Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe jak multi będzie działało na ps4, skoro tam nawet mapka nie chce się otworzyć będąc online. :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

w 900p

Uwazaj bo sie przejme. :pawel:
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zeby kazda skradanka miala takie AI jak Mesjasz Gear Solid :fsg:

Opublikowano

japa klapobocie

piecze dupka  :cool:  :lapka:

Soulik mordeczko Ty moja, zal mi Ciebie i tyle

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

Ja to bym martwił się o multi na xbonie. Przypominam, 4 osoby na forum xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

bqFf4SQ.jpg

Opublikowano

Ja to bym martwił się o multi na xbonie. Przypominam, 4 osoby na forum xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

U mnie obecnie wśród znajomych gra w to 12 osób, więc kolejny argument dla klapów, który jest inwalidą.
Opublikowano

Wkladam ch.uja w te multi z mikroplatnosciami.

Opublikowano

klapy martwiący się o multi na xbonie to jak uchodźcy z syrii martwiący się o obywatelstwo niemców

Opublikowano

i multi w styczniu  :newell:  gurwa co za przegrywy  :pawel:

Tylko klapy na to czekają bo na innych sprzętach jest dużo dobrych gier do multi

Opublikowano

Jaki dimidż control :pawel:

Opublikowano

Była jedna bardziej elitarna skradanka na Plejstejszon - TLOU z dziewczynką biegającą wesoło pod samymi ryjami przeciwników.

Opublikowano

A wiadomo kto mógł stać za rogiem? czasami lepiej nie sprawdzać, tyle sie mówi teraz o tych emigrantach

Opublikowano

Imigrantach fanek 

Opublikowano

Miałem coś podobnego tylko leżałem za murkiem trochę niższym niż jak jesteśmy w przysiadzie. Typ mnie zobaczył, podszedł i zamiast zerknąć za murek to poświecił latarką na murek i sobie odszedł. xdd

Opublikowano

No ale z Unity się śmiali :P

Opublikowano

Na pewno tak chciał mistrz kojima xD AI na poziomie gier na Atari :yao:

Opublikowano

Atari super sprzęcik, cichy, bezawaryjny, 28 letni egzemplarz mam na chodzie, ale sieć działa mniej więcej jak na plejstejszon.

Opublikowano

Widze że kubson, podobnie jak Ins, był dotykany w punktach strategicznych przez Kojimę w dzieciństwie.

Opublikowano

Przecież Ins szanuje dwójkę, więc wszystko jest w porządku :hi:

Opublikowano

Po tym jak w demie Forza 6 odblokowali od razu tryb Rivals i można się pobawić bardziej na własnych warunkach, to jestem skłonny stwierdzić, że gra zmiecie. Boję się tylko o ryzyko wystąpienia zespołu cieśni nadgarstka bo jadąc bez żadnych asyst chwilami boję się, że zmiażdżę pada  :reggie:

Ciekaw jestem co teraz mają do powiedzenia w tej kwestii izi i ficklap, no bo miała być beka z Fołcy, a jak zwykle jest beka z klapków  :yao:

Beka jest jak zwykle z botów gdyż od 2011 roku czekają na exa ze średnią powyżej 90  :reggie:

Opublikowano

Widze że kubson, podobnie jak Ins, był dotykany w punktach strategicznych przez Kojimę w dzieciństwie.

No a ciebie chyba kochał od tyłu, skoro nie jesteś w stanie znieść słowa krytyki :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.