Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jesli to sie potwierdzi to klapy na kolanach i z pelnymi ustami na dodatek z zapalonym palnikiem przy dupie :Coolface:

http://www.ppe.pl/news-38625-jedna_z_kolejnych_aktualizacji_do_xboksa_one_drastycznie_podniesie_wydajnosc_.html

Kończy się sranie po krzakach moje drogie :klapek: :klapek:

:daddy:

15 procent z Kinecta, chmura, aktualizacja biblioteczek, DX12, teraz to. 

Botki, kiedy się w końcu pogodzicie?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

sraliście dotąd po krzakach?

Opublikowano

ppe.pl ja pier.dole :yao:

Opublikowano

gdyby te urojenia (50% wzrost w aktualizacji xdddddd) okazały się jednak prawdą, do tego czasu wyjdą już Odin Sphere Leiftrasir, Persona i TLG więc zdąży się powrócić do retoryki z czasów ps3 :obama:

Opublikowano

Czyli jakiej? 

Przecież ps3 nie miało i nie ma żadnych zalet. 

Opublikowano

exów wnusiu

Jedyne exy dzięki którym nie żałowałem, że kupiłem i posiadałem przez kilka lat PS3 to Yakuza 3 i 4, także masz rację...beczka wnuczku...
Opublikowano

jeden z moich ulubionych retardowych argumentów uskutecznianych w tym temacie.

ja lubię tylko Gyrsy, a X, Y, Z znam z CW więc xbox choy 

Opublikowano

Ograłem wszystkie znaczące eksy na PS3 także tego...

Opublikowano

które z nich i co mam rozumieć przez "ogranie", bo optymistycznie zakładam że masz wystarczająco honoru i godności człowieka, by nie oceniać tytułów zawierających online jedynie przez pryzmat singla?  :hi:

KHHobt0.jpg

Opublikowano

O ocenianiu exów napisał jednoplatformowiec. Bo yebnę. :yao:

Opublikowano

tylko że ja nie pjerdolę na serio jak podczłowiek, że Halo i Forzy to choy, bo nie podobają mi się samochodówki i nie przepadam za daną marką, więc zyebie bez ogrania 

także ten:

jednoplatformowiec szanujący marki konkurencji > cygan w osranych spodniach > podludzie piszący tak serio w tym temacie i piraciki torrentowe :cool: :czesc:

Opublikowano

Fani Sony już i tak są na kolanach z pełnymi ustami, ale ostatnio tak się jarali porównywaniem MGSV z X1, że czas sprowadzić fanów trójnoga do parteru.

isnvEE1.png

DCQg9u6.png

xDDDDDDD

hahahah, kisnę, 300%, szkoda że nie 1000%, nawet mi nie żal tej blacharni, gdzie tylko 30% z nich odpaliło tą gre w full hd i 60fps, a reszta to era PS3/X360,  a co najwyżej xbona. A na kolanach z pełnymi ustami to będzie ty rejwenku, jak forumek w październiku będzie grał w MGO, a ty będziesz czekał aby w 2016 pograc po sieci z dwoma innymi blacharami z tego forum.

Co za podgatunek, ale przynajmniej beka dobra.

Opublikowano

Kolejny popis twojej "wiedzy" jednoplatformowcu. :yao:

Wróć jak kupisz sobie konsolę innej marki niż plejstejszyn. Wtedy może staniesz się choć trochę wiarygodny. 

Sorry, zapomniałem, że to nigdy nie nastąpi. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Odpaliłem wiesia i po mgsie o boże ten framerate. 

Ogólnie teraz włączając jakieś inne gry to ekran pływa strasznie :/ Nie wiem może faktycznie czas zakupić PC, bo mówili że 60 klatek to bzdura, ale dla mnie robi ogromną różnicę. 

Opublikowano

Fani Sony już i tak są na kolanach z pełnymi ustami, ale ostatnio tak się jarali porównywaniem MGSV z X1, że czas sprowadzić fanów trójnoga do parteru.

xDDDDDDD

hahahah, kisnę, 300%, szkoda że nie 1000%, nawet mi nie żal tej blacharni, gdzie tylko 30% z nich odpaliło tą gre w full hd i 60fps, a reszta to era PS3/X360,  a co najwyżej xbona. A na kolanach z pełnymi ustami to będzie ty rejwenku, jak forumek w październiku będzie grał w MGO, a ty będziesz czekał aby w 2016 pograc po sieci z dwoma innymi blacharami z tego forum.

Co za podgatunek, ale przynajmniej beka dobra.

34.04% w Full HD,kolejne 28.73% na wiecej niz jednym monitorze w 3840 x 1080.  Ile osob bedzie gralo w MGO? 10? :D

Opublikowano

Odpaliłem wiesia i po mgsie o boże ten framerate. 

Ogólnie teraz włączając jakieś inne gry to ekran pływa strasznie :/ Nie wiem może faktycznie czas zakupić PC, bo mówili że 60 klatek to bzdura, ale dla mnie robi ogromną różnicę. 

Tu nie ma żadnej wątpliwości - 60 fpsów jest bardzo ważne. I pozytywnie wpływające na rozgrywkę.

Potrafię grać w gry sub z 20 fpsami, ale 60 klatek bardzo cenię.

Opublikowano

Phantom Pain śmiga kapitalnie. Szkoda, że tylko 60 klatek, ale gierka i tak świetna :czesc:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Jak to było, "miałem poczekać jak MGSV potanieje, ale zagrałem w GZ i kupiłem", haha, blachy i ich kilka monitorów. Pocieszne stworzonka.

Opublikowano

Swoją drogą MGS V, Wiedźmin 3 i Bloodborne. Nie tak źle być graczem w 2015 jednak

Opublikowano

Kolejny popis twojej "wiedzy" jednoplatformowcu. :yao:

Wróć jak kupisz sobie konsolę innej marki niż plejstejszyn. Wtedy może staniesz się choć trochę wiarygodny. 

Sorry, zapomniałem, że to nigdy nie nastąpi. 

ale co to za pjerdolenie zagonionego do kąta? czaisz że ktoś może mieć własny gust, który niekoniecznie będzie szedł w parze z hejtem na gry, z których nie widzi dla siebie żadnego must hava? to co naprawdę chciałem z 360-tki ograłem. gry na "8" i gatunki które mnie nie jarają olałem, ale rozumiem że większość może uważam je za lepsze, no bo aww... na tym polega prywatny gust c'nie?

serio myślisz że po ograniu H3, po uprzednim doświadczeniu z H2, albo moją niechęcią do samochodówek, po zakupie x360 nagle postawię PGR4, Forzę MS i Horizon ponad takiego Wipeouta?  :pawel:

no to może zakładzik o konto jeszcze w tym roku? (dam nawet fotkę uwiarygadniającą z Twoją ksywą i narysowanym kutangiem  8) )

Opublikowano

Swoją drogą MGS V, Wiedźmin 3 i Bloodborne. Nie tak źle być graczem w 2015 jednak

Szkoda tylko, że BB i w3 (na ps4) chodzi jak (pipi) ...; x

BB w 60 klatek :obama: ale to nigdy nie nastąpi. 

Opublikowano

O F4 się trochę obawiam bo mi W3 podniosło oczekiwania w stosunku do RPGów, ale zobaczymy. Pewnie i tak kupię na premierę

Opublikowano

Szkoda tylko, że BB i w3 (na ps4) chodzi jak (pipi) ...; x

BB w 60 klatek :obama: ale to nigdy nie nastąpi. 

:lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.