Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

mgs skradanka xd

czekaj zesram sie tam koniem i przylepie mu balona do jeepa bo skonczyly mi sie tlumiki

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Xbox One xD

Opublikowano

Mordor po 4 godzinach mnie wynudził, podobne lokacje, odradzajacy się przeciwnicy, powtarzalność. Mad max mnie pozytywnie zaskoczy?

Opublikowano

A co mnie interesuje twoja zgoda xD. Wracaj do jeżdżenia czołgiem w Rakmanie Rakham Knight.

MgsV to najlepsza skradanka od lat, będąca mokrym snem dla fanów starych dobrych splinterków.

Opublikowano

Jak Blubki ocenia MM na 7 to wiedz, że coś się dzieje. :obama: 

Opublikowano

Max świetny jest, ale ja uwielbiam post-apo i to uniwersum. Model jazdy jest bardzo dobry, jezdzenie po pustkowiach daje frajde, rozwijanie Maxa i auta jest przyjemne i wciąga, misje fabularne są bardzo spoko (zwłaszcza taka jedna na terenie dzikusów, kur.wa suspens jak w The Last of Us) widoczki robią robote (Gas Town :fsg:) ogólnie syfny klimat daje rade, wybuchy wyglądają pięknie do tego podoba mi się to, że brakuje czasem amunicji czy wody pitnej (brak auto-regeneracji życia) i trzeba trochę poeksplorować ale z drugiej strony jest system walki z batmana, który jest prostacki (ale jest przyjemny, responsywny i brutalny) i wku.rwia mnie, że brak mi kontroli nad chwytami czy niektórymi finiszerami (a te są mocarne jak Max łamie kosci to :obama:) no i jest pierdyliard obozowisk do oczyszczenia z zbirów co jest monotonne, ale czasem trzeba żeby zdobyć trochę złomu aby zrobić upgrade fury, ale póki co ide z fabula i pier.dole ten generyczny shit. Generalnie bawie się dobrze. Tutaj mam wyje.baną brode i kurtke z pierwszej czesci filmu

ZzhQtNs.jpg

tutaj lekkie spoilery dotyczące jak wyglada lokacja pózniejsza w grze

W0PyJdP.jpg

qG642oJ.jpg

Opublikowano

To może za jakiś czas na szybkensie pyknę w sam wątek główny.

Opublikowano

na g2a jest za 20$ dolców na PC kluczyk :ogor:

Opublikowano

MGS jest skradanka w takim samym stopniu jak Uncharted jest przygodowka.

Opublikowano

Yszty :czesc:

Opublikowano

Mordor po 4 godzinach mnie wynudził, podobne lokacje, odradzajacy się przeciwnicy, powtarzalność. Mad max mnie pozytywnie zaskoczy?

No ten mordor to huynia z patatajnią, ale mad max mi sie podoba chociaż generalnie trochę podobna gra w założeniach (szaro-buro i sandbox), ale misje singlowe są dobre

Opublikowano

MGS jest skradanka w takim samym stopniu jak Uncharted jest przygodowka.

Czyli w dużym.

HOP HOP NATHAN I PO PNĄCZACH, RÓB TARZANA KUR.WO

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To czym niby jest MGS V zdaniem botów ?

Opublikowano

Co bot to inne zdanie. Nie to co u klapów, gdzie jeden coś powie, a reszta mu klaszcze. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To czym niby jest MGS V zdaniem botów ?

Powiem Ci jutro. 

Opublikowano

Ostatnio znajomy klap który na dysku konsoli miał świetne ekspiriensy (hohokum, EGttR), świetne indyki (shovel Knight i axiom verge) i świetne aaa ((bloodborne i mesjasz gear solid v) powiedzial że nie ma bardziej przehypowanej i nijakiej serii niż Uncharted. Ja mu wierzę. Podobno jedynka to już w ogóle niegrywalny średniak. Wiedziałem od początku...

Opublikowano

Mad Max to dla mnie czarny koń 2015, myśle że nawet hiszpanie nie spodziewali sie tak dobrej gry  :exact:

3e274a00-0999-4647-8022-4d770c0b70e7.jpe

Opublikowano

Boty mają rację, MGS V nie jest skradanką. MGSV ewoluował z jakichs tam skradanek i stał się grą o infiltracji, gdzie skradanie to tylko jeden z wielu elementów składowych, czaicie typy? To juz nie czasy splinter celka i korytarzy idz przed siebie i omin przeciwnika jedną z az dwoch mozliwych alternatywnych sciezek, czy casualowych wskaźnikow pokazujacych jak bardzo ukryty jestes. Tutaj wszystko jest intuicyjne, jest planowanie, przygotowanie, rekonesans, taktyka, improwizacja, dywersja, zarządzenie to jest gurwa gra, tyle mozliwosci a nie jakies splintarki, o czym my tu rozmawiamy w ogole :cool:

Opublikowano

Metal Gear Solid V: To Jest Gurwa Gra :cool:

Opublikowano

Metal Gear Solid V: To Jest Gurwa Gra :cool:

Tłumacz to gościom, którzy przez granie rozumieją wychylenie gałki do przodu przez 7h. :reggie:
Opublikowano

Ci goście podjarają się 1,5h prologiem, a potem płacz i smutek bo gameplay wchodzi.

Opublikowano

Czyli może ze dwa klapy przejdą grę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.