Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ból dupy jednoplatformowca, który miał skończyć z cw a którego przegnali z gejonly i już tam nie piszę był tak silny, ze musiałeś latać za mną na nikogo jak mały piesek 

Opublikowano

ból dupy jednoplatformowca, który miał skończyć z cw a którego przegnali z gejonly i już tam nie piszę był tak silny, ze musiałeś latać za mną na nikogo jak mały piesek 

powiedział kalafiorek, który miał skończyć z forumingiem tutaj, ale zbyt słaba psychika nie pozwoliła :kaz: also, bluber wypominający atak na osoby trzecie jest co najmniej równie żałosny jak Yeti broniącego PS4 :dunno:

Opublikowano

synek ale nie wtrącaj się jak dorosli rozmawiają i wracaj do tych swoich grzybków

Opublikowano

ale weź się zamknij jak do mnie mówisz, dobrze? 

Opublikowano

Nadgracze właśnie smakują się w przepysznym Until Dawn (mega pozytywne opinie na forach), niebawem jeszcze Tearaway, na jesień ambitne Tomorrow Children, potem na przypomnienie Kolekcja Drejka z betą U4, a tu jeszcze przecież kandydat na GOTY Persona 5. A nawet nie wspomniałem o Disgaea 5 czy SOMA. Masakra.

Jasne, na xboxie jest więcej w tym roku gier AAA, ale to raczej takie przykłady gierek na chwilę, o których w 2016 roku nikt nie będzie pamiętał. 

Opublikowano

synek ale nie wtrącaj się jak dorosli rozmawiają i wracaj do tych swoich grzybków

ale weź się zamknij jak do mnie mówisz, dobrze?

cute-twin-toddlers-taekwondo-karate-figh

Edytowane przez Hum

Opublikowano

figaro znow widac byl na gafie

Opublikowano

figaro znow widac byl na gafie

I go mocarzem poczęstowali. 

Opublikowano

Halo 5 i Forza to gierki "na chwile"? xD

W czasie dominacji x360 gdy Halo 3 wpadlo do mojego czytnika to krecilo sie tam z malymi przerwami przez 1,5h, licze ze teraz bedzie podobnie :fsg:

Opublikowano

Coś krótko.

Opublikowano

Pomylilo mi sie z exami sony, sry

Chodzilo o poltorej roku, oczywiscie po tym okresie dalej kontynuowalem gre, ale gralem juz znacznie krocej jakies 3-4 w tygodniu

Opublikowano

Halo 5 i Forza to gierki "na chwile"? xD

W czasie dominacji x360 gdy Halo 3 wpadlo do mojego czytnika to krecilo sie tam z malymi przerwami przez 1,5h, licze ze teraz bedzie podobnie :fsg:

O kur.wa grubo, a te przerwy to na co? Wietrzenie pokoju z nadmiaru goracego powietrza? xD

Opublikowano

Dokladnie, o xboxa nalezalo dbac jak o kobiete i wiec dostarczanie swiezego powietrza bylo konieczne(wiadomo rrod i te sprawy)

BTW bylem wtedy nastolatkiem wygrywajacym zycie, wiec przykro mi ze nie moge sie rownac z waszymi nolifeowymi rekordami

Opublikowano

Kto by pomyślał, że czterema kandydatami na GOTY w tym roku będą trzy japońskie gry i jedna polska :obama:

Opublikowano

I w żadną z nich nie zagrasz. Jak można być takim przegrywem?

Opublikowano

Japonia wstaje z kolan, a przed nami TGS, ale będzie się działo. :banderas:

Opublikowano

dying light ok a te trzy japonskie?

Opublikowano

Spytaj Mazzeo, który jest większym przegrywem niż Figaro, bo on posiada konsole na której może w to zagrać, a wybiera guwna.

dying light ok a te trzy japonskie?

No Bloodborne i MGSV to na pewno.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Spytaj Mazzeo, który jest większym przegrywem niż Figaro, bo on posiada konsole na której może w to zagrać, a wybiera guwna.

Ale on umie strzelać do krasnali.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dokladnie, o xboxa nalezalo dbac jak o kobiete i wiec dostarczanie swiezego powietrza bylo konieczne(wiadomo rrod i te sprawy)

BTW bylem wtedy nastolatkiem wygrywajacym zycie, wiec przykro mi ze nie moge sie rownac z waszymi nolifeowymi rekordami

Ok, kolejny z pokolenia "xbox mojo pierwszo konsolo" namierzony. Trzeba zalozyc oddzial BotHound i wytropic reszte.

Opublikowano

A za rok TLG, Scalebound, FF XV i Bóg wie co jeszcze. No nie ma lekko dla Januszzeów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.