Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przyszłość w wykonaniu microsoftu? No to jedziemy - dynamiczne oświetlenie AD 2015:

61b2e2a50a8809d6c4553a3e3171251c.gif

Jak wam kuwa nie wstyd? :pawel:

No mówię, standardy z 2005 roku w 2015.

Nie, bo dedykowany One'owi Tomb Raider wypala gałki oczne. To samo śliczny Sunset Overdrive i świetne Ori. Ryse dalej rządzi graficznie.

<śmiech_waldusia>

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No mówię, standardy z 2005 roku w 2015.

"Jak kopiować to od najlepszych" pomyślało Sony i dlatego PSN celuje w jakość XboxLive.

Z oryginalnego Xboxa. CO JA MÓWIĘ, GORZEJ NIŻ NA PIERWSZYM XBOXIE xDDDDDDD

Sory, dalej najgorsza firma.

@YETI: jeszcze mi powiedz, że wymienione przeze mnie gry są brzydkie.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

I już zmiana tematu, ale przynajmniej dobrze, że zdajesz sobie sprawę, ze microsyf serwuję wam standardy z 2005.

Opublikowano

Tylko że mam w co grać więc wbijam w grafikę :yao:

W co tam grasz ciekawego w 2015?

Opublikowano

Ale zeby to zrozumieć trzeba byc świadomym graczem, a nie lemingiem

Tak tak rozumiem.

Halo,NG i do tego gierki na kompa, a na gacku RE,Eternal Darkness i SW. Istny pogrom tej całej masy różnorakich gier wydanych tylko na PS2.

Zdajesz sobie sprawę ze istnieje cos takiego jak gust, a spłycając exy na xboxa do halo,NG a kostki do re,ed i sw świadczy tylko o twojej ignorancji

Chociaz mam nadzieje ze to tylko tak na potrzeby CW

I właśnie tym się różnimy w ocenie rzeczywistości Kubuś. 

Ja hejtuje sobie marki i gatunki w które mam wbite, ale poza dissami szanuje te gry jako dobre w swojej klasie, plus nie pjerolę kocopołów o jakości większości exów 360-tki, zaliczajac ich marny procent (np. Gearsy, PGR3&4, FH). Wy bardzo często znacie gry konkurencji niekoniecznie najlepsze, ale najpopularniejsze. 

Zróbmy eksperyment i zapytajmy które z Top 10 najlepszych gier na ps2 ograłeś, a ty powiedz mi dlaczego (np.) tylko Tekken 5 :reggie: 

Własny gust jako jedyny słuszny wyznacznik... To ja już serio wolę suchą śr. z MC niż gust który nierzadko bywa tu choyowy. 

Opublikowano

Ostatnia gra powyżej średniej 90 wyszła w 2011 roku, a graficznie nadal siedzą w 2005 roku. Beka x-złomu, dobry ból dupy bociarni xDDD.

Opublikowano

Ale ten Xbox live zapiiierdala dziś fantastycznie.

Najpierw 300 MB patcha do xbona, które ściągnąłem w 15 min i instalacja trwała drugie tyle.

Chcesz sobie popykac w fifke a tu podanie trwa 5 sekund i piłkarze robią telepoty :D

The following service is experiencing issues

Social and gaming

Najlepsza usługa sieciowa i serwis........

Opublikowano

Ale zeby to zrozumieć trzeba byc świadomym graczem, a nie lemingiem

Tak tak rozumiem.

Halo,NG i do tego gierki na kompa, a na gacku RE,Eternal Darkness i SW. Istny pogrom tej całej masy różnorakich gier wydanych tylko na PS2.

Zdajesz sobie sprawę ze istnieje cos takiego jak gust, a spłycając exy na xboxa do halo,NG a kostki do re,ed i sw świadczy tylko o twojej ignorancji

Chociaz mam nadzieje ze to tylko tak na potrzeby CW

I właśnie tym się różnimy w ocenie rzeczywistości Kubuś.

Ja hejtuje sobie marki i gatunki w które mam wbite, ale poza dissami szanuje te gry jako dobre w swojej klasie, plus nie pjerolę kocopołów o jakości większości exów 360-tki, zaliczajac ich marny procent (np. Gearsy, PGR3&4, FH). Wy bardzo często znacie gry konkurencji niekoniecznie najlepsze, ale najpopularniejsze.

Zróbmy eksperyment i zapytajmy które z Top 10 najlepszych gier na ps2 ograłeś, a ty powiedz mi dlaczego (np.) tylko Tekken 5 :reggie:

Własny gust jako jedyny słuszny wyznacznik... To ja już serio wolę suchą śr. z MC niż gust który nierzadko bywa tu choyowy.

No jasne że gry bierze sie pod własny gust, a nie cyferki z mc, na tym min polega bycie świadomym graczem

Wymień mi te top 10 najlepszych gier na ps2 to powiem ci w które grałem

Opublikowano

Tylko że mam w co grać więc wbijam w grafikę :yao:

W co tam grasz ciekawego w 2015?

