Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przyszłość w wykonaniu microsoftu? No to jedziemy - dynamiczne oświetlenie AD 2015:

61b2e2a50a8809d6c4553a3e3171251c.gif

Jak wam kuwa nie wstyd? :pawel:

No mówię, standardy z 2005 roku w 2015.

Nie, bo dedykowany One'owi Tomb Raider wypala gałki oczne. To samo śliczny Sunset Overdrive i świetne Ori. Ryse dalej rządzi graficznie.

<śmiech_waldusia>

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No mówię, standardy z 2005 roku w 2015.

"Jak kopiować to od najlepszych" pomyślało Sony i dlatego PSN celuje w jakość XboxLive.

Z oryginalnego Xboxa. CO JA MÓWIĘ, GORZEJ NIŻ NA PIERWSZYM XBOXIE xDDDDDDD

Sory, dalej najgorsza firma.

@YETI: jeszcze mi powiedz, że wymienione przeze mnie gry są brzydkie.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

I już zmiana tematu, ale przynajmniej dobrze, że zdajesz sobie sprawę, ze microsyf serwuję wam standardy z 2005.

Opublikowano

Tylko że mam w co grać więc wbijam w grafikę :yao:

W co tam grasz ciekawego w 2015?

Opublikowano

Ale zeby to zrozumieć trzeba byc świadomym graczem, a nie lemingiem

Tak tak rozumiem.

Halo,NG i do tego gierki na kompa, a na gacku RE,Eternal Darkness i SW. Istny pogrom tej całej masy różnorakich gier wydanych tylko na PS2.

Zdajesz sobie sprawę ze istnieje cos takiego jak gust, a spłycając exy na xboxa do halo,NG a kostki do re,ed i sw świadczy tylko o twojej ignorancji

Chociaz mam nadzieje ze to tylko tak na potrzeby CW

I właśnie tym się różnimy w ocenie rzeczywistości Kubuś. 

Ja hejtuje sobie marki i gatunki w które mam wbite, ale poza dissami szanuje te gry jako dobre w swojej klasie, plus nie pjerolę kocopołów o jakości większości exów 360-tki, zaliczajac ich marny procent (np. Gearsy, PGR3&4, FH). Wy bardzo często znacie gry konkurencji niekoniecznie najlepsze, ale najpopularniejsze. 

Zróbmy eksperyment i zapytajmy które z Top 10 najlepszych gier na ps2 ograłeś, a ty powiedz mi dlaczego (np.) tylko Tekken 5 :reggie: 

Własny gust jako jedyny słuszny wyznacznik... To ja już serio wolę suchą śr. z MC niż gust który nierzadko bywa tu choyowy. 

Opublikowano

Ostatnia gra powyżej średniej 90 wyszła w 2011 roku, a graficznie nadal siedzą w 2005 roku. Beka x-złomu, dobry ból dupy bociarni xDDD.

Opublikowano

Ale ten Xbox live zapiiierdala dziś fantastycznie.

Najpierw 300 MB patcha do xbona, które ściągnąłem w 15 min i instalacja trwała drugie tyle.

Chcesz sobie popykac w fifke a tu podanie trwa 5 sekund i piłkarze robią telepoty :D

The following service is experiencing issues

Social and gaming

Najlepsza usługa sieciowa i serwis........

Opublikowano

Ale zeby to zrozumieć trzeba byc świadomym graczem, a nie lemingiem

Tak tak rozumiem.

Halo,NG i do tego gierki na kompa, a na gacku RE,Eternal Darkness i SW. Istny pogrom tej całej masy różnorakich gier wydanych tylko na PS2.

Zdajesz sobie sprawę ze istnieje cos takiego jak gust, a spłycając exy na xboxa do halo,NG a kostki do re,ed i sw świadczy tylko o twojej ignorancji

Chociaz mam nadzieje ze to tylko tak na potrzeby CW

I właśnie tym się różnimy w ocenie rzeczywistości Kubuś.

Ja hejtuje sobie marki i gatunki w które mam wbite, ale poza dissami szanuje te gry jako dobre w swojej klasie, plus nie pjerolę kocopołów o jakości większości exów 360-tki, zaliczajac ich marny procent (np. Gearsy, PGR3&4, FH). Wy bardzo często znacie gry konkurencji niekoniecznie najlepsze, ale najpopularniejsze.

Zróbmy eksperyment i zapytajmy które z Top 10 najlepszych gier na ps2 ograłeś, a ty powiedz mi dlaczego (np.) tylko Tekken 5 :reggie:

Własny gust jako jedyny słuszny wyznacznik... To ja już serio wolę suchą śr. z MC niż gust który nierzadko bywa tu choyowy.

No jasne że gry bierze sie pod własny gust, a nie cyferki z mc, na tym min polega bycie świadomym graczem

Wymień mi te top 10 najlepszych gier na ps2 to powiem ci w które grałem

Opublikowano

Tylko że mam w co grać więc wbijam w grafikę :yao:

W co tam grasz ciekawego w 2015?

