Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To namco sie chwalilo sprzedaza dopiero teraz (dokladnie w 1 lipca 2015)  :reggie: I w przeciwienstwie do ciebie jestem posiadaczem ps4 wiec wroc jak wrzucisz swoj psn id jak i zdjecie ps4 :)

Zgodzisz sie ze mną że seria souls najlepiej sprzedała sie na playstation?

Nie :klapek: bo nie jest to prawda.

3e4b706294522bc7fa173929cf372e4c.jpg

:lapka:

Znowu juras(czy jak mu tam bylo) ci screeny robi?

Edytowane przez Zaqair

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak nieprawda? Co prawda zaniżyłeś łączną sprzedaż o 500 tysięcy ale Sam napisałeś że po odjęciu 3,25 mliona na pc aż  65% kopii souls poszło na playstation co stanowi 3,41 miliona.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

odnośnie graczy HC to jak rozmawialem teraz podczas bety blopsa 3 to poziom skilla na plejce jest daleko za graczami xboxowymi.

Akurat skill w call of duty to nie jest powód do dumy

Opublikowano

odnośnie graczy HC to jak rozmawialem teraz podczas bety blopsa 3 to poziom skilla na plejce jest daleko za graczami xboxowymi.

Akurat skill w call of duty to nie jest powód do dumy

"bo na iksboksie", standard

Nie ma gorszego community niż playstation.

Opublikowano

Jak nieprawda? Co prawda zaniżyłeś łączną sprzedaż o 500 tysięcy ale Sam napisałeś że po odjęciu 3,25 mliona na pc aż  65% kopii souls poszło na playstation co stanowi 3,41 miliona.

Liczylem to z 8mil.  Wiec jak liczymy z 8,5 mil to 60% z 5,252,000 to juz bycie chojnym. biorac pod uwage,ze sprzedza na pc to ponad 38% z tego 8,5 mil. 

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

to tylko przykład. Januszeria panuje na plejce a nie hc gracze :pawel:

Może w FPSach, ale w slasherach to boty mogą czyścic sztangę posiadaczom pleja, macie tak żałosne wyniki, że po tygodniu gry jest się w czołówce światowej. :pawel:

Opublikowano

Liczylem to z 8mil.  Wiec jak liczymy z 8,5 mil to 60% z 5,252,000 to juz bycie chojnym. biorac pod uwage,ze sprzedza na pc to ponad 38% z tego 8,5 mil.

Jeszcze raz, bo chyba nie zrozumiałeś:

1. Sprzedaż na PS3 dwa razy większa niż na xboxie.

2. Sprzedaż na pc nikogo, bo większe liczby pojawiają się tam dopiero ze stemową wyprzedażą :yao:

Opublikowano

Jeszcze raz, bo chyba nie zrozumiałeś:

1. Sprzedaż na PS3 dwa razy większa niż na xboxie.

2. Sprzedaż na pc nikogo, bo większe liczby pojawiają się tam dopiero ze stemową wyprzedażą :yao:

Jeszcz raz bo chyba nie zrozumiales,wroc jak podasz psn id i wrzucisz zdjecie ps4 :)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Pomijam, że marka Xbox w Polsce kojarzona jest głównie za sprawą januszowego piractwa i zabaweczki do skakania z lagami ;)

Powiedział posiadacz konsoli, która zaistniała w świadomości graczy tylko dlatego, że były na nią piraty. Tak było za czasów psx, ps2 oraz psp a gdy w końcu wziąłeś tego szrota na raty to korzystasz z cebula+ bo sony wbija wam pal w dupala z najdroższymi grami na obecnej generacji (widziałem until dawn za 299 w empiku xd)

To namco sie chwalilo sprzedaza dopiero teraz (dokladnie w 1 lipca 2015) :reggie: I w przeciwienstwie do ciebie jestem posiadaczem ps4 wiec wroc jak wrzucisz swoj psn id jak i zdjecie ps4 :)

