Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Deszcz nie spadł.

Opublikowano

Japa bocie

Opublikowano

20325100514_37027cceed_o.jpg

20955117021_5fe4cf615a_o.jpg

20325109304_567c766c7d_o.jpg

20937917772_d2b745d53e_o.jpg

Opublikowano

W tym temacie nikt nie da sobie wmowic ze biale jest biale, a czarne jest czarne

Opublikowano

Raczej, ze zielone jest zielone, a niebieskie niebieskie.

Opublikowano

Kurwa, nie kupuje tej gry jednak, bo jest jeden włos mniej na brwi :///////////////////

Opublikowano

ale my tu nie dyskutujemy o tym gdzie gra wygląda lepiej, tylko czemu sony jest z(pipi)ane i ps4 dostaje gorzej wyglądające multiplaformy

Opublikowano

Skoro mgs najlepiej wygląda i działa na pc z directX to co dziwnego, że lepiej wygląda i działa na konsoli z directX.

DDR5 fajne jest ale w ps4 służy głównie do podgrzewania mieszkania, ewentualnie generowania czarnych pasów w orderze.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

@Wezyr

Może wiedzą, że inaczej klapom masowo zaczęłyby pękać odbyty, gdyby nagle gry standardowo i docelowo robione były w 900p.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Skoro sory oszukało już graczy na 60fps i driveclubie w dzień premiery konsoli to nie wiem czemu się tak przylepili do 1080p, mogli zrobić downgrade jak przy orderze i szadąfą.

Opublikowano

Oho, nowa dostawa mocarza. Ja jestem ciekawy czy oni wierzą w to co piszą, może tak, ale bańka pęka gdy zasiadają do swoich tv hd ready i wówczas jest :frog:

Ps. Niech boty sobie sprawdza jaka różnica jest w pikselach pomiędzy full hd, a guwno 900p rozmazane.

Opublikowano

Oj tam, nie psuj zabawy Yeti. Każdy wie że najlepsze wersje są na PS4 , i dlatego konsola dwa razy się lepiej sprzedała od XO, a gry na nią zarabiają najwięcej dla twórców.

Prawda jest oczywista, ale nudna. Skoro ani XO, ani Wii U, ani PC nie są godną konkurencją, to trzeba sztucznie ją kreować by temat nam nie przepadł ;)

Opublikowano

Dobry dziś był kebab?

Opublikowano

Nie wiem, ja dziś o fasolce z puszki tylko, wszak trzeba spłacać Providenta za PS3 i Plusa...

Opublikowano

Odpaliłem Batmana na obu konsolach i mam złą wiadomość dla botów, Panowie widać różnicę, oczywiście nie jest to dealbraker, ale jednak obraz ostrzejszy.

pozdrawiam. 

Opublikowano

Nie wiem, ja dziś o fasolce z puszki tylko, wszak trzeba spłacać Providenta za PS3 i Plusa...

Kupić tak zje.baną konsolę na raty... czy można bardziej przegrać życie?
Opublikowano

Można kupić PCta. Albo XO. Nie wiem co gorsze. Chyba tylko kupno obu naraz.

Opublikowano

Gorzej niż kupno ps4 być nie może. Widać co robi z ludźmi, wystarczy spojrzeć na macia albo soula. :lapka:

No ale wątpię, żeby zrozumiał to jednoplatformowiec jarający się saint's row. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dzięki takim ludziom jak Soul czy Maciomaniak wiem którą konsolę wybrać ;)

Zakładając, że są aktualnie w obozie Playstation

Opublikowano

Fajnych chcesz mieć kolegów Mendrek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.