Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ci goście podjarają się 1,5h prologiem, a potem płacz i smutek bo gameplay wchodzi.

Ej sam byles tym gosciem co sie o checklisty zamiast story i scenek obawial :cool::lapka:

A jednak gameplay tak zrywa pape z dachu ze nawet robienie 3 razy te sama misje moze sprawdzic frajde robiac ja na inny sposob.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak Bansai, bo w MGS 1,2,3,4 wychylało się tylko gałkę do przodu tak jak na początku V. Przecież mi chodziło o coś zupełnie innego.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ostatnio znajomy klap który na dysku konsoli miał świetne ekspiriensy (hohokum, EGttR), świetne indyki (shovel Knight i axiom verge) i świetne aaa ((bloodborne i mesjasz gear solid v) powiedzial że nie ma bardziej przehypowanej i nijakiej serii niż Uncharted. Ja mu wierzę. Podobno jedynka to już w ogóle niegrywalny średniak. Wiedziałem od początku...

No w sumie prawdę powiedział. Inna sprawa, że TR, którym się tutaj niektórzy jarają, jest jeszcze gorszy.

Opublikowano

xDDDD weganska kanalia jak wybiorczo cytuje moje posty z tematu MGSV, ciekawe czemu np tych nie zacytowal:

niestety same misje glowne to porazka jesli chodzi o ich konstrukcje, za malo ciekawych (na razie mialem jedna nr6), za wyjatkiem gameplayu nic nie trzyma nas za jaja bysmy brneli dalej bedac ciekawymi co za chwile znowu wydarzy sie w fabule. cichy kifer, rozpoczynianie misji od podejscia do jakiejs skrzynki z kabelkiem, brak przerywnikow - slabo oj slabo, ponoc fabula rozkreca sie dopiero od 2 aktu - jeszcze tam nie jestem wiec licze, ze sie faktycznie zacznie bo na razie to jedyna rysa, ktora mi przeszkadza

ponarzekalem az yu nagle przyszla misja 11  :fsg:  :fsg:  :fsg:

ehhh szkoda, ze czesciej takich nie mamy - tu bylo wszystko za co kocham ta serie

12 misja miazdzy, po 6 i 11 kolejna ktora trzyma poziom konstrukcji starych czesci, obym dlugo nie musial czekac na kolejne o takim poziomie

gameplayowo gra miazdzy i niszczy, totalnie rozklada mnie na lopatki jak z kazda godzina odkrywaja sie nowe mozliwosci pokonywania przeciwnikow

gameplayowo ta gra to niszczyciel wszechswiatow, sam watek ekonomiczny tez jest genialny, mam jednak lekki zal do kojimy, ze niektore misji w kampanii sa zbyt blizniaczo podobne do misji specops - albo mogl zmienic ich kontstrukcje na takie fabularne jak wspomniane przeze mnie 6,11,12 lub je calkiem wywalic zamiast szcztucznie wydluzac dlugosc watku fabularnego

beka z wegana co woli mad maxa zamiast mesjasza

Opublikowano

@Wezyr

Ekploracja to za duże słowo. Dziesięciominutowe tomby i masa bezsensownych pierdół rozsianych po wyspie. Samogra się przyjemnie, ale nic więcej.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

grałeś w mad maxa? a nie panie jednaplatforma i amiga przypominam bomby prawdy

Ty jesteś w tym samym rzędzie co Mendrek, siedzący w tych niebieskich czterech ścianach bez klamek, przestraszony wyjścia, bez jakiejkolwiek refleksji, potrzeby doświadczenia czegoś innego.

Ja i może jestem spóźnialski, ale przynajmniej faktycznie wypróbowałem tych innych klimatów i mogę mieć swą opinię.

Za to Ty ogrywasz LBP 3. Smutne.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jest bardzo dużo strzelania. Nie wiem czy więcej niż w Uncharted, ale dużo. I to dużo chuyowego strzelania.

Grobowce są mało rozbudowane, szkoda, bo potencjał był.

Opublikowano

sam bym pograł w MM ale mesjasz 10-ego wychodzi więc konflikt interesów.

Opublikowano

u mnie na razie mgs5>wiesiek3 jesli chodzi o najlepsza gre tego roku, za ich plecami MKX

Opublikowano

Widać, że książek nie czytałeś, no ale nie można wiele od klapa wymagać. :sir:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

grałeś w mad maxa?

przecież to klap, patrzy przez pryzmat metacritic

Opublikowano

Ostatnio znajomy klap który na dysku konsoli miał świetne ekspiriensy (hohokum, EGttR), świetne indyki (shovel Knight i axiom verge) i świetne aaa ((bloodborne i mesjasz gear solid v) powiedzial że nie ma bardziej przehypowanej i nijakiej serii niż Uncharted. Ja mu wierzę. Podobno jedynka to już w ogóle niegrywalny średniak. Wiedziałem od początku...

No w sumie prawdę powiedział. Inna sprawa, że TR, którym się tutaj niektórzy jarają, jest jeszcze gorszy.

TR>U3

sam bym pograł w MM ale mesjasz 10-ego wychodzi więc konflikt interesów.

Granie w samochodziki. xDDDDDDDDDDDDD 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Okami > Zelda

Opublikowano

Dla mnie W3>MGS V jeżeli chodzi o grę roku.

Opublikowano

MRaTrM3.gif

Nie nauczę się wkleja gifów czy innych formatów za chiny 

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

.webm zmień na .gif, wrzuć w pole grafika w menu posta i :sorcerer:

Opublikowano

uwaga spojler z mesjasza

koń sra

Opublikowano

http://i.imgur.com/MRaTrM3.webm

Nie nauczę się wkleja gifów czy innych formatów za chiny 

Symulator polskiej modelki 2015?

Opublikowano

raczej klapa

Opublikowano

Zgłaszam spoiler, nie mam jeszcze tego skilla.

Opublikowano

gdyby tylko koń miał głowę kaza :kaz:

Opublikowano

No chyba Cię piecze Rayosku.

Opublikowano

Tak Bansai, bo w MGS 1,2,3,4 wychylało się tylko gałkę do przodu tak jak na początku V. Przecież mi chodziło o coś zupełnie innego.

:Coolface:

W ogole jak mozna grac w Mad Raxa zamiast MGSa to ja nie rozumiem... tzn zrozumialbym xbotow, ale klapy? Et tu klap? Na pewno chcecie byc w tej samej kategorii co Fanczesko wspanialy czy mRAKu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.