Opublikowano

No jasne że gry bierze sie pod własny gust, a nie cyferki z mc, na tym min polega bycie świadomym graczem

no ok, ale nie autorytetem. za każdym razem kiedy słyszę w tym temacie że na sprzęcie x jedynymi dobrymi gierkami były/są tytuły x,y, z to zastanawiam się czemu ma służyć taka manifestacja, bo chyba nie ustalenia prawdy, kiedy jeszcze typ to "ustalający" nie ograł nawet 20% produkcji które np. ja uważam za najlepsze. ¯\_(ツ)_/¯

wiesz mam nadzieję że nie było to jak moje 15-30 minutowe spotkanie z FH i FM4 :reggie:

zawężając do exów:

Dragon Quest VIII

Tekken 5

Fatal Frame 2

Valkyrie Profile 2 Silmeria

Okami

Persona 4

Trzeci Metal w wersji Subsistence (już wiem że nie)

DMC3

God Of War 2

Shadow Of The Colossus

FFX

Opublikowano

Dragon Quest VIII

Tekken 5

Fatal Frame 2

Okami

Persona 4

DMC3

God Of War 2

Shadow Of The Colossus

FFX

Eh,człowiek patrzy na liste tych gierek i żal się robi jak się Sony i sama branża stoczyła na przestrzeni lat. Tyle świetnych tytułów i to w ciągu jednej generacji i na jednej platformie. Teraz to człowiek by musiał mieć ze 3-4sprzęty do grania by ogarnąć co lepsze kąski w zalewie góvna.

Opublikowano

Dragon Quest VIII

Tekken 5

Fatal Frame 2

Okami

Persona 4

DMC3

God Of War 2

Shadow Of The Colossus

FFX

Eh,człowiek patrzy na liste tych gierek i żal się robi jak się Sony i sama branża stoczyła na przestrzeni lat. Tyle świetnych tytułów i to w ciągu jednej generacji i na jednej platformie. Teraz to człowiek by musiał mieć ze 3-4sprzęty do grania by ogarnąć co lepsze kąski w zalewie góvna.

Dragon Quest XI

Tekken 7

Persona 5

MGS V

God of War 4

TLG

FF XV

Wszystko będzie do ogrania na PS4 i to w pierwszej połowie żywota konsoli. Naprawdę jest AŻ TAK ŹLE?

Opublikowano

Dragon Quest VIII

Tekken 5

Fatal Frame 2

Okami

Persona 4

DMC3

God Of War 2

Shadow Of The Colossus

FFX

Dragon Quest XI

Tekken 7

Persona 5

MGS V

God of War 4

TLG

FF XV

Wszystko będzie do ogrania na PS4 i to w pierwszej połowie żywota konsoli. Naprawdę jest AŻ TAK ŹLE?

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie
Opublikowano

Dragon Quest XI 3ds/PS4

Tekken 7  PS4/Xone/ pewnie i PC

Persona 5  Ps3/PS4

MGS V    PS3/X360/PS4/Xone/PC

FF XV  PS4/Xone i pewnie po czasie PC

Mi chodzi o "EXY", a nie gierki jakie ogram na innym sprzęcie.

Opublikowano

Dragon Quest VIII

Tekken 5

Fatal Frame 2

Okami

Persona 4

DMC3

God Of War 2

Shadow Of The Colossus

FFX

Dragon Quest XI

Tekken 7 - bijatyka nikogo

Persona 5 - najpierw niech to zlokalizują, bo niby ma wyjść w tym roku a nawet daty premiery nie podali... Dodatkowo wychodzi również na ps3.

MGS V - multiplatforma, która najlepiej wygląda na PC

God of War 4 - gdzie zapowiedź? 

TLG - to i tak będzie gniot na miare Duke'a

FF XV - Gdzie data premiery? Gra wychodzi zresztą również na xo. 

Pytasz się Naprawdę jest aż tak źle? No (pipi) nie jest... 2 lata na rynku, a Sony wypuściło JEDNEGO EXA wartego uwagi.

(pipi) to nawet nie jest śmieszne. Gdyby to była poprzednia generacja, to mogliby już bankrutować. 

Więc tak 2 lata po premierze ps3 w NA/EU

- Uncharted

- LBP 

- Heavenly Sword

- MotorStorm: Pacific Rift

- Resistance

- Ratchet & Clank Future: Quest for Booty

- Valkyria Chronicles

Zaraz potem wyszedł MGS4 i kz2 po kilku miesiącach.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Mi chodzi o "EXY", a nie gierki jakie ogram na innym sprzęcie.

Aha. A ja myślałem, że chodzi o to, żeby mieć w co grać :dunno:

Opublikowano

Nobodylikeyou dmc, mgs to nie exy bo mogę ograć je na xboxie a okami jest na wii :cool:

Opublikowano

Aha, mi właśnie chodziło o czasy PS2/X1. Bo też ta lista gierek z poprzedniej strony dotyczyła PS2.

Opublikowano

no ok, ale nie autorytetem. za każdym razem kiedy słyszę w tym temacie że na sprzęcie x jedynymi dobrymi gierkami były/są tytuły x,y, z to zastanawiam się czemu ma służyć taka manifestacja, bo chyba nie ustalenia prawdy, kiedy jeszcze typ to "ustalający" nie ograł nawet 20% produkcji które np. ja uważam za najlepsze. ¯\_(ツ)_/¯

wiesz mam nadzieję że nie było to jak moje 15-30 minutowe spotkanie z FH i FM4 :reggie:

zawężając do exów:

Dragon Quest VIII

Tekken 5

Fatal Frame 2

Okami

Persona 4

DMC3

God Of War 2

Shadow Of The Colossus

FFX

Dmc i god of war ograne skończone

Nawet sobie kupiłem zestaw dmc na x360 bo to elegancka gierka

FFX grane ale nie skończone

Persona 4 mam na vicie ale nie chce mi sie w to grac

Z tej listy żałuje jedynie okami

Reszta to meh

Dla mnie serio Sony ma bardzo mało do zaoferowania bo jezeli chodzi o chińskie gierki to przodują te które wychodziły / wychodzą na Nintendo

A gierki zachodnie to wiadomo tylko xbox <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.