Opublikowano

No jasne że gry bierze sie pod własny gust, a nie cyferki z mc, na tym min polega bycie świadomym graczem

no ok, ale nie autorytetem. za każdym razem kiedy słyszę w tym temacie że na sprzęcie x jedynymi dobrymi gierkami były/są tytuły x,y, z to zastanawiam się czemu ma służyć taka manifestacja, bo chyba nie ustalenia prawdy, kiedy jeszcze typ to "ustalający" nie ograł nawet 20% produkcji które np. ja uważam za najlepsze. ¯\_(ツ)_/¯

wiesz mam nadzieję że nie było to jak moje 15-30 minutowe spotkanie z FH i FM4 :reggie:

zawężając do exów:

Dragon Quest VIII

Tekken 5

Fatal Frame 2

Valkyrie Profile 2 Silmeria

Okami

Persona 4

Trzeci Metal w wersji Subsistence (już wiem że nie)

DMC3

God Of War 2

Shadow Of The Colossus

FFX

Opublikowano

Dragon Quest VIII

Tekken 5

Fatal Frame 2

Okami

Persona 4

DMC3

God Of War 2

Shadow Of The Colossus

FFX

Eh,człowiek patrzy na liste tych gierek i żal się robi jak się Sony i sama branża stoczyła na przestrzeni lat. Tyle świetnych tytułów i to w ciągu jednej generacji i na jednej platformie. Teraz to człowiek by musiał mieć ze 3-4sprzęty do grania by ogarnąć co lepsze kąski w zalewie góvna.

Opublikowano

Dragon Quest VIII

Tekken 5

Fatal Frame 2

Okami

Persona 4

DMC3

God Of War 2

Shadow Of The Colossus

FFX

Eh,człowiek patrzy na liste tych gierek i żal się robi jak się Sony i sama branża stoczyła na przestrzeni lat. Tyle świetnych tytułów i to w ciągu jednej generacji i na jednej platformie. Teraz to człowiek by musiał mieć ze 3-4sprzęty do grania by ogarnąć co lepsze kąski w zalewie góvna.

Dragon Quest XI

Tekken 7

Persona 5

MGS V

God of War 4

TLG

FF XV

Wszystko będzie do ogrania na PS4 i to w pierwszej połowie żywota konsoli. Naprawdę jest AŻ TAK ŹLE?

Opublikowano

Dragon Quest VIII

Tekken 5

Fatal Frame 2

Okami

Persona 4

DMC3

God Of War 2

Shadow Of The Colossus

FFX

Dragon Quest XI

Tekken 7

Persona 5

MGS V

God of War 4

TLG

FF XV

Wszystko będzie do ogrania na PS4 i to w pierwszej połowie żywota konsoli. Naprawdę jest AŻ TAK ŹLE?

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie
Opublikowano

Dragon Quest XI 3ds/PS4

Tekken 7  PS4/Xone/ pewnie i PC

Persona 5  Ps3/PS4

MGS V    PS3/X360/PS4/Xone/PC

FF XV  PS4/Xone i pewnie po czasie PC

Mi chodzi o "EXY", a nie gierki jakie ogram na innym sprzęcie.

Opublikowano

Dragon Quest VIII

Tekken 5

Fatal Frame 2

Okami

Persona 4

DMC3

God Of War 2

Shadow Of The Colossus

FFX

Dragon Quest XI

Tekken 7 - bijatyka nikogo

Persona 5 - najpierw niech to zlokalizują, bo niby ma wyjść w tym roku a nawet daty premiery nie podali... Dodatkowo wychodzi również na ps3.

MGS V - multiplatforma, która najlepiej wygląda na PC

God of War 4 - gdzie zapowiedź? 

TLG - to i tak będzie gniot na miare Duke'a

FF XV - Gdzie data premiery? Gra wychodzi zresztą również na xo. 

Pytasz się Naprawdę jest aż tak źle? No (pipi) nie jest... 2 lata na rynku, a Sony wypuściło JEDNEGO EXA wartego uwagi.

(pipi) to nawet nie jest śmieszne. Gdyby to była poprzednia generacja, to mogliby już bankrutować. 

Więc tak 2 lata po premierze ps3 w NA/EU

- Uncharted

- LBP 

- Heavenly Sword

- MotorStorm: Pacific Rift

- Resistance

- Ratchet & Clank Future: Quest for Booty

- Valkyria Chronicles

Zaraz potem wyszedł MGS4 i kz2 po kilku miesiącach.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Mi chodzi o "EXY", a nie gierki jakie ogram na innym sprzęcie.

Aha. A ja myślałem, że chodzi o to, żeby mieć w co grać :dunno:

Opublikowano

I dlatego beka z jednoplatformowców. Nie będę wytykał palcami.

Opublikowano

Nobodylikeyou dmc, mgs to nie exy bo mogę ograć je na xboxie a okami jest na wii :cool:

Opublikowano

Aha, mi właśnie chodziło o czasy PS2/X1. Bo też ta lista gierek z poprzedniej strony dotyczyła PS2.

Opublikowano

no ok, ale nie autorytetem. za każdym razem kiedy słyszę w tym temacie że na sprzęcie x jedynymi dobrymi gierkami były/są tytuły x,y, z to zastanawiam się czemu ma służyć taka manifestacja, bo chyba nie ustalenia prawdy, kiedy jeszcze typ to "ustalający" nie ograł nawet 20% produkcji które np. ja uważam za najlepsze. ¯\_(ツ)_/¯

wiesz mam nadzieję że nie było to jak moje 15-30 minutowe spotkanie z FH i FM4 :reggie:

zawężając do exów:

Dragon Quest VIII

Tekken 5

Fatal Frame 2

Okami

Persona 4

DMC3

God Of War 2

Shadow Of The Colossus

FFX

Dmc i god of war ograne skończone

Nawet sobie kupiłem zestaw dmc na x360 bo to elegancka gierka

FFX grane ale nie skończone

Persona 4 mam na vicie ale nie chce mi sie w to grac

Z tej listy żałuje jedynie okami

Reszta to meh

Dla mnie serio Sony ma bardzo mało do zaoferowania bo jezeli chodzi o chińskie gierki to przodują te które wychodziły / wychodzą na Nintendo

A gierki zachodnie to wiadomo tylko xbox <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.