Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ci goście podjarają się 1,5h prologiem, a potem płacz i smutek bo gameplay wchodzi.

Ej sam byles tym gosciem co sie o checklisty zamiast story i scenek obawial :cool::lapka:

A jednak gameplay tak zrywa pape z dachu ze nawet robienie 3 razy te sama misje moze sprawdzic frajde robiac ja na inny sposob.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak Bansai, bo w MGS 1,2,3,4 wychylało się tylko gałkę do przodu tak jak na początku V. Przecież mi chodziło o coś zupełnie innego.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ostatnio znajomy klap który na dysku konsoli miał świetne ekspiriensy (hohokum, EGttR), świetne indyki (shovel Knight i axiom verge) i świetne aaa ((bloodborne i mesjasz gear solid v) powiedzial że nie ma bardziej przehypowanej i nijakiej serii niż Uncharted. Ja mu wierzę. Podobno jedynka to już w ogóle niegrywalny średniak. Wiedziałem od początku...

No w sumie prawdę powiedział. Inna sprawa, że TR, którym się tutaj niektórzy jarają, jest jeszcze gorszy.

Opublikowano

xDDDD weganska kanalia jak wybiorczo cytuje moje posty z tematu MGSV, ciekawe czemu np tych nie zacytowal:

niestety same misje glowne to porazka jesli chodzi o ich konstrukcje, za malo ciekawych (na razie mialem jedna nr6), za wyjatkiem gameplayu nic nie trzyma nas za jaja bysmy brneli dalej bedac ciekawymi co za chwile znowu wydarzy sie w fabule. cichy kifer, rozpoczynianie misji od podejscia do jakiejs skrzynki z kabelkiem, brak przerywnikow - slabo oj slabo, ponoc fabula rozkreca sie dopiero od 2 aktu - jeszcze tam nie jestem wiec licze, ze sie faktycznie zacznie bo na razie to jedyna rysa, ktora mi przeszkadza

ponarzekalem az yu nagle przyszla misja 11  :fsg:  :fsg:  :fsg:

ehhh szkoda, ze czesciej takich nie mamy - tu bylo wszystko za co kocham ta serie

12 misja miazdzy, po 6 i 11 kolejna ktora trzyma poziom konstrukcji starych czesci, obym dlugo nie musial czekac na kolejne o takim poziomie

gameplayowo gra miazdzy i niszczy, totalnie rozklada mnie na lopatki jak z kazda godzina odkrywaja sie nowe mozliwosci pokonywania przeciwnikow

gameplayowo ta gra to niszczyciel wszechswiatow, sam watek ekonomiczny tez jest genialny, mam jednak lekki zal do kojimy, ze niektore misji w kampanii sa zbyt blizniaczo podobne do misji specops - albo mogl zmienic ich kontstrukcje na takie fabularne jak wspomniane przeze mnie 6,11,12 lub je calkiem wywalic zamiast szcztucznie wydluzac dlugosc watku fabularnego

beka z wegana co woli mad maxa zamiast mesjasza

Opublikowano

@Wezyr

Ekploracja to za duże słowo. Dziesięciominutowe tomby i masa bezsensownych pierdół rozsianych po wyspie. Samogra się przyjemnie, ale nic więcej.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

grałeś w mad maxa? a nie panie jednaplatforma i amiga przypominam bomby prawdy

Ty jesteś w tym samym rzędzie co Mendrek, siedzący w tych niebieskich czterech ścianach bez klamek, przestraszony wyjścia, bez jakiejkolwiek refleksji, potrzeby doświadczenia czegoś innego.

Ja i może jestem spóźnialski, ale przynajmniej faktycznie wypróbowałem tych innych klimatów i mogę mieć swą opinię.

Za to Ty ogrywasz LBP 3. Smutne.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jest bardzo dużo strzelania. Nie wiem czy więcej niż w Uncharted, ale dużo. I to dużo chuyowego strzelania.

Grobowce są mało rozbudowane, szkoda, bo potencjał był.

Opublikowano

sam bym pograł w MM ale mesjasz 10-ego wychodzi więc konflikt interesów.

Opublikowano

u mnie na razie mgs5>wiesiek3 jesli chodzi o najlepsza gre tego roku, za ich plecami MKX

Opublikowano

Widać, że książek nie czytałeś, no ale nie można wiele od klapa wymagać. :sir:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

grałeś w mad maxa?

przecież to klap, patrzy przez pryzmat metacritic

Opublikowano

Ostatnio znajomy klap który na dysku konsoli miał świetne ekspiriensy (hohokum, EGttR), świetne indyki (shovel Knight i axiom verge) i świetne aaa ((bloodborne i mesjasz gear solid v) powiedzial że nie ma bardziej przehypowanej i nijakiej serii niż Uncharted. Ja mu wierzę. Podobno jedynka to już w ogóle niegrywalny średniak. Wiedziałem od początku...

No w sumie prawdę powiedział. Inna sprawa, że TR, którym się tutaj niektórzy jarają, jest jeszcze gorszy.

TR>U3

sam bym pograł w MM ale mesjasz 10-ego wychodzi więc konflikt interesów.

Granie w samochodziki. xDDDDDDDDDDDDD 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Okami > Zelda

Opublikowano

Dla mnie W3>MGS V jeżeli chodzi o grę roku.

Opublikowano

MRaTrM3.gif

Nie nauczę się wkleja gifów czy innych formatów za chiny 

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

.webm zmień na .gif, wrzuć w pole grafika w menu posta i :sorcerer:

Opublikowano

uwaga spojler z mesjasza

koń sra

Opublikowano

http://i.imgur.com/MRaTrM3.webm

Nie nauczę się wkleja gifów czy innych formatów za chiny 

Symulator polskiej modelki 2015?

Opublikowano

Zgłaszam spoiler, nie mam jeszcze tego skilla.

Opublikowano

gdyby tylko koń miał głowę kaza :kaz:

Opublikowano

No chyba Cię piecze Rayosku.

Opublikowano

Tak Bansai, bo w MGS 1,2,3,4 wychylało się tylko gałkę do przodu tak jak na początku V. Przecież mi chodziło o coś zupełnie innego.

:Coolface:

W ogole jak mozna grac w Mad Raxa zamiast MGSa to ja nie rozumiem... tzn zrozumialbym xbotow, ale klapy? Et tu klap? Na pewno chcecie byc w tej samej kategorii co Fanczesko wspanialy czy mRAKu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.