Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe jak multi będzie działało na ps4, skoro tam nawet mapka nie chce się otworzyć będąc online. :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

w 900p

Uwazaj bo sie przejme. :pawel:
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zeby kazda skradanka miala takie AI jak Mesjasz Gear Solid :fsg:

Opublikowano

japa klapobocie

piecze dupka  :cool:  :lapka:

Soulik mordeczko Ty moja, zal mi Ciebie i tyle

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

Ja to bym martwił się o multi na xbonie. Przypominam, 4 osoby na forum xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

bqFf4SQ.jpg

Opublikowano

Ja to bym martwił się o multi na xbonie. Przypominam, 4 osoby na forum xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

U mnie obecnie wśród znajomych gra w to 12 osób, więc kolejny argument dla klapów, który jest inwalidą.
Opublikowano

Wkladam ch.uja w te multi z mikroplatnosciami.

Opublikowano

klapy martwiący się o multi na xbonie to jak uchodźcy z syrii martwiący się o obywatelstwo niemców

Opublikowano

i multi w styczniu  :newell:  gurwa co za przegrywy  :pawel:

Tylko klapy na to czekają bo na innych sprzętach jest dużo dobrych gier do multi

Opublikowano

Jaki dimidż control :pawel:

Opublikowano

Była jedna bardziej elitarna skradanka na Plejstejszon - TLOU z dziewczynką biegającą wesoło pod samymi ryjami przeciwników.

Opublikowano

A wiadomo kto mógł stać za rogiem? czasami lepiej nie sprawdzać, tyle sie mówi teraz o tych emigrantach

Opublikowano

Imigrantach fanek 

Opublikowano

Miałem coś podobnego tylko leżałem za murkiem trochę niższym niż jak jesteśmy w przysiadzie. Typ mnie zobaczył, podszedł i zamiast zerknąć za murek to poświecił latarką na murek i sobie odszedł. xdd

Opublikowano

No ale z Unity się śmiali :P

Opublikowano

Na pewno tak chciał mistrz kojima xD AI na poziomie gier na Atari :yao:

Opublikowano

Atari super sprzęcik, cichy, bezawaryjny, 28 letni egzemplarz mam na chodzie, ale sieć działa mniej więcej jak na plejstejszon.

Opublikowano

Widze że kubson, podobnie jak Ins, był dotykany w punktach strategicznych przez Kojimę w dzieciństwie.

Opublikowano

Przecież Ins szanuje dwójkę, więc wszystko jest w porządku :hi:

Opublikowano

Po tym jak w demie Forza 6 odblokowali od razu tryb Rivals i można się pobawić bardziej na własnych warunkach, to jestem skłonny stwierdzić, że gra zmiecie. Boję się tylko o ryzyko wystąpienia zespołu cieśni nadgarstka bo jadąc bez żadnych asyst chwilami boję się, że zmiażdżę pada  :reggie:

Ciekaw jestem co teraz mają do powiedzenia w tej kwestii izi i ficklap, no bo miała być beka z Fołcy, a jak zwykle jest beka z klapków  :yao:

Beka jest jak zwykle z botów gdyż od 2011 roku czekają na exa ze średnią powyżej 90  :reggie:

Opublikowano

Widze że kubson, podobnie jak Ins, był dotykany w punktach strategicznych przez Kojimę w dzieciństwie.

No a ciebie chyba kochał od tyłu, skoro nie jesteś w stanie znieść słowa krytyki :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.