Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Multi w Killzłomie ani nie działa w 60 klatkach, ani nie jest w 1080p. 60 klatek wyciąga na pustych repsach chyba tylko xD

To wiem, ale trzeba docenić starania developera :Coolface:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ile raku w ostatnich stronach. Oczywiście źródłem są boty.

Wyciąć.

Opublikowano

Bot grający w nowe gry >>>>>>>>>>>>> stulejarz w nie nie grający i udający mądrego na forum.

Oryginalność to Ty musisz chyba czerpać z xboxowych exów.

Opublikowano

największe oszustwo tej generacji te 60fps w killzone, w multiplayerze framerate lata jak żyd po pustym sklepie

I co hejtujesz bo na Xbone masz gry first party w 60fps? Nie kop lezacego. Wyjdzie PS5 to Sony wyda wszystkie gry jako remastery w 60fps i bedziesz wtedy zazdroscic!

zaspoilowalem glowny motyw nowego KP

Opublikowano

Kolejny dzien, kolejny raz klapy wdeptane w ziemie

Gardzę wami

Gardzę wasza chińska firemka

Gardzę tym śmiesznym chłopkiem co chowa sie w kartonie na którym namalowana jest laska i strażnicy sie na to nabierają xD

Tfu tfu tfu

czuje dumę.tylko xbox

Opublikowano

Kolejny dzien, kolejny raz klapy wdeptane w ziemie

Gardzę wami

Gardzę wasza chińska firemka

Gardzę tym śmiesznym chłopkiem co chowa sie w kartonie na którym namalowana jest laska i strażnicy sie na to nabierają xD

Tfu tfu tfu

czuje dumę.tylko xbox

zapomniałeś jeszcze dodać, że strzelasz do zielonych potworków w kosmosie

co tu sie w ogole dzieje? nagonka na mgsa? wooooooot? 

Opublikowano

No bo przecież MGS jest chuyowy. 

Opublikowano

tak jak halo czy bardziej?

Opublikowano

Tak jak Okemi.

Opublikowano

Nie no, aż tak to nie.

Opublikowano

Czemu jak ktos pisze negatywne opinie o mgs to odrazu w ruch musi pójść obraza jakiegoś exa na xboxa ? Serio tak was to boli, takie macie kompleksy ? podświadomie myślicie ze mgs to ex i przez to pojawiają sie negatywne wypowiedzi na temat gier na xboxa ?

Opublikowano

Piękny ból dupki stulejarzy i sebixów.

Opublikowano

Czemu jak ktos pisze negatywne opinie o mgs to odrazu w ruch musi pójść obraza jakiegoś exa na xboxa ? Serio tak was to boli, takie macie kompleksy ? podświadomie myślicie ze mgs to ex i przez to pojawiają sie negatywne wypowiedzi na temat gier na xboxa ?

Naturalny odruch obronny klapa, nie wiem czemu się czepiasz. Aa beka ze zyebów mgsów, tą grą jarają się dzieci w wieku 10-13 lat.

Opublikowano

To nie ma nic do rzeczy,równie dobrze mozna obrażać multiplatformy 

Opublikowano

"Chowanie sie w kartonach,"- MGS 2015

maxresdefault.jpg

bIiplYg.gif

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

To nie ma nic do rzeczy,równie dobrze mozna obrażać multiplatformy

No ale jakoś nigdy nikt nie obraża multiplatformy tylko zawsze atak na exy xboxowe xD

Troche patologia, no ale najwidoczniej jest to czuły punkt i serduszko was boli z tego powodu

Opublikowano

MGS jak Halo moze sie nie podobac ale mowic ze gra jest (pipi)owa to trzeba byc dobrze (pipi)nietym.

Opublikowano

MGS jak Halo moze sie nie podobac ale mowic ze gra jest (pipi)owa to trzeba byc dobrze (pipi)nietym.

Nie porownuj tego kupsztala do Halo,zrozumiano ? :cool:

W Halo 5 dostajesz wszystkie nadchodzace DLC za darmo a w MGS co ? Mikrotransakcje co s(pipi)a tego raka raz na zawsze. Po drugie chowanie sie w kartonie uwazam za retardowe podejscie Konimy do tej serii, no ja (pipi)e MGS skonczyl sie juz dawno. Teraz to jest jakas padechlina dla casuali i hipsterow.

Opublikowano

Ukyo nie ma jakiegoś paragrafu żeby pozbyć się tego zyeba?

Opublikowano

Moze to nie prawda,co ? Gardze, tymi typkami z Konami. To juz nie to co kiedys. Spalic na stosie ta rakowa serie raz na zawsze ! Zaorac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.