Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

df stwierdzili tez ze 20fps w wiesku to jego najlepsza wersja, teraz ze subsurface scattering > stałe 60fps i lepsze cienie

im po prostu trzeba wierzyć

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dopóki nienapisali DF to każdy widział jednak lepsze twarze na xo 

Masz na myśli każdy bot, przez swoje zielone okulary.

Opublikowano

Pierdziele nagrywanie z ręki. Jak chcesz figaro filmik to napisz czym mam to nagrać bym mógł pokazać ci ilość fps'ów i by plik nie był tak duży. Wieczorkiem wrzucę jak tak bardzo tego pragniesz.

Opublikowano

Ins - fraps. 

Figaro - chory jestes na głowe, ale spoko boty grają w mgsa nawet słabszej wersji, ale przynajmniej grają :teehee:

Opublikowano

No właśnie frapsem robiłem i plik 1GB mi wyszedł przy 60 klatkach. Jak ustawiam jakość nagrywania na 30 to i tyle pokazuję fraps, więc nie ma to sensu. Zresztą podczas nagrywania fpsy spadają do 45, tak więc potrzebuje czegoś innego.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jemu wystarczy zdanie poważnych zachodnich serwisów, drugi Mendrek.

Należy gardzić.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No właśnie frapsem robiłem i plik 1GB mi wyszedł przy 60 klatkach. Jak ustawiam jakość nagrywania na 30 to i tyle pokazuję fraps, więc nie ma to sensu.

To wrzuć plik do jakiegoś prostego programu i przerób na mp4 to Ci zmniejszy znacznie plik. 

Opublikowano

Pierdziele nagrywanie z ręki. Jak chcesz figaro filmik to napisz czym mam to nagrać bym mógł pokazać ci ilość fps'ów i by plik nie był tak duży. Wieczorkiem wrzucę jak tak bardzo tego pragniesz.

Ta, ehe, na pewno zaufam waszym blacharskim sztuczkom. Graj w sobie to płynne 2K podczas menusów i zostaw mnie w spokoju, pececiarska mendo.

Opublikowano

Tyle zachodu dla stulejarza ? xD Spoko, jak wrócę wieczorem to pobawię się.

EDIT: Jak wieczorem wrzuce ci filmik to zamkniesz ten nudny ryj w końcu ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Co za łeb. Sam zaczął i teraz nagle 'zostaw mnie w spokoju' :reggie:

Oj widać, że dziś szkoła się zaczęła.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No właśnie frapsem robiłem i plik 1GB mi wyszedł przy 60 klatkach. Jak ustawiam jakość nagrywania na 30 to i tyle pokazuję fraps, więc nie ma to sensu. Zresztą podczas nagrywania fpsy spadają do 45, tak więc potrzebuje czegoś innego.

po prostu pier.dol posty teoretyka xd

Opublikowano

tyle zachodu a wystarczy ze figaro znajdzie na gafie post ze mgs na pc < ps4 i juz caly wysilek insa na marne

Opublikowano

Cóż, mam nadzieję, że wszyscy wyciągnęliście pewną lekcję z tej sytuacji i wasza kompromitacja nie poszła na marne.

Opublikowano

Ja potem wstawię.

7mb uploadu :cool:

Opublikowano

nawet irasojurasy pisaly ze kojima zdradził marke, ogarnij się figaro bo takie sa fakty ze ludzie magicznie zauważają roznice w grafice dopiero po analizie df xd

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

tyle zachodu a wystarczy ze figaro znajdzie na gafie post ze mgs na pc < ps4 i juz caly wysilek insa na marne

Nie znajdzie bo co chwilę ktoś wrzuca info, że 60fps'ow i max ustawienia w rozdzielczości 2560x1440 na GTX970 ;] Nieźle go pewnie piecze.

Opublikowano

nawet irasojurasy pisaly ze kojima zdradził marke, ogarnij się figaro bo takie sa fakty ze ludzie magicznie zauważają roznice w grafice dopiero po analizie df xd

Ty się ogarnij.

Ty,

Opublikowano

Ale wiesz, że to była prowokacja na ciebie i inne mapety? Gify znów leżały na photobuckecie Jurasa  :pawel:

Opublikowano

szalona konspiracja na ircu :pawel: 

Opublikowano

Gify - najmocniejsza broń klapów, jedyne co im zostało. XD

Opublikowano

figaro jak dzis nerwowo biega po forum, trauma ze po 2 miesiacach wakacji dzis musial isc do szkoly trwa w najlepsze xDDDD

Opublikowano

Figaro zagraj sobie z SR IV, niektórym pomaga.

Opublikowano

Panowie więcej grać mniej gadać !

Opublikowano

Hum schowaj ten telefon, bo oberwie ci się od wychowawczyni już w pierwszy dzień.\

Ehh, te dzisiejsze dzieci, nawet na rozpoczęciu roku szkolnego nie mogą sobie dać rady bez telefonu, to już jest choroba.

Nie, to ty schowaj telefon, bo będziesz u pani

ok, teraz czekam jak ktoś mi napisze, że musze zmykać odrobić zadanie domowe z majzy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.