Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ból dupy jednoplatformowca, który miał skończyć z cw a którego przegnali z gejonly i już tam nie piszę był tak silny, ze musiałeś latać za mną na nikogo jak mały piesek 

Opublikowano

ból dupy jednoplatformowca, który miał skończyć z cw a którego przegnali z gejonly i już tam nie piszę był tak silny, ze musiałeś latać za mną na nikogo jak mały piesek 

powiedział kalafiorek, który miał skończyć z forumingiem tutaj, ale zbyt słaba psychika nie pozwoliła :kaz: also, bluber wypominający atak na osoby trzecie jest co najmniej równie żałosny jak Yeti broniącego PS4 :dunno:

Opublikowano

synek ale nie wtrącaj się jak dorosli rozmawiają i wracaj do tych swoich grzybków

Opublikowano

ale weź się zamknij jak do mnie mówisz, dobrze? 

Opublikowano

Nadgracze właśnie smakują się w przepysznym Until Dawn (mega pozytywne opinie na forach), niebawem jeszcze Tearaway, na jesień ambitne Tomorrow Children, potem na przypomnienie Kolekcja Drejka z betą U4, a tu jeszcze przecież kandydat na GOTY Persona 5. A nawet nie wspomniałem o Disgaea 5 czy SOMA. Masakra.

Jasne, na xboxie jest więcej w tym roku gier AAA, ale to raczej takie przykłady gierek na chwilę, o których w 2016 roku nikt nie będzie pamiętał. 

Opublikowano

synek ale nie wtrącaj się jak dorosli rozmawiają i wracaj do tych swoich grzybków

ale weź się zamknij jak do mnie mówisz, dobrze?

cute-twin-toddlers-taekwondo-karate-figh

Edytowane przez Hum

Opublikowano

figaro znow widac byl na gafie

Opublikowano

figaro znow widac byl na gafie

I go mocarzem poczęstowali. 

Opublikowano

Halo 5 i Forza to gierki "na chwile"? xD

W czasie dominacji x360 gdy Halo 3 wpadlo do mojego czytnika to krecilo sie tam z malymi przerwami przez 1,5h, licze ze teraz bedzie podobnie :fsg:

Opublikowano

Coś krótko.

Opublikowano

Pomylilo mi sie z exami sony, sry

Chodzilo o poltorej roku, oczywiscie po tym okresie dalej kontynuowalem gre, ale gralem juz znacznie krocej jakies 3-4 w tygodniu

Opublikowano

Halo 5 i Forza to gierki "na chwile"? xD

W czasie dominacji x360 gdy Halo 3 wpadlo do mojego czytnika to krecilo sie tam z malymi przerwami przez 1,5h, licze ze teraz bedzie podobnie :fsg:

O kur.wa grubo, a te przerwy to na co? Wietrzenie pokoju z nadmiaru goracego powietrza? xD

Opublikowano

Dokladnie, o xboxa nalezalo dbac jak o kobiete i wiec dostarczanie swiezego powietrza bylo konieczne(wiadomo rrod i te sprawy)

BTW bylem wtedy nastolatkiem wygrywajacym zycie, wiec przykro mi ze nie moge sie rownac z waszymi nolifeowymi rekordami

Opublikowano

Kto by pomyślał, że czterema kandydatami na GOTY w tym roku będą trzy japońskie gry i jedna polska :obama:

Opublikowano

I w żadną z nich nie zagrasz. Jak można być takim przegrywem?

Opublikowano

Japonia wstaje z kolan, a przed nami TGS, ale będzie się działo. :banderas:

Opublikowano

dying light ok a te trzy japonskie?

Opublikowano

Spytaj Mazzeo, który jest większym przegrywem niż Figaro, bo on posiada konsole na której może w to zagrać, a wybiera guwna.

dying light ok a te trzy japonskie?

No Bloodborne i MGSV to na pewno.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Spytaj Mazzeo, który jest większym przegrywem niż Figaro, bo on posiada konsole na której może w to zagrać, a wybiera guwna.

Ale on umie strzelać do krasnali.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dokladnie, o xboxa nalezalo dbac jak o kobiete i wiec dostarczanie swiezego powietrza bylo konieczne(wiadomo rrod i te sprawy)

BTW bylem wtedy nastolatkiem wygrywajacym zycie, wiec przykro mi ze nie moge sie rownac z waszymi nolifeowymi rekordami

Ok, kolejny z pokolenia "xbox mojo pierwszo konsolo" namierzony. Trzeba zalozyc oddzial BotHound i wytropic reszte.

Opublikowano

A za rok TLG, Scalebound, FF XV i Bóg wie co jeszcze. No nie ma lekko dla Januszzeów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.