Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Już prawie nie ma tu komu bronić tego plebskiego plastiku.

Opublikowano

No bo co maja napisac? Same fakty :)

PS4 jest opcja tylko i wylacznie jesli ktos ma kaprys na ogranie KILKU gier, ktorych nigdzie indziej nie ogra.

Tylko te ceny i abonamenty, matko bosko jak oni was RUCHAJA :frog:

no bo płaci się za jakość.

xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Trzeba placic 79zl co trzy miesiace zeby wspierac marke :pawel:

Opublikowano

Trzeba byc idiota zeby kupowac 3 miesieczne abonamenty reguralnie co 3 miesiace

Edytowane przez Welna

Opublikowano

ja już nie wiem co jest bardziej choyowe; ps4, czy x1 który w dissach hejterów, którzy przynajmniej znaleźli powód by kupić to pierwsze, w ogóle nawet nie jest brany pod uwagę.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:     

Opublikowano

Nie no. Jak ktoś jest hc gamerem i ceni sobie jakość to bierze One'a dla exow i PCta by ograć większość szlagierów z PS4 w najlepszej jakości.

P.S. Japonia na ustach z pełnymi kolanami.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Nie no. Jak ktoś jest hc gamerem i ceni sobie jakość to bierze One'a dla exow i PCta by ograć większość szlagierów z PS4 w najlepszej jakości.

To prawda, jest/bedzie duzo exow ps4/pc, ale kurfa, z ONEa to bedziesz praktycznie wszystko :pawel:

Dlatego IMO: PC + (jesli ktos KONIECZNIE musi miec konsole) nowe nintendo + PS4

Opublikowano

Nie ma Sunseta, Halo, Gearsów, Rare Replay, Quantum Break i Forzy. Tylko iksboks.

Tak po prawdzie to trzeba rozgraniczyć:

@PS: gry jRPG i experiency

@XB: najlepszy online, racery i shootery

@WiiU/NX: gatunki niszowe jak horrory i platformery

@PC: najlepsze wersje gier PC (na 1 Batmana przypada 99,999% lepiej działających multiplatform).

Wniosek: tylko bogatych stać na granie.

Zwierzęce kontrargumenty pokroju dedykowanych sterowników i potrzeby konfiguracji proszę zostawić.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

bluber, pajgi i czeski nie są hc gamerami? ok 

P.S. damage control Wezyra na ustach z pełnymi kolanami 

edit:

P.S. 2

To prawda, jest/bedzie duzo exow ps4/pc, ale kurfa, z ONEa to bedziesz praktycznie wszystko :pawel:

Dlatego IMO: PC + (jesli ktos KONIECZNIE musi miec konsole) nowe nintendo + PS4

:pawel:

Opublikowano

Dlaczego w mgs v jest ogien z psxa? To jakas ukryta zagadka o dominacji jak za czasow ps?

Opublikowano

Rare Replay

To akurat można sobie na emu obadać i to pewnie w lepszej jakości niż owa paczka.

Opublikowano

Nie ma Sunseta, Halo, Gearsów, Rare Replay, Quantum Break i Forzy. Tylko iksboks.

sunset bedzie

gearsy beda

dead rising jest

ryse jest

quantum bedzie

rare mam na emu od lat w lepszej wersji niz ty na one :pawel:

forza - sa lepsze racery na pc

halo - sa milaird razy lepsze szutery na pc

dziekuje, dobranoc

Opublikowano

Yaczesowi z konsol chyba mentalnie jednak pasuje bardziej ps4, tam tez cos ma kiedys byc.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie ma lepszego shootera od Halo. :cool: Zwłaszcza po sieci.

i dlatego z kazda kolejna odslona odchodzi od niego coraz wiecej hardkorowych graczy mowiac ze jest totalnie zyebane? :pawel:

Opublikowano

sunset bedzie

gearsy beda

dead rising jest

ryse jest

quantum bedzie

rare mam na emu od lat w lepszej wersji niz ty na one :pawel:

forza - sa lepsze racery na pc

halo - sa milaird razy lepsze szutery na pc

dziekuje, dobranoc

Bicz plis!! To jest nawet śmieszne :dynia:

A ta cała lista wyżej...Klapy będą to ogrywać na swoich komunijnych laptopach z Lidla :kaz:

Niech mi teraz ktoś powie,że określenie" klapoblach" nie ma racji bytu :shotgun:

Opublikowano

Dlaczego w mgs v jest ogien z psxa? To jakas ukryta zagadka o dominacji jak za czasow ps?

Musieli obniżyć jakość żeby xszrot to jakoś uciągnął  :pawel:  :lapka:

Opublikowano

Halo najlepszym online shooterem  :yao: dobre ćpanie macie

Opublikowano

Yaczes? Zawsze szanowałem. Bomby prawdy takie piękne. :banderas:

Opublikowano

Nie ma lepszego shootera od Halo. :cool: Zwłaszcza po sieci.

i dlatego z kazda kolejna odslona odchodzi od niego coraz wiecej hardkorowych graczy mowiac ze jest totalnie zyebane? :pawel:

Jeśli odeszli to teraz na okoliczność piątki NA PEWNO powrócą. Możesz mi to kiedyś wyrzygać, jeśli nie będę miał racji, ale jestem spokojny, "szanse" na to że się mylę są zerowe...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Nie ma lepszego shootera od Halo na konsolach. :cool: Zwłaszcza po sieci.

Teraz się może zgadzać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.