Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie prawda bo te wyniki pisze mroku z daddym, ladnie cie w ch*ja zrobili cnie?

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mogli by pisać:

Jak wygląda sytuacja Xbox One w Polsce:

Rzecznik prasowy XBOX Polska:

"Klapy na kolanach z pełnymi ustami"

:dynia:

Opublikowano

A co mają pisać, ze na 100 egzemplarzy Wiedzmina na PS4, sprzedaje się 5 na x-trupa? Nawet Sony przyznało, ze obecnie posiadają od 80 do 90% europejskiego rynku. Chyba tylko w UK coś tam się sprzedaje na następcę Atari i saturna.

:kaz:

Opublikowano

No co nobody? Samą prawdę powiedział. Każdy zapowiedziany ex jest dla Was killerem czegoś tam na konkurencyjnym sprzęcie. Macie kompleks mniejszości, powie to każdy psycholog.

ja nie mam żadnego, bo w kategorii mp fpp i sima uważam halo i forze ms, ale i tak mam te gatunki w choyu. 

w kwestii arcade racer i mp tpp naturalnie że tlou i wipeota. :czesc:

i sam przyznasz mi w przypadku tej drugiej rację. :cool:

w ogóle to czytając wasze komentarze o niekupowaniu BB, jaraniu Orderem, czy zabawie w wyścigowca, czuję się tak mało klaperski, ze od razu mam ochotę poobrażać xboxa. 

Opublikowano
11031120_973711555982113_188596449196730
Opublikowano

UK najwiekszy rynek gier w EU i drugi po USA na swiecie, kogo by ten smieszy kraj obchodzil.

#tylkoniemcy #tylkohiszpania

Opublikowano

Nie kumam po co Ficklap i izy tak wojują tym PC. Jeden odpalił Forza 5 na 5h, a drugi nawet PC na swoim PS4 nie widział. Sęk w tym, że jak ktoś będzie chciał na klocku zagrać w te gry to zagra i sam sobie wyrobi zdanie. Jedynie śmieszni jednoplatformowcy z PS4 nie mają takich "dylematów" bo i wyboru w tym segmencie nie mają żadnego.

Opublikowano

Ten co w Forze 5 dluzej gral xDDDDDD Jest tak dobra, ze pewnie do tej pory trzyma ja w folii !

11031120_973711555982113_188596449196730

5 sztuk a i tak pozniej zalegaja na polkach. W saturnach podobno ludzie swietuja jak raz na miesiac/dwa uda im sie gre na Ona sprzedac...

Edytowane przez easye

Opublikowano

WipEouta już nie ma. Teraz króluje Forza Horizon 2.

Osobiście liczę na to, że Microsoft wskrzesi Psygnosis jak to zrobiło z bankrutującym Bungie.

wiem wracam sentymentami do VII generacji :frog:

Opublikowano

Ten co w Forze 5 dluzej gral xDDDDDD Jest tak dobra, ze pewnie do tej pory trzyma ja w folii !

No ale to nie ja się produkuje co dwie strony przez ostatnie 2 miesiące jak to jedna z tych gier jest uber lepsza od drugiej.

Już takiego głąba z siebie nie rób.

Opublikowano

Cóż, nadzieja w WiiU lub Nintendo NX w ich NeoFastRacing (czy coś takiego) i F-Zero.

W ogóle Nintendo to sprytne skurczybyki. Niby konsola sprzedażowo ssie, a od dwóch generacji jest domem najlepszych horrorów i klasycznych przygodówek. Zaraz zdominują niszę future racerów.

Opublikowano

@Wezyr

podobno nx ma nie mieć napędu na płyty, a na karty pamięci jak np. 3ds, więc kwestia doboru sprzętu z myślą o nadrobieniu tych 5 marek rozwiąże się sama wraz z potwierdzeniem, lub zaprzeczeniem niniejszego info. 

Nie kumam po co Ficklap i izy tak wojują tym PC. Jeden odpalił Forza 5 na 5h, a drugi nawet PC na swoim PS4 nie widział. Sęk w tym, że jak ktoś będzie chciał na klocku zagrać w te gry to zagra i sam sobie wyrobi zdanie. Jedynie śmieszni jednoplatformowcy z PS4 nie mają takich "dylematów" bo i wyboru w tym segmencie nie mają żadnego.

chodzi chyba o to że lepiej działa na ps4 + nie ma równie dobrego odpowiednika na jej wyłączność, więc obrana została wasza taktyka z lat 2011-2013 aka liczą się tylko multiplatformy - exy przestały mieć znaczenie po ps2 :pawel:

polecam ten styl życia 

Opublikowano

Wiadomo już czy to demo FM6 to final build ? bo jak tak to bieda :<

Edytowane przez Soul

Opublikowano

mgs5pp.jpg

Opublikowano

w ogóle to czytając wasze komentarze o niekupowaniu BB

figaro, mendrek, moldar, amsterdream, ficus, andrew - czołowe klapy, fani japońszczyzny żadne nie kupił BB 

kontra 

ja, mate5, blantman i pajgi - hejterzy marki plejstejszon kupili i wsparli ten jeden dobry tytuł na szrocie 

także wiesz :lapka:

Opublikowano

ja też kupiłem BB, przeszedłem i nie odsprzedałem dalej i też wolę One

Opublikowano

klapy powinni kochac botów i blacharzy bo inaczej kto by kupował ich dobre gierki na ps4?

Opublikowano

w ogóle to czytając wasze komentarze o niekupowaniu BB

..jaraniu Orderem, czy zabawie w wyścigowca, czuję się tak mało klaperski, ze od razu mam ochotę poobrażać xboxa. 

wydawało mi się że ten post dostatecznie jasno zawierał ukryte przesłanie o zaprzestanie kojarzenia mnie ze środowiskiem jedno platformowych sony slave z wyboru, a ty musiałeś go wyrwać z kontekstu :frog:

jak coś przypominam że miałem dwa kompy do gier :czesc:

Opublikowano

"Co było, a nie jest..." :lapka: 

Opublikowano

miałem też pegazusa na komunię więc japa bocie :lapka:

Opublikowano

ja na komunie dostalem stacje dyskow do c64, szlachecko wszyscy zazdroscili, ktorzy dalej musieli sie meczyc z srubokretem

Opublikowano

:frog:

Opublikowano

ta pewnie terminatora czy innego polystejszon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.