Sprzedała się najlepiej bo demon souls było exem na ps3 oraz dlatego, że Xbox w Japonii nie istnieje, ale miarodajnej w kontekście cw było by porównać ile osób na forum ma ograne jakiekolwiek soulsy czy bloodborne bo jak zwykle klapy walczą grami w które nie grają, Andrew ty kupiłeś to ps4 chyba tylko po to żeby cisnąć w tym temacie i czekać na nowe Gran turizmoł i uncharted.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Podoba mi się ból tyłka blubera. Zwykle objawia się tymi samymi sucharami, tak jakby w jego palcach wywoływał serię odruchów bezwarunkowych, których efekt widać powyżej... :)

Opublikowano
:) to nie ja ciągle się oszukuje, że ps3 to świetny wybór w 2015 roku
Opublikowano

Kalafiorku ale to ze Until Costam kosztuje 299zl w Empiku to nie jest wina Sony xD

Mendrek wyjdz na zewnatrz moze ktos ci piec atomiok na leb zrzuci 

Opublikowano

Największy ból anusa jaki do tej pory tutaj był na forum to autozminusowanie się moderatora żeby umniejszyć znaczenie minusów wystawianych przez Społeczność forum. Nic tego nie przebije.

Opublikowano

Kalafiorku ale to ze Until Costam kosztuje 299zl w Empiku to nie jest wina Sony xD

Mendrek wyjdz na zewnatrz moze ktos ci piec atomiok na leb zrzuci

279 zł jest ich oficjalna cena ustawiona na gry od sony, tak było już przy okazji gowa ascension i tlou chociaż wiadomo, że taniej wszędzie krążyły (tlou za 199 w empiku) ale nie zmienia to faktu, że przy gierkach od ms, które na 360 kupowałem za 169 w dniu premiery to jest różnica co nie

Opublikowano

A liczyłeś w jakich cenach byly kupowane te marki na ps3, a w jakich na pc? Pff no właśnie, o dupę roztrzaskać takie porównanka. Ponad 2 x więcej sprzedanych kopii DS1&2, Vanisha, czy MGR'a (heh nawet skopanej Bayonetty xD) na goniącej pod względem sprzedaży ps3 mówi dużo więcej. :czesc:

Wiadomość do botów znających psxa przed 99': Kupujcie po minimum dwie kopie Scalebound'a. Może wydostaniecie się z tego hamburgerowgo kurwidołka, które błędnie bierzecie za spełnienie. 

Czasy Ninja Gaiden Black, Otogi i DoA 3 wciąż maja szansę wrócić . :dog:

Opublikowano

znaczenie minusów wystawianych przez Społeczność forum

Co takiego? :pawel:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

A liczyłeś w jakich cenach byly kupowane te marki na ps3, a w jakich na pc? Pff no właśnie, o dupę roztrzaskać takie porównanka

A liczyles ile z tych sprzedanych kopii na ps3/ps4 to byly skladki/konta z allegro? pff no wlasnie. 

Opublikowano

ja pisze o samym, niedoszacowanym retailu z vgchartz. pff no właśnie

Opublikowano

ja pisze o samym, niedoszacowanym retailu z vgchartz. pff no właśnie

8,5 mil to wyniki od wydawcy  :reggie:  

Opublikowano

No i co z tego za jaką cenę i tak zarobili dzięki graczom pecetowym a nawet za nich dorobili ten tytuł (60 fps tylko dzięki moderowi)

Opublikowano

no super, ale o jakich różnicach w cenach my mówimy? nikt tu przecież nie neguje lepszego zarobku dzięki cenom, robionym ze strachu przed łatwością piracikowania, ale no cholera pomyślcie wy czasem jakby na tle ps3 wyglądała ta sprzedaż, gdyby gry na pc kosztowały 60$ na premierę.

a zresztą chuy z tym. najważniejsze że community 360-tki wyszło na uber januszy.  :cool:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Ps3 ma:

- Skladki

- Konta z allegro

- Kradzione konta od ruskich

- Piractwo

- Uzywki

Ps4 ma:

- Skladki

- Konta z allegro

- Kradzione konta od ruskich

- Uzywki

I tak mozemy sie licytowac,na kazdej platformie sa :cebula: i tyle

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.