Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

mgs skradanka xd

czekaj zesram sie tam koniem i przylepie mu balona do jeepa bo skonczyly mi sie tlumiki

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Xbox One xD

Opublikowano

Mordor po 4 godzinach mnie wynudził, podobne lokacje, odradzajacy się przeciwnicy, powtarzalność. Mad max mnie pozytywnie zaskoczy?

Opublikowano

A co mnie interesuje twoja zgoda xD. Wracaj do jeżdżenia czołgiem w Rakmanie Rakham Knight.

MgsV to najlepsza skradanka od lat, będąca mokrym snem dla fanów starych dobrych splinterków.

Opublikowano

Jak Blubki ocenia MM na 7 to wiedz, że coś się dzieje. :obama: 

Opublikowano

Max świetny jest, ale ja uwielbiam post-apo i to uniwersum. Model jazdy jest bardzo dobry, jezdzenie po pustkowiach daje frajde, rozwijanie Maxa i auta jest przyjemne i wciąga, misje fabularne są bardzo spoko (zwłaszcza taka jedna na terenie dzikusów, kur.wa suspens jak w The Last of Us) widoczki robią robote (Gas Town :fsg:) ogólnie syfny klimat daje rade, wybuchy wyglądają pięknie do tego podoba mi się to, że brakuje czasem amunicji czy wody pitnej (brak auto-regeneracji życia) i trzeba trochę poeksplorować ale z drugiej strony jest system walki z batmana, który jest prostacki (ale jest przyjemny, responsywny i brutalny) i wku.rwia mnie, że brak mi kontroli nad chwytami czy niektórymi finiszerami (a te są mocarne jak Max łamie kosci to :obama:) no i jest pierdyliard obozowisk do oczyszczenia z zbirów co jest monotonne, ale czasem trzeba żeby zdobyć trochę złomu aby zrobić upgrade fury, ale póki co ide z fabula i pier.dole ten generyczny shit. Generalnie bawie się dobrze. Tutaj mam wyje.baną brode i kurtke z pierwszej czesci filmu

ZzhQtNs.jpg

tutaj lekkie spoilery dotyczące jak wyglada lokacja pózniejsza w grze

W0PyJdP.jpg

qG642oJ.jpg

Opublikowano

To może za jakiś czas na szybkensie pyknę w sam wątek główny.

Opublikowano

na g2a jest za 20$ dolców na PC kluczyk :ogor:

Opublikowano

MGS jest skradanka w takim samym stopniu jak Uncharted jest przygodowka.

Opublikowano

Yszty :czesc:

Opublikowano

Mordor po 4 godzinach mnie wynudził, podobne lokacje, odradzajacy się przeciwnicy, powtarzalność. Mad max mnie pozytywnie zaskoczy?

No ten mordor to huynia z patatajnią, ale mad max mi sie podoba chociaż generalnie trochę podobna gra w założeniach (szaro-buro i sandbox), ale misje singlowe są dobre

Opublikowano

MGS jest skradanka w takim samym stopniu jak Uncharted jest przygodowka.

Czyli w dużym.

HOP HOP NATHAN I PO PNĄCZACH, RÓB TARZANA KUR.WO

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To czym niby jest MGS V zdaniem botów ?

Opublikowano

Co bot to inne zdanie. Nie to co u klapów, gdzie jeden coś powie, a reszta mu klaszcze. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To czym niby jest MGS V zdaniem botów ?

Powiem Ci jutro. 

Opublikowano

Ostatnio znajomy klap który na dysku konsoli miał świetne ekspiriensy (hohokum, EGttR), świetne indyki (shovel Knight i axiom verge) i świetne aaa ((bloodborne i mesjasz gear solid v) powiedzial że nie ma bardziej przehypowanej i nijakiej serii niż Uncharted. Ja mu wierzę. Podobno jedynka to już w ogóle niegrywalny średniak. Wiedziałem od początku...

Opublikowano

Mad Max to dla mnie czarny koń 2015, myśle że nawet hiszpanie nie spodziewali sie tak dobrej gry  :exact:

3e274a00-0999-4647-8022-4d770c0b70e7.jpe

Opublikowano

Boty mają rację, MGS V nie jest skradanką. MGSV ewoluował z jakichs tam skradanek i stał się grą o infiltracji, gdzie skradanie to tylko jeden z wielu elementów składowych, czaicie typy? To juz nie czasy splinter celka i korytarzy idz przed siebie i omin przeciwnika jedną z az dwoch mozliwych alternatywnych sciezek, czy casualowych wskaźnikow pokazujacych jak bardzo ukryty jestes. Tutaj wszystko jest intuicyjne, jest planowanie, przygotowanie, rekonesans, taktyka, improwizacja, dywersja, zarządzenie to jest gurwa gra, tyle mozliwosci a nie jakies splintarki, o czym my tu rozmawiamy w ogole :cool:

Opublikowano

Metal Gear Solid V: To Jest Gurwa Gra :cool:

Opublikowano

Metal Gear Solid V: To Jest Gurwa Gra :cool:

Tłumacz to gościom, którzy przez granie rozumieją wychylenie gałki do przodu przez 7h. :reggie:
Opublikowano

Ci goście podjarają się 1,5h prologiem, a potem płacz i smutek bo gameplay wchodzi.

Opublikowano

Czyli może ze dwa klapy przejdą grę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.