra wiadomość że w choyu mam twoją złośliwość. :3 Za takie grosze chętnie zakupię krążek. 

WRÓĆ...

Nie ma full screena, wszystkie gry sprzed X360ki mają ramki z grafiką z gry, więc wyglądają całkiem całkiem. 

Na potrzeby tej kolekcji zremasterowali jedynie Grabbed by the Ghoulies.

tumblr_lrl1md6QD31qdlkgg.gif

Opublikowano

suteq - ta gre przechodzisz i masz platyne, a przejscie zajmuje 2 wieczory.

Do platyny powtorzylem przedostani rozdzial i zajrzalem w 3 szafki.

Nie jest to gra 2/10 przy ktorej czlowiek chce zwymiotowac - z ciekawosci przeszedlem, jak Ryse (z ta roznica ze w Ryse sie zdecydowanie lepiej bawilem)

No i Order zmeczyl mniej zdecydowanie mniej niz Mordor, ktorego takze po 2h wystawilem na sprzedaz (a to przeciez tez dla niektorych byl mesjasz gier video)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ins mam nadzieję że nie będziesz się wykręcał jak piskorz że ramka to przecież nie to samo co okno, gdy każdy średnio ogarnięty domyśli się że chodziło mi o full screen.  :turned:

Opublikowano

nobody 

udlaw sie 

Opublikowano

.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zeby mieć platyne w orderze wystarczy przejść gre.

Co zajmuje cale 6h.

Suteq - nie chce mi sie nawet tlumaczyc zakladu zwiazanego z ta platyna, ale gdyby Figus odwiedzil temat to moze by sie nie nacial, bo gre pozyczylem od kumpla ze sklepu 3-4 dni przed oficjalna sprzedaza?

I jasne, rozumiem, ze niektorym gra moze sie podobala (sam np. przy Ryse po ciezkim tygodniu odpoczywalem), niektorzy Knacka przechodzili 6 razy, niektore boty nawet go w CW bronily (i w cale nie pisze tutaj o Macku!), ale skoro w temacie niemal wszyscy pisza, ze gra nie jest warta kupna, to nie wiem jak mozna sie dac naciac.

U Down też pożyczysz od kumpla ze sklepu?

Opublikowano

Nobody co ty ćpasz ? 

Banjo-Kazooie to remaster, zrobiony dla X360, 1080p/60fps, Banko-Tooie to samo, Nuts&Bolts upscalowane do 1080p (720p/30fps). Wszystkie w pełnym oknie, żadnym ramek. Przestań się orać klapie xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie UD kupuje, ale czekam na wstepne opinie, bo w kolejce 2 podobno bardzo dobre polskie tytuly (Zaginiecie Ehthana Cartera i Rapture), ktorymi tutaj sie przeciez gardzi.

Edytowane przez easye

Opublikowano

@Ins do choya przecież sami tak piszecie ulungi 

Nie ma full screena, wszystkie gry sprzed X360ki mają ramki z grafiką z gry, więc wyglądają całkiem całkiem. 

ja się pytam co to gurwa jest?  :we_need_to_go_deeper:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

dikaprio brzydal 

:kaz:

Opublikowano

Nie wiem czego naćpał się copper, ale nie ma racji. Wszystko z X360 w pełnym oknie, Banjosy zremaserowane też, Grabbed by the Ghoulies nowy remaster specjalnie dla tej składanki, do tego Jet Force Gemini z N64 włączasz w opcjach gry widescreen i nie masz ramek. 

Jak zwykle nie masz o czymś pojęcia ale się produkujesz ;] Skup się na TLoU i Anczarted lepiej xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

@Ins do choya przecież sami tak piszecie ulungi 

ja się pytam co to gurwa jest?  :we_need_to_go_deeper:

to po prostu jest twoja niewiedza i ograniczenie sie do jednej platformy :yao:

Opublikowano

Nobody co ty ćpasz ? 

Banjo-Kazooie to remaster, zrobiony dla X360, 1080p/60fps, Banko-Tooie to samo, Nuts&Bolts upscalowane do 1080p (720p/30fps). Wszystkie w pełnym oknie, żadnym ramek. Przestań się orać klapie xD

Chyba było napisane, łbie, wszystko sprzed 360, nie? Remaster z 360 ≠ gry sprzed 360. Jak coś jest na 360, to chyba logiczne, że leci na emulatorze wstecznej kompatybilności. Logiczne przynajmniej dla myślących. Boże, co za buc.

Opublikowano

Nie wiem czego naćpał się copper, ale nie ma racji. Wszystko z X360 w pełnym oknie, Banjosy zremaserowane też, Grabbed by the Ghoulies nowy remaster specjalnie dla tej składanki, do tego Jet Force Gemini z N64 włączasz w opcjach gry widescreen i nie masz ramek. 

A czego ty się naćpałeś pisząc w temacie Rare Replay że żaden z nich nie został zremasterowany, by wyjechać mi w CW z tekstem ? xD

Szkoda, że dwie pierwsze części są zremasterowane (były już wcześniej). Szkoda, że sam się orasz.

Na potrzeby tej kolekcji zremasterowali jedynie Grabbed by the Ghoulies.

Proszę mnie natychmiast przeprosić za nie miłe słowa, wprowadzanie w błąd, oraz zrzucanie całej odpowiedzialności na użytkownika Copper.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

@Lem

Chyba baranie nobody pisał, że banjosy to nie remastery i trzeba grać w ramce. Umrzyj lamo.

@nobody

Wyraźnie napisałem, że "Na potrzeby tej kolekcji zremasterowali jedynie Grabbed by the Ghoulies." Ogarnij się i nie odwracaj kota ogonem jednoplatformowcu.

Matko boska, czy tylko ja widzę jakie te klapy są smutne jak im się wytyka błąd. Przyznać się nie potrafią, czytać ze zrozumieniem też, no i oczywiście zerowa wiedza na temat, który się wypowiadają, Ciężkie musi być życie klapa.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jeszcze ze dwie edycje i koniecznie przypomnij nam, jaki jesteś za(pipi)isty.

Opublikowano

No tak, lepiej pisać dwa osobne posty, zamiast edytować i dopisać kolejną linijkę. Dopieprzajcie się dalej, kombinujcie, a i tak wychodzi na moje xD 

Opublikowano

figaro i izi dzis rzadza w CW

pierwszy pier.doli od rzeczy o DC - gierce co nawet chyba na oczy nie widzial skoro twierdzi, ze to symulator i ze gierka nie ma juz problemow z serwerami (pewnie nie ma prywatnych lobby, dalej nie zawsze dodaje do wyscigu ekipe w poczekalni, nie ma aplikacji na komorki bo sa zgryzliwi), drugi zaraz na zawal zejdzie bo ktos w CW napisze, ze sie dobrze bawi na xone

Nigdzie nie piszę, że GT i DC to jest to samo. Ja je wkładam do tego samego wora "nudne wyścigi". To nie to samo.

Opublikowano

Nie no leze, nobody nie potrafi doczytac do konca nawet jednozdaniowego posta ktorego sam cytuje XD

Opublikowano

Klapów od pewnego czasu wcale nie trzeba orać. Oni orają się sami...

30us2ae.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.